• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum olmadığı için kusurlusun diyen eş!!!

Yani nasıl diyeyim suçluluk duygusu icimde. Engel olamadgim. Bazen kendim için uzulmeyi bırakıp sadece onun için üzülüyordum.aramizda 9 yaş var

Kuzum sen kendi kendini, kendi içinde ezmişsin zaten. Adama bunu söyleme cesaretini sen vermişsin. Suçluluk duygusu ne demek?

Benim en yakın arkadışıma evliliğinin ikinci yılı polikisit overden doktor, senin çok zor çocuğun olur belkide olmaz dedi. O ay arkadaşım hamile kaldı. Üç sene sonra bitane daha çocuğu oldu.. Polikistk hamile kalmaya engel değil. Stres stres stres. Herşeyi engelleyen.

Sen kendine değer ver önce. O zırtapoz kocan da kendi eksiklerini tamamlayıp, koca vazfına bi layık olsun da ondan sonra ağzını açsın.

Son düzenleme:
Bence bi kadını en çok yaralayacak şey namusundan ve çocuğu olmamasından vurmaktır. Benim için çok büyük bir hata. Bı seferlik affettin de geri döndün diyelim. Aynı hatanın olmayacağından emin misin ? Hepsinden önemlisi eşin söylediği şey için pişman mı?
Hiç yaralanma konu sahibi sakın bunu dert etme ilahiye havale et... İnsanlar kendini çok büyük sanıyor.... Bu ne kibir inan bana çocuk oluncaya yok hayırlı evlat olacakmı yani olsunla iş bitmiyor.... İnsan insanı yarasından vururmu.... Eşiniz olacak kişi nasıl bir eş ki.... Sevdiği kadını tek lafla öldürmeye çabalıyor..... Dediğim gibi dert bulursa görecek..... Bırakın mevlaya..... O bunun gibileri sopası yok lakin bir dert verir bir onun size dediği gibi kusur verir o zaman görür o mu büyük İlahimi büyük..... Sinir oldum......... Belkide Allah bu nedenle sizin hayrınıza bu sizden çocuk vermiyor olabilir ben öyle hissettim..........

evlenmeden once yanı baba evındeyken su durumdan daha mı kotuydunuz hıc evlenmemıssınız gıbı dusunun
cok sevdıgım bır soz var '' duzenım bozulur hayatım alt ust olur dıye endıse etme nereden bılıyorsun hayatın altının ustunden daha guzel olmayacagını '' dıye
babamla yaşamak biraz zor. Ama es dedgim.adamlada mutlu değilim yine en doğrusu baba evin olacak sanırım .
Siz artik bir bireysiniz. Kendi kararlarinizi kendiniz almaniz lazim.zor evet, ama köyde size is imkani veya kendinize hayat kurma imkani olmaz. Kücük yerin dedikodusu da cok oluyor cekemezsiniz
İste o imkann bana verilmez..eğer bosanirsam kendi ayaklarımın üstünde durmama asla izin verilmez.

Kuzum sen kendi kendini, kendi içinde ezmişsin zaten. Adama bunu söyleme cesaretini sen vermişsin. Suçluluk duygusu ne demek?

Benim en yakın arkadışıma evliliğinin ikinci yılı polikisit overden doktor, senin çok zor çocuğun olur belkide olmaz dedi. O ay arkadaşım hamile kaldı. Üç sene sonra bitane daha çocuğu oldu.. Polikistk hamile kalmaya engel değil. Stres stres stres. Herşeyi engelleyen.

Sen kendine değer ver önce. O zırtapoz kocan da kendi eksiklerini tamamlayıp, koca vazfına bi layık olsun da ondan sonra ağzını açsın.
İşte şimdi şimdi anlaiyorum . Sizin yazdiklarinizlada resmen taşlar yerine oturuyor sanki. Ben gerçekten şuan kendime şaşırıyorum o kadar hakarete nasıl katlandim diye. Herşeye rağmen yanında olmaya destek olmaya çalıştım.ona. ama değmeyen biri içinmiş hepsi.

