- 21 Ağustos 2015
- 32.122
- 97.507
- 598
- 38
Yanlıs anlama senin için demyorm ama kadınların kafası karışık.Ya bundan koca olmaz bak diyorsn,evet olmaz ben çalışırım çocuğuma da kendime de bakarım falan diyır ee 3 gün sonra bi konu daha açmış:)Arkadasım sana nasıl bir tavsiye versin inşalar daha demek istiyırm bazen:)Canim bende cok calistim kendi parami kazaniyordum liseden beri hep calistim . Calismak hic zor gelmiyor bana bu dustugum durum daha zor inan. Bekardim calisiyordum isim gucum vardi geldi yapisti yakama gelemiyesice. Isimden gucumden oldum evlendim al iste sonum bu oldu.
4 degil 6 senedir evliyim en buyugu 4 yasinda cocuklarin yanlis yazdim galiba. Bu adama 1 cocuk bile cok aptalim ben aptalÇocukları taksaydıniz peşine. Sizde bebekle ilgilenirdiniz.
Kusura bakmayın sizi kırmak istemiyorum ama bu adam böyleyken neden 3 çocuk? Hemde 4 sene içerisinde?
O sadece annesine duskun bu hayatta bence cocuklar umrunda degil. Annesinde zaten torun sevgisi yok . Duaunun 1 gun bile cocuklarimdan birine alıp da bakmamistir ben hep tek basima yaptim.her işimi artik cok yoruldummAçıkça konuş tam idrak edememiş bence babadır kıyamax evlat bu
Yok be annesi hayatta bi bardak su vermez asla yemek yapmaz temizlik yapmaz hiv biraey yapmaz ama yine o kiymetli .Vicdan yoksunu adam. Böyle insana ne söylesen boş. Sanki tek başına yaptın çocuğu? İnsan kendi çocuğunu düşünmez merak etmez mi ya?!
Annesi de vicdan yoksunu. Ya oğlum sen niye buralarda dolaşıyosun gidip çocuğunla ilgilensene acil durum olur hastaneye götürürsün demiyor.
Boşanamıyorsan bari üstünden onun sorumluluğunu at gitsin. Çamaşırını yıkama eve gelince bitti yemek de. Annesi yapsın işini.
Cok buyuk kavgalar ettim zaten adam anlamiyor sanki hipnoz ettiler adami koyun gibi gidiyor anlamiyorumTaksiye atlarim yoldan cocuk havale geciriyor sen gez toz Allah nasil biliyosa oyle yapsin ikinizi de der kapatirim .Bidaha da acmam .
Arasin dursun .Densiz .
Ben bu esim ve ailesi yuzunden cinnet gecirip kendimi oldurmeye kalktim . Sonra psikolojik tedavi vs. Au an bosasam durumu kullanacaklar ve cocuklarim cok kucuk asla bana vermezler is yok guc yok para yok . Ama is sahibi olmak icin okuyorum disardan. Ekonomimi kazanıp cocuklarim 4 yasina gelince basacam tekmeyi hemde davul zurna dovdurerek
Arabasiz cikmaz evden asla otobuse mi binecek ingiliz kraliyet ailesinden ya hasbam. Esim onun ozel soforu cunku biktim.bu arsizlarla kavga etmekten artik valla.İki çocuğu takıcaktın peşine hem çocuklar da gezerdi sen de küçükle ilgilenirdin ne demek arkasına bakmadan gidiyo kapıyı kilitle nasıl insanmış o kv de ayrı insafsız kötürüm mü eşin sırtında mı gezdiriyor bunu kendi gezemiyor mu
Amin insallah en buyuk istegim hayattan sirtimdaki asalaklardan kurtulmak istiyorum artik .Bu çocukları kullanmalarından nefret ediyorum . Sizde dediğinizi yapın madem eğitimnizi tamamlayın,ekonomik gücünüz olsun bırakın şu adamıAllah yardımcınız olsun..
Sen de yapma. Annesi yapmazsa kendi yapsın. Uğraşmazsın onun gereksiz işleriyleYok be annesi hayatta bi bardak su vermez asla yemek yapmaz temizlik yapmaz hiv biraey yapmaz ama yine o kiymetli .
Boşanma durumun yoksa madem eşinin geliri çok yardımcı al eve para biriktir gizliden toplayınca vur tekmeyi adam olmaz bu artık anasıyla bol bol gezsin kuyruk gibiArabasiz cikmaz evden asla otobuse mi binecek ingiliz kraliyet ailesinden ya hasbam. Esim onun ozel soforu cunku biktim.bu arsizlarla kavga etmekten artik valla.
Kv ile sorunum eşimi benden kiskaniyor. Bana deger vermesin ezsin itip kaksin istiyor. Bi kere bana bir iste yardim etti ortalik birbirine girdi kavga kiyamet niye ona yardim ettin bana etmemistin diye. Beni biraksin onu gezdirsin onu yedirsin icirsin ben evde oturayim .Neden evlenmiş onu anlamadım ? Madem tüm varını yoğunu annesine harcayacak neden evlendi? Kayınvalidenizle ilgili sorunu bilmiyorum haklı da olabilirsiniz haksız da ama bu önemli değil. Çocukları kullanmaya hakkı hiç yok.
Kavga etme artık .Dedigimi yap .Cok buyuk kavgalar ettim zaten adam anlamiyor sanki hipnoz ettiler adami koyun gibi gidiyor anlamiyorum
Paraları anasiyla biriktiriyorlar kurnazlar bana verirler mi .Boşanma durumun yoksa madem eşinin geliri çok yardımcı al eve para biriktir gizliden toplayınca vur tekmeyi adam olmaz bu artık anasıyla bol bol gezsin kuyruk gibi
Yok yok sonradan oldu baslarda melek gibiydi cocuktan sonra boyle oldu. Annesi adami doldurdu doldurdu boyle yapti .Soran oldu mu bilmiyorum da
Bu adam sonradan mi boyle oldu,yoksa en basindan beridir mi boyleydi? En basindan boyleyse neden 3 cocuk? Kendinize hic acimadiniz mi 3 tane dogururken?
Yazik caninizaYok yok sonradan oldu baslarda melek gibiydi cocuktan sonra boyle oldu. Annesi adami doldurdu doldurdu boyle yapti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?