• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum olmadığı için kusurlusun diyen eş!!!

Başlıkta da belirttgim gbi eşim çocuğum.olmadigi için bana kusurlusun sana bu zamana kadar sabrettim dedi. Kavga ettik çıktım geldim babamın evine. Bu saatten sonra bu adamdan eş olurmu siz olsaydiniz ne yapardınız. ?
Ne kadar saçma düşünce yaaa belki kusurlu olan kendisi bence hiç dönmeyi düşünme peki ailen ne diyor

Bu başlığa girmemek için kendimi zor tuttum :sopa:
Arkadaşına altın borcu verecekmişsin o altınları kendi alacak belkide zırnık verme bu öküzü çocuk sahibi etme

Başlıkta da belirttgim gbi eşim çocuğum.olmadigi için bana kusurlusun sana bu zamana kadar sabrettim dedi. Kavga ettik çıktım geldim babamın evine. Bu saatten sonra bu adamdan eş olurmu siz olsaydiniz ne yapardınız. ?
Öncelikle kesinlikle kusurlu değilsiniz. Boşanın ve tazminat talep edin. Bu hakarete girer. Mahkeme kimin kusurlu olduğuna karar verdiğinde ki yüz halini görmeyi o kadar çok isterdim ki .
Çocuk sahibi olamama noktasında sorun ne işe tedavi olun muhakak ve inanın sizi olduğunuz gibi sevecek çok insan var. Ayrıca bu konudaki teknoloji de her geçen yıl daha da gelişiyo o yüzden aman çocuğum olmaz diye düşünmeyin. Heleki aman beni böyle kim alır ben çocuk sahibi olamam tekrar evlenemem düşünceleri varsa derhal silin aklınızdan.

İste o imkann bana verilmez..eğer bosanirsam kendi ayaklarımın üstünde durmama asla izin verilmez.

Ayaklarin üzerine durmak istiyorsan, söke söke alacaksin. Kendinden cocukmus gibi bahs edersen, etrafta o sekilde davranir. Ne demek "ayakta durmama izin verilmez". Izin almayacaksin, çabalayacaksin. Cok cook zor olacak yalan söyleyemem. Insan destek istiyor, kendi evini, düzenini istiyor fakat bu adamlada olmaz. Maddi zorluklarda altinlarini bir arkadasina vermeni istiyor, cocuksuzlugu kusur olarak görüyor,..

Tüm konuyu okumadim, hiç meslegin yokmu? Gerekirse kasiyer yada temizlikçi olarak çalisamazmasin?

Busaatten sonra geri dönersen o soyledıgı cumleler her yayaga girdiğin de kulagında yankılanacak

Çıkıp baba evine gittiğinize göre eş olamamış heleki öyle bir sözü alarak zaten hiç olmamış. Ben olsam bida gitmem dava açarım gitsin kusurlu olmayan birini alsın.

Üzüldüm. Lütfen önceliğiniz kendi ruh sagliginiz olsun. Bazı sözler sonradan pişman olunsa da asla unutulmaz. Çok canınız yanmış olmalı. Umarım en doğru kararı verirsiniz. Mutlu olmanızı dilerim.

Ya kusur niye sende diyor ki bence kendinde olmasindan korktugu icin uste cikmak icin yapiyor yani sinirlendigi icin soylemis seni acıtmak için. Eminim ki baskasiyla denesen sonuc daha farkli olabilir. Biri senelerce icine boşalır hamile kalmazsin biri gelir iliskinin ilk bes saniyesinde sürtünmeyle bile kalırsın. Tamamiyle zamanlama ve kimya meselesi.

Bak alttan alma hic bu adam surune surune donmedikce. Gider baskasindan yaparsin atla deve diil. Bu adam olmadikca, bunun cocugundan vatana millete ne hayır gelir zaten.

Benimde 10yildir çocuğum olmuyor senin kocanin tabiriyle kusurlu olan taraf benim benim kocam da dengesiz ağzından çıkanı kulağı duymayan bir tiptir ama bu konuyla ilgili bugüne kadar ağzından böyle çirkin bisey duymadım. Inan giderek iyi yapmissin tüp bebekle anne olmaya çalışan kadinlar o kadar çaba sarfediyor ki psikolojik anlamda zaten çöküş yaşıyorlar .kafanı topla sağlam bir özür dilemezsede dönme dönmüş embriyo varmış halbuki bu şekilde denemeniz çok kolay ama seni bu psikolojiye iten bir adamla çocuk sahibi olmak zor sen bi süre bazı şeyleri askıya al ,dinlen bu adamın burnunu surttur

Back
X