- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
- Konu Sahibi Maydonozhanim
-
cok terbiyesiz kendisi4 yıllık evliyim.bi asilam bir tüp bebek denedik olmadı. Ve dondurulmuş embriyo var . Tekarr denemek için sadece 3 bin TL lazım. Ama maddi sorunumuz da yok durumunuz gayet iyi paramizda var. Ama bana param yok yapamam edemem diyor. Arkadaşı altinlarimi falan istedi vermemi bekledi bende dedimki bana 3 bini çok görüyorsun ama arakadasina 100 flgr altın vermemi bekliyorsun dedim..sonra sen kusurlusun falan filan başladı dengesiz dengesiz konuşmaya. Üzerime yürüdü dovecekti bende hadi vur dedim burda gör gününü dedim.anahtarimi çantamı aldım çıktım .bana giderken de anahtarı bırak diyor nere götürüyorsun anahtarı diyor
Sizden ayrılıp başkasıyla evlense, cocugu olacağının garantisi nedir?Bir hafta öncede ben. Dedim ki sende baba olmak isteyebilirsin eğer benden ayrılmak istersen anlayışla karşılarım. Dedim. Bana yok ben öyle bir insan değilim vs. Dedi .şimdi gördüm.nasil bir insan oldgunu çok üzgünüm
Zaten ilk başta sperm testi çok kötü çıktı yanlış yapılmış. Komple çökmüştü şehri terketmeyei falan düşünüyordu ..ama benim hakkımdaki dusunceleri böyleymiş. Bana sabretmis . Ve birde şey demişti eğer ailem sana çocuk için eziyet etseydi ben seninle yapamazdim bosanirdim.. çok kalbim kırık. Yanlışta karar vermek istemiyorum.zaten çok kuvvetli bir hayatımız yoktu . Görücü usulü evlendik. Bağ kuramadik biAhh bi tane doktor ayarliycan gitcen muayeneye sonra doktor yüzüne diyecek ki eşinize siz kusurlusunuz eşinizde sorun yok o yüzden çocuk sahibi olamıyorsunuz görmek isterdim yüzünü o zaman eşinizin.
Başlıkta da belirttgim gbi eşim çocuğum.olmadigi için bana kusurlusun sana bu zamana kadar sabrettim dedi. Kavga ettik çıktım geldim babamın evine. Bu saatten sonra bu adamdan eş olurmu siz olsaydiniz ne yapardınız. ?
Yanlıs karardan kastın ne?Zaten ilk başta sperm testi çok kötü çıktı yanlış yapılmış. Komple çökmüştü şehri terketmeyei falan düşünüyordu ..ama benim hakkımdaki dusunceleri böyleymiş. Bana sabretmis . Ve birde şey demişti eğer ailem sana çocuk için eziyet etseydi ben seninle yapamazdim bosanirdim.. çok kalbim kırık. Yanlışta karar vermek istemiyorum.zaten çok kuvvetli bir hayatımız yoktu . Görücü usulü evlendik. Bağ kuramadik bi
Ben hiç anlamıyorum bu insanları ya benimde nişanlımın sadece 1 testisi çalışıyor haliyle sperm azlığı da var. Bir konu oldu kendisi için kısır dedi. O an yanına oturup kendisi için böyle dememesini asla bunu düşünmemesini söyledim. Sonuçta birisini seviyorsanız eksikleri, kusurları, olan ve olmayan her şeyi ile sevmeniz gerekli. Elbette evlat çok başka bir duygudur ama çocuk olmaması için ille de bir sebep olması gerekmiyor ki. Tıpta bir terim vardır sebepsiz infertelite diye. Her şey düzgünken stresten bile gebe kalınamayabiliyor. O zaman ne diyecekti kime suç bulacaktı?4 yıllık evliyim.bi asilam bir tüp bebek denedik olmadı. Ve dondurulmuş embriyo var . Tekarr denemek için sadece 3 bin TL lazım. Ama maddi sorunumuz da yok durumunuz gayet iyi paramizda var. Ama bana param yok yapamam edemem diyor. Arkadaşı altinlarimi falan istedi vermemi bekledi bende dedimki bana 3 bini çok görüyorsun ama arakadasina 100 flgr altın vermemi bekliyorsun dedim..sonra sen kusurlusun falan filan başladı dengesiz dengesiz konuşmaya. Üzerime yürüdü dovecekti bende hadi vur dedim burda gör gününü dedim.anahtarimi çantamı aldım çıktım .bana giderken de anahtarı bırak diyor nere götürüyorsun anahtarı diyor
