- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.806
- 598
- Konu Sahibi Maydonozhanim
-
Yani nasıl diyeyim suçluluk duygusu icimde. Engel olamadgim. Bazen kendim için uzulmeyi bırakıp sadece onun için üzülüyordum.aramizda 9 yaş varGece o uyurken onu izleyip koluna sarılıp ne ıcın ozur diliyordunuz?
Böyle bir mahluk iyiki baba olmamış derim ben.Kendiniz için atacağınız en doğru adım, bu adamdan uzaklaşmak.Rabbimin vardır bir bildiği ,baba olmaya layık değilmiş ki olamamış.Siz de kendi hayatınıza bakın , kimin başına ne zaman ne geleceğini bilemeyiz.Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah.Başlıkta da belirttgim gbi eşim çocuğum.olmadigi için bana kusurlusun sana bu zamana kadar sabrettim dedi. Kavga ettik çıktım geldim babamın evine. Bu saatten sonra bu adamdan eş olurmu siz olsaydiniz ne yapardınız. ?
25 yaşındayım o ise 34. Evlenir evlenmez çocuk istemeye başladık . Hep ona odaklandık.Sen kaç yaşındasın ? Neden senden ayrılabileceğini söylüyorsun ki ? evlilik çocuk yapmak için yapılan bir şey değil,
İmkansız ve çocuğunuz olmayacak diye birşey yok.Polikistik över var..ve hiç bir doktor demedi ki senin çocuğun olmaz . Biraz gayret gerekiyor biraz da inanç. Ki aynı sorun gorumcemdede var ama nasip ya işte evlenir evlenemez kaldı o. .
Yani ne dıyım ki, ben cocugu olmayan bir kadınım. Hayatımda hıcbır zaman yanımda yatan adam ıcın uzulup Cocugum olmuyor diye ozur dilemedim suc degıl cunku.Yani nasıl diyeyim suçluluk duygusu icimde. Engel olamadgim. Bazen kendim için uzulmeyi bırakıp sadece onun için üzülüyordum.aramizda 9 yaş var
25 yaşında bir insana da çocuğun olmuyor denir mi? Önünüzde çok zaman var.25 yaşındayım o ise 34. Evlenir evlenmez çocuk istemeye başladık . Hep ona odaklandık.
Bundan bi cacık olmaz hiç zamanını harcama bence4 yıllık evliyim.bi asilam bir tüp bebek denedik olmadı. Ve dondurulmuş embriyo var . Tekarr denemek için sadece 3 bin TL lazım. Ama maddi sorunumuz da yok durumunuz gayet iyi paramizda var. Ama bana param yok yapamam edemem diyor. Arkadaşı altinlarimi falan istedi vermemi bekledi bende dedimki bana 3 bini çok görüyorsun ama arakadasina 100 flgr altın vermemi bekliyorsun dedim..sonra sen kusurlusun falan filan başladı dengesiz dengesiz konuşmaya. Üzerime yürüdü dovecekti bende hadi vur dedim burda gör gününü dedim.anahtarimi çantamı aldım çıktım .bana giderken de anahtarı bırak diyor nere götürüyorsun anahtarı diyor
Evde kalmamak basari degıl, geri donmemek basari.Hepinize çok teşekkür ederimmverdgim kararın ne kadar doğru oldgunu daha iyi anladım.iyiki kalmamisim.o evde iyiki alıp çantamı çıkmışım.
Bu saatten sonra çok güzel eski eş olur. Hazır fırsatınız ve sebebiniz varken derhal boşayın o herifi.Başlıkta da belirttgim gbi eşim çocuğum.olmadigi için bana kusurlusun sana bu zamana kadar sabrettim dedi. Kavga ettik çıktım geldim babamın evine. Bu saatten sonra bu adamdan eş olurmu siz olsaydiniz ne yapardınız. ?
Ona karşı icimmoyle soğudu ki nasilmokur bilmiyorum zaten. Bir daha nasıl eş diye midem alır onuEvde kalmamak basari degıl, geri donmemek basari.
Geri donmezsen kendını tebrik edebilirsin
Artık onu ilerleyen zamanda gorursunOna karşı icimmoyle soğudu ki nasilmokur bilmiyorum zaten. Bir daha nasıl eş diye midem alır onu
kesinlikle hiç düşünmeden ve zerre kendinizi suçlamadan üzülmeden ayrılın.sizin beş tane de çocuğunuz olsa bu adamla mutlu olunmaz. siz suçlu yada kusurlu değilsiniz. ayrıldıktan sonra kendizi toplar düzeninizi kurarsınız elbet karşınıza düzgün aklı başında biri çıkar ve çocuğunuz olur. böyle bi insanla hayatı kendinize zindan etmenize hiç gerek yok. çocuğunuz olmuyor diye ona karşı kendinizi mahçup suçlu hissetmeyin ona bu konu yüzünden boyun eğmeyin. ayrılıp mutlu bi hayat kurmak kendinize yapacağınız en büyük iyilik olacaktır.4 yıllık evliyim.bi asilam bir tüp bebek denedik olmadı. Ve dondurulmuş embriyo var . Tekarr denemek için sadece 3 bin TL lazım. Ama maddi sorunumuz da yok durumunuz gayet iyi paramizda var. Ama bana param yok yapamam edemem diyor. Arkadaşı altinlarimi falan istedi vermemi bekledi bende dedimki bana 3 bini çok görüyorsun ama arakadasina 100 flgr altın vermemi bekliyorsun dedim..sonra sen kusurlusun falan filan başladı dengesiz dengesiz konuşmaya. Üzerime yürüdü dovecekti bende hadi vur dedim burda gör gününü dedim.anahtarimi çantamı aldım çıktım .bana giderken de anahtarı bırak diyor nere götürüyorsun anahtarı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?