çocuğum olmuyor diye bana ''kıskanç'' muamelesi yapılıyor

inşallah canım inşallah

hmm benım bi yengem vardı cocugu olmuyordu ama mıllet nası yuklenıyor kadına anlatamam eltileri (yanı yengemler) annem olsun teyzem yada ananem olsun o cocugu olmayan yengemi korumaya aldıklarında hemen cevap hazırdı diğer iki yengemın -hıı sizler x i bizden daha cok sevıyorsunuz diyip hemen vicdan yapmaya kalkıyorlardı..neyse bu yengemın 17yıl aradan sonra bi kızı oldu bu arada ne dayımda nede yengemde problem vardı ama olmuyordu işte...

neyse şimdi bu yengem kendi eltilerinin yaptıklarının aynısını bana yapıyor ve ben bu duruma artık uzulmek soyle dursun acayıp sinirime dokunmaya basladı.. insan bikere dusunur aynısını ben yasadım uzuldum ağladım yerı geldı sınırımden öldüm diye dusunmuyor işte... birde teyzem yapıyor okadar gıcık oluyorumkiii okadar yaniii...öz ablam bana demediğini bırakmadı yok kıskanıyormusum onun iki evladı varmıs cekemıyormusum benım cocugum yokmus dıye.. birde ben dusuk yapmıs kadınım doğal yolla hamıle kalabılıyorum yani ama fesatlıkta ınsanlar nasıl anlamak istiyorsa oyle anlıyorlar...kımısı dıyorki ben aslında hamıle değilmişim sırf bu baskılardan kurtulmak için hamileyım demısım yok efendım kalbi bile atmıyormus! kan pıhtısından ibaretsmıs!!! şuan gözlerim doldu inanın can yakmak isteyen öyle güzel becerıyorki bu işi... hayır boyle tepki alacagımı bilsem doktordan onaylı belge alırdım bebegimin kalbiinin attıgına dair , yasam fonksiyonlarının duzgun calıstıgına dair,..ama ilahi takdir boyleymıs ne yapabılırımki..RAbbim yenısıne kısmet dıyecegım ama suan saglık sorunlarımdan yine 1sene ertelemek zorundayız..hayırlısı..

kısaca demek bizler hamıle kalsak etrafımızda bize iftira atan insanlar çatır çatır çatlayacak..ve asıl onlar kıskanclıklarına kem gözlerle bakacak evlatlarımıza...

aklıma gelmısken buyuk yengem(erkek çocuk takıntısı vardır onda) insaaallah kızın olur derken derken sımdı kendı oğlunun kızı olacakmıs :) ne kadarda içten dua etmıs öyle Allah ona uygun görmüş :))) hayırlı evlat dilemek yerine oğluna gelınıne sureklı- aslanlar gibi erkek cocuk beklıyorum ona gore-diye direktif veren bi kadındı yani...

insan akrabasını sılıp atamıyor illaki biyerden denk gelıyorsunuz mecburennn... ama eger sıze bunu yapan arkadasınızsa mutlaka ilişkinizi kesın şuan okadar rahatımki anlatamam bu kadar kafamın dingin olacagını bılseydım daha once ılıskımı kese4rdım..mesela...arkadasımın oğlu duser ve kaşı patlar bu arkadas benı arar eee kasvetli oğluma baktın nazarın degdı dustu ee tabı senın cocun yokyaa der patavatsızca...
aradan zaman gecer bunun oğlu yıne duser ''mutfak masasının ustunden henuz emekleyen cocuk''yıne benı arar ee kasvetli dün oğlkumu sevmıstın bak senın yuzunden dustu nerden ee burdan...o cocugun orda ne işi var salakkk
hem evime gelıp aa ben bunu cok severım eşim bayılır dıye evımden pasta borek kısır vs alır sonra ben onlara gıttıgımde gozumun onunde cope doker niye eee ben buyu yapmısımdır sonra ayırmak için kocasında oğlunda gözüm varyaa!!!!
ve dediki sen benım evliliğimi kıskanıyorsun kocamın bana ılgısını cekemıyorsun ben böleee dun aksam senın yuzunden kavga ettık ,ben yıne böleee ...anladımki ben bi çeşit kurban.. bu kadının hiç sucu yok ben gibi kurban varken!!! bidaha o oldu asla ama asla o kadınla gorusmedim eşimede soyledım herseyı bana butun iftiralarını anlattım cunku eşimle o kadının eşi çok samımılerdi... sanki kendi benim evliliğimi yasıyordu sanki kendisi kocasıyla nette tanısıp evlenmıstı bu herkese denk gelmez boyle bi aşk onu belirteyım oncelıkle...bu arada o arkjadas görücü usulu evlebmıstı ama sureklı olarak benım onu kııskandıgımı soyleyıp duruyodu ..ayyy ben onun nesini kıskanayım ayolll salakmı nee

