- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi Hayatbahane
-
kadınlar genelde terk etmıyor hastalıktaKarisi kanser, felc, vs. oldu diye terk eden adamlari da gordu bu gozler. Hakli ya, herkesin rahatca yasamaya hakki var, degil mi?
Evlilik yemini ne anlam ifade ediyor peki?
Bravo size.
Hikayeniz ne çok şey kattı konu sahibine bilseniz .Bizim de 6 sene olmadı.En son tüp bebekle hamileyim.Ama ben bu süreçte eşime ayrılalım dedim.Baba olma hakkını elinden alamam dedim.O da ben çocuğum olacaksa senden olsun isterim Yoksa eksik olsun dedi.Evet eşiniz belki çocuk istiyor,baba olmak istiyor.Ama başka kadını kabul et demesi çok çirkin.Sanırım çocuğum olsun da kimden nasıl olduğu farketmez kafasında bir insan.Hayatınızda olmayı haketmiyor..
Anlayabilene anlatılmak istenen çok şey var aslında.Hikayeniz ne çok şey kattı konu sahibine bilseniz .
Aynı şeyi 16 yıllık evliliğimi sonlandırmayla yaşadım .Oda boşanmaktan ziyade ikinci eş fikrini bana belirtmişti .Yıllarca tedavi denedik olmadı .Hakkınızda hayırlısı ancak gerçekten çok zor bir durum .Kuzeniyle ayrılsakta telefonlaşıyorduk .O söyledi bir oğlu bir kızı olmuş.Siz tedavi yöntemlerini denedinizmi?8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Aynı şeyi 16 yıllık evliliğimi sonlandırmayla yaşadım .Oda boşanmaktan ziyade ikinci eş fikrini bana belirtmişti .Yıllarca tedavi denedik olmadı .Hakkınızda hayırlısı ancak gerçekten çok zor bir durum .Kuzeniyle ayrılsakta telefonlaşıyorduk .O söyledi bir oğlu bir kızı olmuş.Siz tedavi yöntemlerini denedinizmi?
Sekiz sene sonra ikinci evliliğimi yaptım .Çok zor şeyler yaşadım .Kendi kendimi cezalandırdım çok uçlarda yaşadım .Unutabilmek yaşadığım acıyı dindirmek için .Çok zor inanın erkeklerden nefret eder hale geldim .Bazılarından intikam aldım .İnsan büyük bir acıyla ne kadar değişebilirmiş yaşadım .Şu an evliyim eşiminde ikinci evliliği bir kızı var annesinde .Durumumu anlattım çocuk istiyorsan olmuyor ve bu yüzden boşandım diye kabul etti .Benim de imtihanım buymuş anne olamamak .Bir zaman sonra kabulleniyor insan .Elinden bir şey gelmeyen bir konuda kabullenmekten başkaca bir seçeceği kalmıyor insanın .Siz nasılsınız
Evliliğiniz de umarım çok mutlu olursunuz.Sekiz sene sonra ikinci evliliğimi yaptım .Çok zor şeyler yaşadım .Kendi kendimi cezalandırdım çok uçlarda yaşadım .Unutabilmek yaşadığım acıyı dindirmek için .Çok zor inanın erkeklerden nefret eder hale geldim .Bazılarından intikam aldım .İnsan büyük bir acıyla ne kadar değişebilirmiş yaşadım .Şu an evliyim eşiminde ikinci evliliği bir kızı var annesinde .Durumumu anlattım çocuk istiyorsan olmuyor ve bu yüzden boşandım diye kabul etti .Benim de imtihanım buymuş anne olamamak .Bir zaman sonra kabulleniyor insan .Elinden bir şey gelmeyen bir konuda kabullenmekten başkaca bir seçeceği kalmıyor insanın .
Çok teşekkür ederim.Sağolun .Evliliğiniz de umarım çok mutlu olursunuz.
Hak ettiginiz değeri bulursunuz
Haklarınızı alın. İsteyince çirkinleşecektir, o çok iyi anlaştığınız eşinizi tanırsınız böylelikle. Bana ya boşan ya da üstüne kadın getireceğim diyen herifte çöpümü bırakmam, isterse bi taraflarını yırtsın.Başanma davasi acacam boyle bir durumla karsilasan var mi .ve ne yaptiniz bu suurecte
Allah mutluluklar versinÇok teşekkür ederim.Sağolun .
Amin sağolun .Allah mutluluklar versin
Hayvan böyle bir şey yapmaz bile, hayvana hakaret....Hayvanoğlu hayvan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?