Çocuğum kalp hastası

Ankaradayız biz şehir hastanesine gidiyoruz yıllık kontroller için
Hacettepe kalp alanında çok iyi bi hastane İzmirdeyiz biz behçet üz çocuk hastanesinde tedavimiz devam ediyor alanında çok iyi doktorlara denk geldik kardiyologumuz Amerika kalp de öğretim görevlisi içiniz rahat etmezse buraya da gösterebilirsiniz

Çok teşekkür ederim sonuç değişmez sadece takip durumumuz bunu gerektiriyor ne kadar fazla hastane, doktor o kadar kafa karışıklığı.

Ankaradayız biz şehir hastanesine gidiyoruz yıllık kontroller için
Kalp hastasi bi bebeğin annesi olmak hem zor hemde çok çok dikkat gerektiriyor 2 yaşında nerdeyse ne misafir gelir ne ben giderim hemen enfeksiyon kapar girip olur ayda bir olur dikkat etmezsem çok çok güzel beslenmeleri lazım kilo alması çok önemli ameliyatların başarısı biraz da olsa kiloya bağlı Allah bana size kalp hastası olan bütün bebeklere şifa versin bebeğim ölene kadar bununla imtihan olacak Allah imtihanımızı kolaylaştırsın (

Evet biz özellikle küçükken çok hastalık atlattık bende beslenmesine özen gösteriyorum ki bağışıklık güçlü olsun diye Rabbim emeklerimizi zayi etmesin

Geçmiş olsun. Allah şifa versin bebişinize.

Ablam da kalp hastasıydı. 1978 doğumlu ve 1990 senesine kadar bir sürü açık kalp ameliyatına girdi. O zamanın teknolojisiyle iyi bir doktora, hastaneye ulaşmak çok zordu. Bu kadar imkansızlık içinde rabbim çare gönderdi. Şimdi 47 yaşında ve turp gibi maaşallah.

Şimdi her şey daha kolay, daha ulaşılır. Korkmayın, Allah size de güzel bir kapı açacaktır.

Çok gecmis olsun. Rabbim bebeğinize de sizede acil sifalar versin. Konu hakkında bilgim yok. Sadece size dua etmek istedim. Mucizeler sizinle olsun hic cekmemise dönün insallah

Çok geçmiş olsun, Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…