- 29 Haziran 2016
- 57
- 39
- 8
- Konu Sahibi HayatBuysaUstuKalsin
-
Öyle üzgünüm, öyle kızgınım ki kendime. 2,5 yaşındaki çocuğuma öğretmem gereken şeyleri zamanında öğretmedim, televizyonu ona bakıcı yaptım. Hiçbir bahane beni haklı çıkaramaz zaten, hatalarım için fazlasıyla vicdan azabı çekiyorum, lütfen bu kısım için bir sille de siz atmayın.
Birkaç kelime dışında konuşmuyor. Çoğu zaman beni ve çevreyi duymazdan geliyor. 1 yıldır elimden gelen herşeyi yapıyorum, çok da ilerleme katettik ama yaşıtlarına göre daha bebeksi duruyor davranışları. Anne dediğini bile 1 aydır duyuyorum şükürler olsun. O da seslenmek için değil bazen canı isterse söylüyor.
Zamanı geri alıp hatalarımı telafi edememBundan sonrası için neler yapabilirim? Düzelir mi yaşıtlarına yetişir mi sürekli bunları düşünüyorum gerçekten çok üzgünüm. Bir de görenler niye konuşmuyor falan diye sordukları zaman daha da kötü oluyorum.
Çocuğum için geç mi kaldım bilmiyorum keşke konuştuğu günleri görebilsem biran önce
Sadece tv seyrettiği için konusmadigini sanmıyorum
doktora götürdunuz mu ?
gerilik saptadilar mi ?
Çis eğitimini tamamladıniz mi?Öyle üzgünüm, öyle kızgınım ki kendime. 2,5 yaşındaki çocuğuma öğretmem gereken şeyleri zamanında öğretmedim, televizyonu ona bakıcı yaptım. Hiçbir bahane beni haklı çıkaramaz zaten, hatalarım için fazlasıyla vicdan azabı çekiyorum, lütfen bu kısım için bir sille de siz atmayın.
Birkaç kelime dışında konuşmuyor. Çoğu zaman beni ve çevreyi duymazdan geliyor. 1 yıldır elimden gelen herşeyi yapıyorum, çok da ilerleme katettik ama yaşıtlarına göre daha bebeksi duruyor davranışları. Anne dediğini bile 1 aydır duyuyorum şükürler olsun. O da seslenmek için değil bazen canı isterse söylüyor.
Zamanı geri alıp hatalarımı telafi edememBundan sonrası için neler yapabilirim? Düzelir mi yaşıtlarına yetişir mi sürekli bunları düşünüyorum gerçekten çok üzgünüm. Bir de görenler niye konuşmuyor falan diye sordukları zaman daha da kötü oluyorum.
Çocuğum için geç mi kaldım bilmiyorum keşke konuştuğu günleri görebilsem biran önce
Bazen anne baba yeterli olamıyor, çocukların olduğu ortamlarda sosyalleştirin. Kreş çok iyi gelecektir :)Aynı durum bizde de var benim ki iki yaşında bütün gün konuşuyorum aynı şeyleri defalarca tekrar ediyorum gelişmede görüyorum gerçi ama öyle bıcır bıcır konuştuğu söylenemez henüz
Benim kızımda 2,5 yaşında konuştu panik olma hemen.hatta amcası 6 yaşında konuşmuş ona çekti sandık.şimdi haber spikeri gibi maşşallahÖyle üzgünüm, öyle kızgınım ki kendime. 2,5 yaşındaki çocuğuma öğretmem gereken şeyleri zamanında öğretmedim, televizyonu ona bakıcı yaptım. Hiçbir bahane beni haklı çıkaramaz zaten, hatalarım için fazlasıyla vicdan azabı çekiyorum, lütfen bu kısım için bir sille de siz atmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?