belkide bugün kızımın benim arkamdan 2 saat boyunca ağladığını bilmeseydim daha farklı yazardım
bende 2.5 aylıkken işime başladım ve bizimde son 1 aya kadar sorunumuz olmamasına rağmen şimdi
daha çok zorlanıyoruz
zorlanan kızım ben ise bunları duydukça zorlanıyorum
annesi çalışmayan bir çocuktum annemi her defasında bana kapıyı açmış olarak görmek çok mutlu ederdi
şimdi kızımla nerdeyse ev işlerimi bir kenara bırakıp üstümü değiştirmeden paylaşıma başlıyorum
aman benimle vakit geçirsin yarım kalmayalım diye
benimde kayınvalidem bakıyor kızıma çokta güzel bakıyor saolsun..
herhangi birşeyimi unutmuşsam annemde hırkam gibi gün boyu elinden bırakmıyormuş
sürekli annenin annenin diye tekrar ediyormuş
ben saat 6.15 gibi evde oluyorum ve kızım henüz 1,5 yaşında olmasına rağmen saat 4,30dan sonra pencerede bekliyormuş
tüm bu yaşananlardan sonra ben kızım için değil
hayat şartları ve mücadelesi için çalışıyorum
kızım için olsaydı çalışmamam gerekirdi
nacizane fikrim
evinde oturup çocuk büyüten tüm anneler çok büyük lüks sahibisiniz bana göre..
sağlıkla kalın
Meslekte memur yazıyor ama memur değilim resmi dairede sözleşmeli işçi olarak çalışıyorum o kısmı değiştirecektim her defasında unuttum hemen düzeltiyorum.Yani ,işi bırakırsam memurluğu yakmış falan olmuyorum.Ama işim çok iyi ve rahat haftasonları tatil resmi daire olduğu için.Çıkarsam böyle bir iş bir daha bulamam onuda biliyorum.Çalışmaya bir yandan ihtiyacım var ama çalışmasamda açlıktan ölmeyiz sadece harcamalarımızı biraz daha kısıtlarız.Eşime birkaç defa ima ettim bu konuyu erkekler tabi daha düz bakıyorlar herşeye yada benim kocam öyle en azından.tabiki işi bırakmam taraftarı değil bugün onada kızdım ya çok anlayışsız ben karga gibi düşünüp duruyorum birde onunla tartıştım offffff
Benim annem evde çocuk bakıcılığı yaptı. Senelerce kendi çocuğu gibi ilgilendi. Biz kardeşimiz gibi sevdik şımarttık. Adı Abdullah...
Bizim evde birimizin kucağından inip diğerinin kucağına gidiyordu, bi an bile sevgisiz ilgisiz kalmadı.60 yaşındaki babam bile etrafında dönüyodu. Zaten ailemizde de çocuk çok sevilir.
Bu kadar yoğun ilgi ve sevgiye ragmen çocuk sık sık mutsuz oluyodu, aklı hep annesindeydi, onu sayıklıyodu sürekli.
Çocuk her türlü sevgiyi görüyordu ama anne sıcaklığından öylesine mahurmdu ki, şimdi büyüdü ve huysuz yaramaz bi çocuk olup çıktı. Biraz annenin verdiği eğitimle de alakalı tabi bunu kabul etmek gerekir. Ama ben genel anlamda annesi çalışan çocukların büyük eksikliklerle büyüdüğünü düşünüyorum
Ve bu sadece çocuk için değil bence anne için de eksiklik... Abdullah ilk adımını bizimleyken attı, ilk kelimesini bize söyledi, ilk karnı ağrıdığında bizim kucağımızda ağladı, dişinin çıktığını ilk biz gördük, ve ve ve en önemlisi en temel öğretileri bizden aldı (tuvalet, yeme-içme gibi) vs vs.. böyle uzar gider
"Çocuğuma iyi bir gelecek kurmak için çalışıyorum" diyenleri yadırgamıyorum, bu da bir nebze haklı bir gerekçe ama maddi anlamda çok da darda kalınmayacaksa çocuğun en ihtiyac duyduğu dönemde annesini yanında bulması taraftarıyım
ilerde benim de maddi sıkıntılarım olur belki ben de çalışan bir anne olabilirm bilemem ama doğrusunun bu olmadığı görüşündeyim
Çocuk her türlü sevgiyi görüyordu ama anne sıcaklığından öylesine mahurmdu ki, şimdi büyüdü ve huysuz yaramaz bi çocuk olup çıktı. Biraz annenin verdiği eğitimle de alakalı tabi bunu kabul etmek gerekir. Ama ben genel anlamda annesi çalışan çocukların büyük eksikliklerle büyüdüğünü düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?