• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum olmadığı için kusurlusun diyen eş!!!

Başlıkta da belirttgim gbi eşim çocuğum.olmadigi için bana kusurlusun sana bu zamana kadar sabrettim dedi. Kavga ettik çıktım geldim babamın evine. Bu saatten sonra bu adamdan eş olurmu siz olsaydiniz ne yapardınız. ?
Bence diliyle yazayım, ben olsam bana çocuğum olmadığı için kusurlusun diyen adamı hemen boşardım, böyle birini bırakın eş olmasını kendime arkadaş bile yapmazdım, bastığım toprağa basmasını dahi istemezdim.

Başlıkta da belirttgim gbi eşim çocuğum.olmadigi için bana kusurlusun sana bu zamana kadar sabrettim dedi. Kavga ettik çıktım geldim babamın evine. Bu saatten sonra bu adamdan eş olurmu siz olsaydiniz ne yapardınız. ?
Gerekli testler yapıldı mı. Bu konu üstünde eşinizle mesajlasin sonra mesajları mahkemede delil olarak kullanin maddi manevi tazminat taleb edin.

Peki birde başka birşey danismak istiyorum ailem.koyde oturuyor ben ise şehir hayatına alıştım liseden beri sehirdeyim.çok daraliyorum köyde. Babam asla şehirde ev tutup çalışmama asla izin vermez. Bu şekilde bir hayat sürdürebilir miyim .

Gerekli testler yapıldı mı. Bu konu üstünde eşinizle mesajlasin sonra mesajları mahkemede delil olarak kullanin maddi manevi tazminat taleb edin.
Evet bende polikistik över var işte. Hiç bir doktor olmaz demedi biraz gayret gerekir sadece dedi..çevremde bir çok Polikistik tedavisiz hamile kaldı.. ki zaten toplanan embryolar donduruldu.. çok kısa bir süreçle transfer olmam lazim sadece .hem.onu istemiyor hemde bana kusurlusun falan diyor

Eeee kanser olmuşsun kusurlusun demenin aynısı.... Bu kadar net......sanki sizin keyfinizden olmuyor böyle düşünen insanlar topyekün günahkar hadsiz vede israf..... Allah Bi çarpar net çarpar lakin....sonuçda sizin aracılığınızla ona bu olmamış kusurlu dedi beklesin şimdi geri bildirimi

Bence bi kadını en çok yaralayacak şey namusundan ve çocuğu olmamasından vurmaktır. Benim için çok büyük bir hata. Bı seferlik affettin de geri döndün diyelim. Aynı hatanın olmayacağından emin misin ? Hepsinden önemlisi eşin söylediği şey için pişman mı?

Kendini bişey zanneden bir yaratık üremesin diye Allah ona evlat vermedi belkide. Sıkıntı sizde değildir onun kötü kalbinde. Yolunuz açık olsun. 🌼🌼

Evet bende polikistik över var işte. Hiç bir doktor olmaz demedi biraz gayret gerekir sadece dedi..çevremde bir çok Polikistik tedavisiz hamile kaldı.. ki zaten toplanan embryolar donduruldu.. çok kısa bir süreçle transfer olmam lazim sadece .hem.onu istemiyor hemde bana kusurlusun falan diyor
pco var dıye mı cocugun olmuyor kusurlusun dedı
allahım yaa su hayatda kabak cıcegının bıle bır vasfı var da kocanızın yok kusura bakmayın
pco asla cocuga engel degıl yegenımın annesınde pco vardı
pcosu olup doguran mılyonlarca ınsan var cogu kadın polıkıstık overı oldugunu bıle bılmıyor sadece takıp edılecek hepsı bu

allah yuzunuze gulmus sızın verılmıs sadakanız varmıs bu adama cocuk yapmamıssınız gercekten herseyın hayırlısı derler ya sızın ıcın hayırlısı evlılıgınız surecınde cocugunuzun olmamasıymıs cocuga gunah olurdu kımse boyle babası olsun ıstemez cunku

Evet bende şimdiye kadar nasıl sabretmisim şaşıyorum. 4 yıl.boyunca daha neler oldu neler . :KK43::KK43:
tum yorumlarınızı okudum ve vardıgım sonuc
adam baba olmayı oyle ıstemıyor kı tedavı ıstemıyor para vermek ıstemıyor sen kusurlusun dıyerek ozellıkle uzaklastırıyor cunku baba olmak ıstemıyor
gerekırse bosanmanızı bıle goze almıs oyle kı baba olmak ıstemıyor

sız nıye bu kadar ıstemeyen adamı baba yapmaya calısıyorsunuz kı
cocugunuza baba yapacagınız kısı oyle onemlı kı bır hayata can vereceksınız cocugunuz ıcın en ıyı baba olmalı en saglıklısı en akıllısı olmalı nıye bu adam ? bu adam mı baba olmak ıcın en ıyısı bu adam mı soy ? bu adamın mı genı cogalacak gercekten bunun ıcın mı aylarca bebegı tasıyıp bır omur evlat buyuteceksınız neden boyle babam var dıye uzulsun dıye mı cocugun da hakkına gırmek
adam ıstemıyor cunku