sonra bu gorusmeyı kestıgım arkadas durmamıs saga sola benım ne kadar kemgözlü!! fesat!!! cocugum yok nede olsa!!! diye söylemıs..bikaç yakın !! arkadasım vardı güyaa hamılelermıs ama benım hiç haberım olmadı nedenide benım cocugum yokya ya nazarım degerseymıs yok bılmemneymıss... sonra bu arkadas dusuk tehlikesi gecırmış.. (arkadasın hamıle oldugunu bılmıyorumki dusuk yaptıgını nerden bıleyım)ama yine onuda benden bildiler...bu hamıle arkads geldi evime tabırı caizsa ağzıma sçtı gitti.. okadar çok ağladımki okadar çok uzuldum sonra panık atagım basladı solugu hastanede aldık....resmen benı sagllıgımdan ettiler...

oyuzden dıyorum eger gorusmeme durumun varsa hayatından sil at cıkart..hiç bişey senden ve esınden kıymetlı olmasın canım...

canım yaaa çok üzüldümm seninkiler daha betermiş gökten taş yağsa senden bilecekler( çok üzüldüm yani bizim bebeğimiz yok diye diğer bebekleri daha fazla sevmezmiyiz ? ben hiç görmedim çocuğu olan bir kadının başka bir çocuğu benim kadar sevdiğini. ama işte kendilerine malzeme çıkarıyolar. yani senşn çocuğun olsa o arkaaşının çocuğu hiç düşmeyecek dimi ? yazık ki ne yazık ... yazıklar olsun bu tip insanlara ben allaha inanıyorum deyip bunları yapanların hiç bişeyine inanmam ben..

toplum çekemediğine nasıl taş atacağını şaşar vaziyette.
bende evliliğimde 3 yılı bitirdim. baştan düşünmedik bebek. sonra hamile kaldım ve bebeğimin kalbi durdu. kürtaj oldum. ve ondan sonra hormonel o kadar çok sıkıntı yaşadım ki, göğüsümden aylarca süt geldi prolaktin hormonum tavan yapmış. ve birçok değerim ciddi anlamda ters yüz olmuştu. üzüldüm kırıldım ev hanımıydım bari işe gireyim dedim. fabrikada herkes kısır muamelesi yaptı. evimde köpekelerim var dişi. birine eş bulamadık biri de eşleşsede tutmuyor biz hiç yavru almadık gibi konuşmalar olunca Allah sizin eve hamile göndermiyor. 'yoksa hayvanların ahınımı aldında seninde olmuyo'' , 'köpekleri vermezsen hamile kalamazsın' 'falanca kanalda çocuğu olmayan şunu şunu yapan hamile kalır diyor bir denesen' gibi bir çok şey... ben bu insanlara çocuğum olmuyor demedim ki... ben bir kayıp yaşadım biraz korunucaz dedim ama nerdee....
bir de hamile kalan sevincini paylaşır ve sonrasında sırtımı sıvazlayıp Allah sana da nasip etsin derdi. dr.a hormon tedavisi için gidip gelirdim. millet bak dr. dr. ararsın böyle o kadar korunmıycaktın der... off offf neler yaşadık neler...

iş arkadaslarıma hiç hakkımı helal etmiyorum bu konuda. çok üzdüler beni. ailem çevrem o kadar yormadı yine de, köpeklerimiz melek olunca daha vakit var diyip geçiyordum.
tabi eşimin arkadaslarının eşleri bu konuda daha bir kıskanç olduğundan çocuğun yeri başka,evlilik bile birşeye benzemez derdi... biz memnunuz halimizden gezmeyi çok seviyoruz falan diyip sallardım.
birgün iyice tak dedi. ve evladı olanlar çok şanslı ama olmayana yada istemeyene yüklenerek günaha giriyorlar. Allah herkese hakettiğini versin dedim. TIK YOK!

14 ay tedaviyle tekrar hamile kaldım. ve şimdi de düşük tehlikem var. Rabbim dileyenlere Annelik yapabilecek herkese,can-ı gönülden isteyen herkese versin RABBİM.

meğer bende ne çok dolmuşum sayende döktüm içimi...

en azından şanslısın ki herhangi bir sorun bulunmamış. vakti zamanı geldiğinde elbet gönderecektir ALLAH.

