- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi HayatBuysaUstuKalsin
-
Aynı durum erkek kardeşim de de vardı çalıştığım yerden çıktı anlayacağın televizyon neredeyse sıfır artık eğitici oyun video vs ama en fazla bu kadar yani ama bilmiyorum eşim abarttığımı söylüyor daha ne kadar konuşacak diyor telde babasına neredesin diye hesap soruyor :) ya da ben birşey düşürüp kırsam aa ne ettin diyor :)) iki kelimelik cümleler kuruyoruz şimdi :)) geçen gün kendine onu al onu al diye diye tişört aldırdı ama yaşına göre yeterlimi bu durum bilemiyorum işteBazen anne baba yeterli olamıyor, çocukların olduğu ortamlarda sosyalleştirin. Kreş çok iyi gelecektir :)
Yarım gün kreşe verin sosyalleşsin.
Hayır yeni başladıkÇis eğitimini tamamladıniz mi?
Evet 30 aylık. Bikaç gün oldu başlayalı. Ben götürürsem yapıyor. Ama kendiliğinden çok nadir gidiyor. Acelemiz yok bakalım beze geri dönmeyi düşünmüyorumŞu an 30 ay civarındasınız sanırım.Peki ne kadar oldu başlayalı ? Ve ne kadar yol kat ettiniz?
Evet 30 aylık. Bikaç gün oldu başlayalı. Ben götürürsem yapıyor. Ama kendiliğinden çok nadir gidiyor. Acelemiz yok bakalım beze geri dönmeyi düşünmüyorumŞu an 30 ay civarındasınız sanırım.Peki ne kadar oldu başlayalı ? Ve ne kadar yol kat ettiniz?
Eltimin 3 çocuğundan biri kız ve zamanında konuştu,diğerleri malesef 3 yaşından önce konuşamadılar,hala küçüğün konuşması anlaşılmıyor....Rehabilitasyon önerildi ama oradaki ortam malum,düşünüp göndermediler!yalnız genetik dendi babalarıda geç konuşmuş,wc alışkanlığı geç oturmuş ....Siz elinizden geleni yapın,gerisi onun gelişim özellikleriyle gelir....Hayır yeni başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?