- Konu Sahibi Hayatbahane
-
Çok üzüldüm.imtihan hepsi.Allah seni ahirette mükafatlandırıcak inşallah biliyorsun demi..Aynı şeyi 16 yıllık evliliğimi sonlandırmayla yaşadım .Oda boşanmaktan ziyade ikinci eş fikrini bana belirtmişti .Yıllarca tedavi denedik olmadı .Hakkınızda hayırlısı ancak gerçekten çok zor bir durum .Kuzeniyle ayrılsakta telefonlaşıyorduk .O söyledi bir oğlu bir kızı olmuş.Siz tedavi yöntemlerini denedinizmi?
Hani hastalıkta, saglıkla sözü vardı demek ki bu onun için geçerli değilmiş o senin yerinde olsa sen o şekilde davransan ne hissedermiş acaba?8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Hayır bilmiyorum ne gibi .Çok üzüldüm.imtihan hepsi.Allah seni ahirette mükafatlandırıcak inşallah biliyorsun demi..
Getircegi kadindan cocugu olcagi ne malummm ????8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Elbette oyle ama her halukarda teklif edilir, karsi taraf seviyorsa asla kabul etmez zaten ama ebeveyn olmak herkesin hakki
Ben de dahil hic kimse baska kadin fikrini desteklemedi. Sadece adam baba olmak istiyorsa buna saygi duymak gerekir dedim ben ozetleSiz konuyu okudunuz mu ?
Karısına bildiğiniz doğum makinesi gibi davranan bir adam var hala yok hakkı yok bilmem ne yazıp duruyorsunuz.Kimse böyle bir muameleyi hak etmiyor partnerinden.Kibarlık olsun diye de ayrılalım demem ben,çok isteyen kendisi dile getirsin açsın kapıyı gitsin,bir de ezilip büzülecek miyim bebeğimiz olmuyor diye ? Ne münasebet,bu bir suç değil.
''Ayrılalım yoksa başka kadın alacağım sen de otur izle'' ne kadar çirkin bir şey,hiç kimse böyle bir cümle duymayı hak etmiyor.Adam insan gibi fikrini dile getirse zaten dikkat çekmez,oturup konuşulur,bir çözümü varsa beraber araştırılır.
Üzüldüm konu sahibi.Kesinlikle boşanın bu saygısızdan.
Bana sen lazımsın diyen eşinizi, kendisine çocuk yoksa ya boşanalım ya da kumayı kabul et denilen kadına anlatmanız ona çok şey katmıştır eminimAnlayabilene anlatılmak istenen çok şey var aslında.
Allah bizi bu dünyada türlü türlü sınıyor kimini eşiyle kimini işiyle kimini çocuğuyla..yani demek istediğim yaşadığımız her türlü sıkıntılara biz sabredersek mükafatlanrılıcaz inşallah..Sen de çok sıkıntı çekmişsin.Mükafatını alırsın inşallah.Allah bizi mükafatlandırdığı kullarından eylesin inşallah..Hayır bilmiyorum ne gibi .
Çok mutlu olun, o kadar olun ki yaşadığınız acları bir gün bile hatırlamayın dilerimSekiz sene sonra ikinci evliliğimi yaptım .Çok zor şeyler yaşadım .Kendi kendimi cezalandırdım çok uçlarda yaşadım .Unutabilmek yaşadığım acıyı dindirmek için .Çok zor inanın erkeklerden nefret eder hale geldim .Bazılarından intikam aldım .İnsan büyük bir acıyla ne kadar değişebilirmiş yaşadım .Şu an evliyim eşiminde ikinci evliliği bir kızı var annesinde .Durumumu anlattım çocuk istiyorsan olmuyor ve bu yüzden boşandım diye kabul etti .Benim de imtihanım buymuş anne olamamak .Bir zaman sonra kabulleniyor insan .Elinden bir şey gelmeyen bir konuda kabullenmekten başkaca bir seçeceği kalmıyor insanın .
Ya nedir bu muhalefet olma aşkı?Hiç acaba neden yazılmış diye düşünebiliyor musunuz?Madem anlamadınız açıklayayım.Belki faydası olur.Bana sen lazımsın diyen eşinizi, kendisine çocuk yoksa ya boşanalım ya da kumayı kabul et denilen kadına anlatmanız ona çok şey katmıştır eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?