Hiç yaralanma konu sahibi sakın bunu dert etme ilahiye havale et... İnsanlar kendini çok büyük sanıyor.... Bu ne kibir inan bana çocuk oluncaya yok hayırlı evlat olacakmı yani olsunla iş bitmiyor.... İnsan insanı yarasından vururmu.... Eşiniz olacak kişi nasıl bir eş ki.... Sevdiği kadını tek lafla öldürmeye çabalıyor..... Dediğim gibi dert bulursa görecek..... Bırakın mevlaya..... O bunun gibileri sopası yok lakin bir dert verir bir onun size dediği gibi kusur verir o zaman görür o mu büyük İlahimi büyük..... Sinir oldum......... Belkide Allah bu nedenle sizin hayrınıza bu sizden çocuk vermiyor olabilir ben öyle hissettim..........
Öyle yaptım Allah'a havale ediyorum. Annesi babası haciya gidip gelmiş bir insan bunu diyen yapan. Sevdiği kadını cümlesi yanlış olmuş çünkü beni hiç sevmedi. Yaşı gelmişti köyden görücü usulü bir kız seçtiler , ki ailesinin zoruyla oldgunu düşünüyorum. O talihsiz kız da ben oldum işte.yasayacagimiz varmış bundada vardır bir hayır.

4 yıllık evliyim.bi asilam bir tüp bebek denedik olmadı. Ve dondurulmuş embriyo var . Tekarr denemek için sadece 3 bin TL lazım. Ama maddi sorunumuz da yok durumunuz gayet iyi paramizda var. Ama bana param yok yapamam edemem diyor. Arkadaşı altinlarimi falan istedi vermemi bekledi bende dedimki bana 3 bini çok görüyorsun ama arakadasina 100 flgr altın vermemi bekliyorsun dedim..sonra sen kusurlusun falan filan başladı dengesiz dengesiz konuşmaya. Üzerime yürüdü dovecekti bende hadi vur dedim burda gör gününü dedim.anahtarimi çantamı aldım çıktım .bana giderken de anahtarı bırak diyor nere götürüyorsun anahtarı diyor
Bunu okur okumaz aklıma ne geldi biliyor musun?
Bu herif bitirmeyi kafasına koymuş, altınları arkadaşa borç vereceğim ayağına senden almaya çalışmış, sen vermeyince planı suya düşmüş ve gerçek yüzünü göstermiş.

Bazen bazı şeyler olmuyorsa zorlamamak lazım. Demek ki senin o heriften çocuğunun olmaması çok hayırlı bir işmiş. Bence sadaka ver kurtulduğun için.

Bunu okur okumaz aklıma ne geldi biliyor musun?
Bu herif bitirmeyi kafasına koymuş, altınları arkadaşa borç vereceğim ayağına senden almaya çalışmış, sen vermeyince planı suya düşmüş ve gerçek yüzünü göstermiş.

Bazen bazı şeyler olmuyorsa zorlamamak lazım. Demek ki senin o heriften çocuğunun olmaması çok hayırlı bir işmiş. Bence sadaka ver kurtulduğun için.
Oda bir ihtimal. Bu devirde herkesten herşey beklenir . Evet ilgisizdi ruhsuzdu bilmezdi asla gönül almayi paranın kuruşuna kkadar hesabını yapardı ama bu lafları isitecegim aklımın ucundan bile geçmezdi..

