Cocugum hasta esim annesiyle gezmede!

Yanlıs anlama senin için demyorm ama kadınların kafası karışık.Ya bundan koca olmaz bak diyorsn,evet olmaz ben çalışırım çocuğuma da kendime de bakarım falan diyır ee 3 gün sonra bi konu daha açmış:)Arkadasım sana nasıl bir tavsiye versin inşalar daha demek istiyırm bazen:)

Çocukları taksaydıniz peşine. Sizde bebekle ilgilenirdiniz.
Kusura bakmayın sizi kırmak istemiyorum ama bu adam böyleyken neden 3 çocuk? Hemde 4 sene içerisinde?
4 degil 6 senedir evliyim en buyugu 4 yasinda cocuklarin yanlis yazdim galiba. Bu adama 1 cocuk bile cok aptalim ben aptal

Açıkça konuş tam idrak edememiş bence babadır kıyamax evlat bu

Açıkça konuş tam idrak edememiş bence babadır kıyamax evlat bu
O sadece annesine duskun bu hayatta bence cocuklar umrunda degil. Annesinde zaten torun sevgisi yok . Duaunun 1 gun bile cocuklarimdan birine alıp da bakmamistir ben hep tek basima yaptim.her işimi artik cok yoruldumm

Yok be annesi hayatta bi bardak su vermez asla yemek yapmaz temizlik yapmaz hiv biraey yapmaz ama yine o kiymetli .

Taksiye atlarim yoldan cocuk havale geciriyor sen gez toz Allah nasil biliyosa oyle yapsin ikinizi de der kapatirim .Bidaha da acmam .
Arasin dursun .Densiz .
Cok buyuk kavgalar ettim zaten adam anlamiyor sanki hipnoz ettiler adami koyun gibi gidiyor anlamiyorum

Bu çocukları kullanmalarından nefret ediyorum . Sizde dediğinizi yapın madem eğitimnizi tamamlayın,ekonomik gücünüz olsun bırakın şu adamı Allah yardımcınız olsun..

Arabasiz cikmaz evden asla otobuse mi binecek ingiliz kraliyet ailesinden ya hasbam. Esim onun ozel soforu cunku biktim.bu arsizlarla kavga etmekten artik valla.

Bu çocukları kullanmalarından nefret ediyorum . Sizde dediğinizi yapın madem eğitimnizi tamamlayın,ekonomik gücünüz olsun bırakın şu adamı Allah yardımcınız olsun..
Amin insallah en buyuk istegim hayattan sirtimdaki asalaklardan kurtulmak istiyorum artik .

Reactions: bay
Arabasiz cikmaz evden asla otobuse mi binecek ingiliz kraliyet ailesinden ya hasbam. Esim onun ozel soforu cunku biktim.bu arsizlarla kavga etmekten artik valla.
Boşanma durumun yoksa madem eşinin geliri çok yardımcı al eve para biriktir gizliden toplayınca vur tekmeyi adam olmaz bu artık anasıyla bol bol gezsin kuyruk gibi

Kv ile sorunum eşimi benden kiskaniyor. Bana deger vermesin ezsin itip kaksin istiyor. Bi kere bana bir iste yardim etti ortalik birbirine girdi kavga kiyamet niye ona yardim ettin bana etmemistin diye. Beni biraksin onu gezdirsin onu yedirsin icirsin ben evde oturayim .

Çocuk hasta .
3 çocuk en büyüğü 4 yaşında .
Eşin annesiyle konuşulmuyor ,görüşülmüyor eve alınmıyor .
Anne kk da konu açıyor, yorumlara yorum yapıyor .
Ben herkesi suçlu buldum affet ama

Boşanma durumun yoksa madem eşinin geliri çok yardımcı al eve para biriktir gizliden toplayınca vur tekmeyi adam olmaz bu artık anasıyla bol bol gezsin kuyruk gibi
Paraları anasiyla biriktiriyorlar kurnazlar bana verirler mi .

Soran oldu mu bilmiyorum da
Bu adam sonradan mi boyle oldu,yoksa en basindan beridir mi boyleydi? En basindan boyleyse neden 3 cocuk? Kendinize hic acimadiniz mi 3 tane dogururken?

Soran oldu mu bilmiyorum da
Bu adam sonradan mi boyle oldu,yoksa en basindan beridir mi boyleydi? En basindan boyleyse neden 3 cocuk? Kendinize hic acimadiniz mi 3 tane dogururken?
Yok yok sonradan oldu baslarda melek gibiydi cocuktan sonra boyle oldu. Annesi adami doldurdu doldurdu boyle yapti .

Yok yok sonradan oldu baslarda melek gibiydi cocuktan sonra boyle oldu. Annesi adami doldurdu doldurdu boyle yapti .
Yazik caniniza
Anasiyla gezip gelen sorumsuza bir de yemek yapiyorsunuz,camasir yikiyor utu yapiyorsunuz. Adam 4. Cocugunu resmen. Koyun kapinin onune,yemek icmeye de anasina gitsin. Moku pusuru hep size kalmasin anasi halletsin madem.

Bir aile kurmak zor onu yık demek daha zor
hele uzaktan asla haddimi aşmak istemem.
ama şuna tahammül edemiyorum.. Çoçuklarının annesi dediğin bir kadına kendince ders vermek adına yapılan çok çirkin. Çoçuklarını bu noktada düşünmemesi ayrı bir soru işareti
Allah yardımcınız olsun

Siz hangi birine yetiseceksiniz, 3 cocuk biri hasta, tabi en guzeli anne baska gun gezelim cocuk hasta, esime yardim edeyim demesi ama anlasilan esinizde boyle bir anlayis yok, o zaman ben olsam hasta olmayan diger iki cocugu babasiyla gonderirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…