ve bütün zor kisimlarini atladık sadece 3 bin TL verecek ve bizim için sorunlu değil iyi bir arabaya biniyoruz yeniden deneyecez.ev kira değil kazancı iyi ve altinlarimiz var. Ama maddi gücüm yok diyor bana. Bana yok ama arkadaşına varEn ayar olduğum şey doğal yoldan çocuk sahibi olunamıyorsa tedavi gören kadın zaten her şeye katlanıyor sabrediyor yeteri kadar zor şeyler yaşıyor yani buna destek olmak varken artistlik yapan erkeklere tahammül edemiyorum(genel yorum konu sahibine yönelik değil)
olmamasında da bi hayır var denir ya bu tam da öyle bişey sanırım.Bir hafta öncede ben. Dedim ki sende baba olmak isteyebilirsin eğer benden ayrılmak istersen anlayışla karşılarım. Dedim. Bana yok ben öyle bir insan değilim vs. Dedi .şimdi gördüm.nasil bir insan oldgunu çok üzgünüm
Yaptığı hoş değil. İyi günde kötü günde deyip evleniyoruz. Çocuğunuzun olup olmaması sizin elinizde değil. Takdiri ilahi. Benim de çocuğum olmuyor eşim bana böyle deseydi kendimi kötü hissederdim ama mantıklı ve düzgün bir insan böyle demez. Siz kesinlikle kusurlu değilsiniz. Özel değilse çocuğunuz neden olmuyor?Başlıkta da belirttgim gbi eşim çocuğum.olmadigi için bana kusurlusun sana bu zamana kadar sabrettim dedi. Kavga ettik çıktım geldim babamın evine. Bu saatten sonra bu adamdan eş olurmu siz olsaydiniz ne yapardınız. ?
Sadece dışarıya iyi olan erkekleri oluşturan spermlere ne yedirip içiyorlar, anlamış değilim. O herif size mandıra muamelesi yapıyor adeta. Bir de sizin kadınlığınıza laf söylüyor. Kendisinin sorunsuz olduğu ne malum? Aşağılık herif. Sakın affetmeyin onu.4 yıllık evliyim.bi asilam bir tüp bebek denedik olmadı. Ve dondurulmuş embriyo var . Tekarr denemek için sadece 3 bin TL lazım. Ama maddi sorunumuz da yok durumunuz gayet iyi paramizda var. Ama bana param yok yapamam edemem diyor. Arkadaşı altinlarimi falan istedi vermemi bekledi bende dedimki bana 3 bini çok görüyorsun ama arakadasina 100 flgr altın vermemi bekliyorsun dedim..sonra sen kusurlusun falan filan başladı dengesiz dengesiz konuşmaya. Üzerime yürüdü dovecekti bende hadi vur dedim burda gör gününü dedim.anahtarimi çantamı aldım çıktım .bana giderken de anahtarı bırak diyor nere götürüyorsun anahtarı diyor
Yani yok tabi ama.ne biliyimmgecelerj onu uyurken izleyip koluna sarılıp özür diledigim.ankar çok oldu. Ama onun böyle düşünmediğini sanıyordum. (Güya,) dindar bir ailenin evladı .Sizden ayrılıp başkasıyla evlense, cocugu olacağının garantisi nedir?
Gece o uyurken onu izleyip koluna sarılıp ne ıcın ozur diliyordunuz?Yani yok tabi ama.ne biliyimmgecelerj onu uyurken izleyip koluna sarılıp özür diledigim.ankar çok oldu. Ama onun böyle düşünmediğini sanıyordum. (Güya,) dindar bir ailenin evladı .
Polikistik över var..ve hiç bir doktor demedi ki senin çocuğun olmaz . Biraz gayret gerekiyor biraz da inanç. Ki aynı sorun gorumcemdede var ama nasip ya işte evlenir evlenemez kaldı o. .Yaptığı hoş değil. İyi günde kötü günde deyip evleniyoruz. Çocuğunuzun olup olmaması sizin elinizde değil. Takdiri ilahi. Benim de çocuğum olmuyor eşim bana böyle deseydi kendimi kötü hissederdim ama mantıklı ve düzgün bir insan böyle demez. Siz kesinlikle kusurlu değilsiniz. Özel değilse çocuğunuz neden olmuyor?
Bir hafta öncede ben. Dedim ki sende baba olmak isteyebilirsin eğer benden ayrılmak istersen anlayışla karşılarım. Dedim. Bana yok ben öyle bir insan değilim vs. Dedi .şimdi gördüm.nasil bir insan oldgunu çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?