Öyle yaptım Allah'a havale ediyorum. Annesi babası haciya gidip gelmiş bir insan bunu diyen yapan. Sevdiği kadını cümlesi yanlış olmuş çünkü beni hiç sevmedi. Yaşı gelmişti köyden görücü usulü bir kız seçtiler , ki ailesinin zoruyla oldgunu düşünüyorum. O talihsiz kız da ben oldum işte.yasayacagimiz varmış bundada vardır bir hayır.
Evet talihsizlik kısmı doğru çünkü sizi hak etmiyor..... Hak edeceğini beter Bi şekilde bulur.... Siz kendinizi üzmeyin siz kendinize dikkat edin... Siz iyice düşünüp Bi karar alın.... Alnına silah dayamadılar ya koca erkek.... Sevdiği kadın değilseniz illallah diyeceği kadına denk gelir umarım 🙏siz iyi olmaya bakın sanki kendi sevilmeye çok layık bir adamda peh!!!!!

Evet talihsizlik kısmı doğru çünkü sizi hak etmiyor..... Hak edeceğini beter Bi şekilde bulur.... Siz kendinizi üzmeyin siz kendinize dikkat edin... Siz iyice düşünüp Bi karar alın.... Alnına silah dayamadılar ya koca erkek.... Sevdiği kadın değilseniz illallah diyeceği kadına denk gelir umarım 🙏siz iyi olmaya bakın sanki kendi sevilmeye çok layık bir adamda peh!!!!!
Çok teşekkür ederim.benn kararımı verdim bosanicam o adamdan..yüzünü bile girmek istemiyorum zaten sabahtan beri arayıp sormadı. Aksine ondan özür dilemek ve uslubumu duzeltmemi bekliyormuş. Bende çok bekler dedim. KayinValidem aradı onada dedim.bu işin geri dönüşü yok oğlunuza kusursuz birini bulursunuz dedim..

Bu adam sonradan mı böle oldu yoksa en başından beri mi böleydi?
En başından paranın hesabını çok yaoardin25 TL telefon faturam 30 gelirse kiayamet kopardı. Beni tehdit ederdi sana telefon yok vs diye. Ama çocuk mevzusunu hiç dememisti. Destek de olmazdı açıkçası hep ben cabalayip ederdim.tek desteği maddiyatti. Zaten onuda her fırsatta yok 20 bin harcadım diye lafını ederdi.ama yani bu çocuk olacaksa da tek benim degilki . Tek ben annelik sevinci yaşamayacak oda baba olacaktı. Bilmiyorum işte zihniyeti çok farkli

Ne malum beyefendinin spermlerinin sağlıklı olduğu. Evlendiğinin, aile olduğunun farkına varamamış, kadını karısı değil yük olarak gören adamdan ne beklenir. Allah bilir lokmanızıda sayıyordur.

Kuruş hesabı yapan adamın bu zamanda kimseye heleki altın olarak borç vereceğini sanmıyorum. Altınları elinizden almak için bahane sadece.

Bunu başınıza kakan adam bir kereyle kalmaz ömür boyu başınıza kakar.

Eminim değer görüp, sevildiğiniz bir evlilikte çok rahat bebek sahibi olabilirsiniz.

Başlıkta da belirttgim gbi eşim çocuğum.olmadigi için bana kusurlusun sana bu zamana kadar sabrettim dedi. Kavga ettik çıktım geldim babamın evine. Bu saatten sonra bu adamdan eş olurmu siz olsaydiniz ne yapardınız. ?
Affınıza sığınarak söylüyorum ama bu kafadaki insanları birer Döl israfı olarak görüyorum.. Keşke annesi de bunu doğurmasaydı ne kadar geri kafalı ve sığ düşünen biri.. Kaldı mı ya artık böyleleleri.. Ayyy çok sinir oldum.. Dönmeyin bu adama geri bende olsam asla dönmezdim kusurlu olan kendisi..

Bir hafta öncede ben. Dedim ki sende baba olmak isteyebilirsin eğer benden ayrılmak istersen anlayışla karşılarım. Dedim. Bana yok ben öyle bir insan değilim vs. Dedi .şimdi gördüm.nasil bir insan oldgunu çok üzgünüm
Zaten direk insan değilmiş. Gerçek yüzünü gördüğünüz için şükredin.

Back
X