oğlum sabah arkamdan bir müddet yine ağlamış kapının önünden gelmemiş.Dün akşam çom eğlenceli vakit geçirdik haftasonlarıda öyle ev işiyle falan çok uğraşmıyorum yaparsamda onunla oynayarak işi oyuna çevirerek yapmaya çalışıyorum.Şu anda işi bırakma konusunu biraz erteledim zamana bırakıcam arkadaşlar bakalım zaman ne göstericek??
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, Allah kolaylık versin.
Rabbim en hayırllı en kıymetli insanlardan eylesin evladını :Saruboceq:
En iyisi :))Dün oğlum babasıyla beraber işyerime beni ziyarete geldi.Bir güzel etrafı karıştırdıktan sonra bir çikolata yiyip ağlayarak gittiler.Sabah ise çıktığımda uyuyordu.Arakadaşlar ben işten ayrılma konusunda şu karara vardım doğru yada yanlış bilemiyorum bir süre daha çalışmaya devam...
bu arkadaşın söylediklerine aynen katılıyorum ve şunu ekliyorummm..
işiniz elinizden gidince üzülürsünüz.. çocuğunuz elinizden gidince yanarsınız..
isini birakma diye yazilan yorumlari saskinlikla okudum...calisacaktiysaniz cocuk niye yaptiniz anneniz baksin diyemi...ben cocugumu 3 4 saat annemler aglatacamda ben caliscam hayatta yapmam..herseyden önce benim cocugum gelir ..cok üzgünüm su an..konu clocuk olunca bende hersey bitiyor...bence isinden ciikkk otur evinde kocan ugrassin calissin gelecege yatirim o saglasin ..yazik hem sana hem cocuguna...
aynen bende sana katiliyorum canim...3 4 saat aglamis kapinin önünde degermi yaaa bir 200 lira kazanacagim diye...ayyy gözünün yasina parayimi degisirim...aninda cikarim isten hemde belkileri düsünmeden bile..annem öyle diyor simdi calistim görmedim büyüdügünüzü okula gittiginizi sabahlari yolcu etmedim diyor agliyor yeri gelince.gelmisler su gurbete(( :enbuyukkk:
isini birakma diye yazilan yorumlari saskinlikla okudum...calisacaktiysaniz cocuk niye yaptiniz anneniz baksin diyemi...ben cocugumu 3 4 saat annemler aglatacamda ben caliscam hayatta yapmam..herseyden önce benim cocugum gelir ..cok üzgünüm su an..konu clocuk olunca bende hersey bitiyor...bence isinden ciikkk otur evinde kocan ugrassin calissin gelecege yatirim o saglasin ..yazik hem sana hem cocuguna...
canım benim acaba çocuğun diş mi çıkarıyor. çünkü benim kızım da diş çıkarma zamanlarında bana daha doğrusu anne sütü içmeye daha düşkün oluyor. belki bu yüzden bu kadar hırçınlaşmıştır yani geçici bir dönem olabilir sen canını sıkma Allahım sağlık versin herşey düzelirMerhabalar yaklaşık 10 yıllık bir iş hayatım var evlendikten sonrada devam ediyordu geçen yıl doğum yaptım 1 yıl çalışmadım bebeğimi kendim büyüttüm ve3 aydır yeniden çalışmaya başladım.Çocuğuma annem bakıyor o açıdan şanslıyım.Çok hareketli bir çocuk bakıcının elinde olsa gözüm arkada kalırdı eminim..
Ancak 2 haftadır annemde de durmuyor çok zor uyuyor yemek yemekte zorlanıyor. benimle haftasonları çok mutlu yemeğinde uykusunda bir problem yok.Hala emmeye devam ediyor.Hatta bu aralar daha da memeye düşkün oldu.Az önce yine annemle konuştum yerlere yatıp anne diye ağlıyormuş.Oysaki annemede alışkın yani doğduğu günden bu yana beraberiz.İlk işe girdiğim aylar böyle değildi.Aklı ermeye başladıkça benim gittiğimin farkında artık çok eziyet ediyor hem anneme hem kendine.Akşam eve döndüğümde annemde ağlamanın kulu olmuş neredeyse.Düşünüyorum hem çocuğuma hemde anneme üzülüyorum bu yaştan sonra kadın tam rahat edecekken çocukla uğraşıyor sorun çıkarmasa problem değil seve seve bakıyor zaten ama 2 haftadır böyle devam ediyor.İş yerinde benimde aklım sürekli evde kalıyor.Bu yüzden bu ara gerçekten işi bırakıp bırakmama konusunu düşünmeye başladım.Çocuğuma daha iyi bir hayat sunabilmek için çalışmak istiyorum sadece bir yandan da bakıyorum çocuk perişan oluyor ne yapıcam ben lütfen fikirlerinize ihtiyacım var...
annenın calısması taraftarıyım cunku dogurmakla kalmıyo hıc bısı ..
ama bıde şu var keşke eve geldım her anımda annemın kapı acmasını ve sıcak bı kase corbasını gormek dunyalara degısmıcem tek seydır 0_3 yaş guven temelın olustu donemdır sız yanındaykende ona yeterınce ılgı gosterıyosanız bırakın cocunuzda alıssın duruma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?