Çocuğum olmadığı için kusurlusun diyen eş!!!

Hiç üzülmeyin. Bu Allahtan gelen bir şey. Belki olmuyor değil o adamdan olmuyordur. Her şerde bir hayır vardır. Bırakın. Kusur ne demek? Kusur nedir biliyor mu? Bu bir imtihan kardeşim. İmtihanını imtihana değecek insanlar için ver. Kimse bulunmaz Hint kumaşı da değil. Çocuğum olmuyor diye de kendini eksik hissetme çünkü eksik değilsin sen çok değerlisin. Çok özelsin. Bu peygamberlerin bile verdiği bir imtihandır. Bunun için mükafatları öbür dünyada inşallah insan değişmez. Asıl bu tarz konularda tanırsın yanında mı yoksa sana bunu hissettirmek için doğru zamanı mı bekliyor. Kimse senden değerli değil bırak Rabbim sana gerçekten eş nasip etsin normalde kimseye böyle yorum yazmam hiçbir şeyi kestirip atma taraftari değilim her şey iyileşir. Ama seni bu şekilde elinde olmayan bir durumla rencide etmesiasla izin verme

Böyle bir mahluk iyiki baba olmamış derim ben.Kendiniz için atacağınız en doğru adım, bu adamdan uzaklaşmak.Rabbimin vardır bir bildiği ,baba olmaya layık değilmiş ki olamamış.Siz de kendi hayatınıza bakın , kimin başına ne zaman ne geleceğini bilemeyiz.Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah.

İnanamadım terbiyesiz adam. Sorun kendisinde olsa yine kusurlu dermiydi acaba. Önce insan olsun. Anahtarı nereye götürüyorsun diyen biri için düzelir mi diye sorman bile hata

Yani nasıl diyeyim suçluluk duygusu icimde. Engel olamadgim. Bazen kendim için uzulmeyi bırakıp sadece onun için üzülüyordum.aramizda 9 yaş var
Yani ne dıyım ki, ben cocugu olmayan bir kadınım. Hayatımda hıcbır zaman yanımda yatan adam ıcın uzulup Cocugum olmuyor diye ozur dilemedim suc degıl cunku.

Annelik gudusu bana verilmiş bısey oturup kendi adıma uzuldugum cok oldu. Baba olmak isteyene kapı orda. Islemedıgım suc ıcın kimseden ozur dilemem. Nitekim ayrıldık ve o baba da oldu. Allah guzel omur versin evladına ne dıyım.

Sımdı bu adamdan yanımda yatarken koluna sarılıp eksıgım seni de baba yapamadım dıyıp aglayıp ozur dinleseydim kendımı olene dek affetmezdım.
Sende artik kendine mi gelsen acaba, kendını eksik gormeyerek.

Bundan bi cacık olmaz hiç zamanını harcama bence

Hepinize çok teşekkür ederimmverdgim kararın ne kadar doğru oldgunu daha iyi anladım.iyiki kalmamisim.o evde iyiki alıp çantamı çıkmışım.
Evde kalmamak basari degıl, geri donmemek basari.
Geri donmezsen kendını tebrik edebilirsin

Bu saatten sonra çok güzel eski eş olur. Hazır fırsatınız ve sebebiniz varken derhal boşayın o herifi.

kesinlikle hiç düşünmeden ve zerre kendinizi suçlamadan üzülmeden ayrılın.sizin beş tane de çocuğunuz olsa bu adamla mutlu olunmaz. siz suçlu yada kusurlu değilsiniz. ayrıldıktan sonra kendizi toplar düzeninizi kurarsınız elbet karşınıza düzgün aklı başında biri çıkar ve çocuğunuz olur. böyle bi insanla hayatı kendinize zindan etmenize hiç gerek yok. çocuğunuz olmuyor diye ona karşı kendinizi mahçup suçlu hissetmeyin ona bu konu yüzünden boyun eğmeyin. ayrılıp mutlu bi hayat kurmak kendinize yapacağınız en büyük iyilik olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…