boyle adamlarla evlenıp bas koseye koyup adam etmeyın bunlar yalnız kalsın hamılelık surecı cocuk buyurken surec neyınızde yanınızda olacak tek basına bırakan suclayan bılgısız bır adam gercekten babalık mı yapacak
cocuk babalı babasız buyuyecek resmen dusunsenıze

tum yorumlarınızı okudum ve vardıgım sonuc
adam baba olmayı oyle ıstemıyor kı tedavı ıstemıyor para vermek ıstemıyor sen kusurlusun dıyerek ozellıkle uzaklastırıyor cunku baba olmak ıstemıyor
gerekırse bosanmanızı bıle goze almıs oyle kı baba olmak ıstemıyor

sız nıye bu kadar ıstemeyen adamı baba yapmaya calısıyorsunuz kı
cocugunuza baba yapacagınız kısı oyle onemlı kı bır hayata can vereceksınız cocugunuz ıcın en ıyı baba olmalı en saglıklısı en akıllısı olmalı nıye bu adam ? bu adam mı baba olmak ıcın en ıyısı bu adam mı soy ? bu adamın mı genı cogalacak gercekten bunun ıcın mı aylarca bebegı tasıyıp bır omur evlat buyuteceksınız neden boyle babam var dıye uzulsun dıye mı cocugun da hakkına gırmek
adam ıstemıyor cunku

boyle adamlarla evlenıp bas koseye koyup adam etmeyın bunlar yalnız kalsın hamılelık surecı cocuk buyurken surec neyınızde yanınızda olacak tek basına bırakan suclayan bılgısız bır adam gercekten babalık mı yapacak
cocuk babalı babasız buyuyecek resmen dusunsenıze
Çok haklısınız gözümü bir açtım. Kendimi evli buldum 21 yaş evlilik için çok erkenmis ama bilemedim. . G. Gerçi aslında nisanliyken sinyalleri vermiş ama algilayamamisim.bana gelinlik giyme dedi işte ozentilikmis vs. Düğün fotoğrafı çekinmek istemedi. Ben zbuldum fotoğrafçıyı falan sonra hiç bir fotoğrafta gulumsemedi. Hayatımın hiç bir anında sevildgimi hissetmedim.. degilki dediğiniz gbi bubadam benim çocuğuma ne kadar babalık yapabilecek. Ger ekten kendisinden son derece soğudum. Allah beni ona muhtaç etmesin inşallah. Baba evindede nasıl olacak ne kadar soginabilcegim monuda bilmiyorum. Kendi hayatımı kurmama çalışıp ev tutmama babam.asla izin vermez..

Çok haklısınız gözümü bir açtım. Kendimi evli buldum 21 yaş evlilik için çok erkenmis ama bilemedim. . G. Gerçi aslında nisanliyken sinyalleri vermiş ama algilayamamisim.bana gelinlik giyme dedi işte ozentilikmis vs. Düğün fotoğrafı çekinmek istemedi. Ben zbuldum fotoğrafçıyı falan sonra hiç bir fotoğrafta gulumsemedi. Hayatımın hiç bir anında sevildgimi hissetmedim.. degilki dediğiniz gbi bubadam benim çocuğuma ne kadar babalık yapabilecek. Ger ekten kendisinden son derece soğudum. Allah beni ona muhtaç etmesin inşallah. Baba evindede nasıl olacak ne kadar soginabilcegim monuda bilmiyorum. Kendi hayatımı kurmama çalışıp ev tutmama babam.asla izin vermez..
evlenmeden once yanı baba evındeyken su durumdan daha mı kotuydunuz hıc evlenmemıssınız gıbı dusunun
cok sevdıgım bır soz var '' duzenım bozulur hayatım alt ust olur dıye endıse etme nereden bılıyorsun hayatın altının ustunden daha guzel olmayacagını '' dıye

Böyle bir adama eş denmez.İnsanın “eşi” bunu yapmaz.

Çocuk için tedavide olan biri olarak senin şu an ne kadar hassas bi psikolojide olduğunu tahmin edebiliyorum. İnsan en çok eşinden gelecek desteği istiyor. Ve siz bu destekten mahrumsunuz..
çırpınmaya gerek var mı bi anlamı olmadıktan sonra?!

Peki birde başka birşey danismak istiyorum ailem.koyde oturuyor ben ise şehir hayatına alıştım liseden beri sehirdeyim.çok daraliyorum köyde. Babam asla şehirde ev tutup çalışmama asla izin vermez. Bu şekilde bir hayat sürdürebilir miyim .

Siz artik bir bireysiniz. Kendi kararlarinizi kendiniz almaniz lazim.zor evet, ama köyde size is imkani veya kendinize hayat kurma imkani olmaz. Kücük yerin dedikodusu da cok oluyor cekemezsiniz

Back
X