Bekarım cocuğum yok ama seni cok iyi anlıyorum...
İnsanlar kendi elde ettikleri zaferleri baskasının üstünden tatmin etmeyi cok seviyorlar.
Sen su an cocuk icin üzülüyorsun ağlıyorsun ama gene de çevrende hamile ya da cocuk sahibi olanları görünce onlar icin de seviniyorsun... Ne guzel bir erdem bu! Cevren bunun farkında degilse onlar icin üzül, kendi icinde bulunduğun durum icin degil...
Allah istediğini biliyor ama senin icin en hayirli zamanda verecek o bebeği insallah... Canını hiç sıkma. Kendine hobiler edin ve su an sorumluluğun olmadıgı icin gezmenin eğlenmenin tadını çıkar. Rabbim yardımcın olsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
offff okurken bile içim şişti... Allah yardımcınız olsun kızlar... ben daha evli bile değildim kuzenimin 4 yaşındaki oğlunu ilk kez görmüştüm ve inanılmaz kanım kaynamıştı... çocuk uyumaz "bu böyle değildi", pikniğe gittik çocuk düşer " hiç böyle olmazdı ne oldu bu çocuğa" (ki ben gördüğüm tüm çocukları maşaallah subahanallah diyerek severim) inanılmaz rahatsız oldum. kardeşim ben manyak mıyım ne diye nazar edeyim çocuğa...aslında nazar öyle olmaz böyle olur deyip gözleri şööyle bir dikecen bak gör şenliği :))

ben de 1 buçuk yıl vajinusmus yaşadım. sonrası biraz daha düzene girdi ben kendimi ve evliliğimi toparlamaya çalışıyorum ama bu sefer de etraftan "çocuk ne zaman" lafları şişirmişti artık "vermeyince mabud neylesin mahmut" diye geçiştiriyordum ama bir de içime sorun.... şükür zamanı geldiğinde bebeğim geldi de milletin çenesi sustu .. şimdi kızım 5 yaşına girecek bu sefer de ikinci için baskılar.. "tek büyümez, kardeş şart" , ben bir taneyi ne zorlukla büyüttüm , tayinler sürgünler, taşınmalar ve sonucunda sürekli değişen bakıcılar....emin ol ikinciyi yapsam "üçüncü ne zaman "derler... keşke milletin ağzını çekecek bir fermuar olsa ama yok maalesef....

canım inan bana başka insanlar için kendini üzmeye yıpratmaya değmez, mümkün mertebe böyle insanlarla görüşmeyi kes, ya da minimuma indir... en azından kafan rahatlar...

Son düzenleme:

ALLAH yardımcın olsun canım....

canım benim öncelikle Rabbim küçük meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. insanların baskısıda çok etkiliyor derdini paylaşaıp azaltacaklarına derdine dert katıyorlar sade ve sadece milletin çenesi kapansın diye beek isityorum o yüzden üzülüyorum ben rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.

canım bende vajinimus belasıyla savaştım son bi kaç aydır yavaş yavaş atlatıyorum halada bazen kasılmalarım oluyor henüz bebek olmayışınıda buna bağlıyorum kendimce.

yasadıkca tuhaflıklarla dolu su dunyada cins cins insan tanıyacagımız kesin..onemli olan tecrube edınmek ,ders çıkartmak ve '' hayır ,istemıyorum,gorusmeyelim'' diyebılmek..
ben suan bana böyle laf dokundurup evime gelmek isteyenlere aynen soyle dıyorum '' ne zaman müsait olursam sizi cagırırm'' :) veya çok ileri gidenlerede sunu dıyorum ''senınle arkadas kalabıleceğimizi dusunmuyorum,senınle anlasşmak zorunda değilim diyorum.. sonucta kımseyı avutmak zorunda değilim ayrıca ne mecburiyetım varki.. onun gibi bende ailemden uzagım bi basıbayım buralarda,peki beni kim avutacak?! :))

artık öyle akıllandımki yasadıklarım benı akıllandırdı desem daha doğru biri bana laf dokundurmaya kalkarsa bende baska yerden vuruyorum karsımdakının yaptıgı gibi gülerek inceden inceden işliyorum bir zevkli oluyyormnus sorma :)) sonucta benımde karsımdakınden farkım kalmıyor kabuıl ama boyle yapmazsaydım ben daha cok uzulen ağlayan devamlı ezilen biri olmaya devam edecektım..bazılarına hakettiklerıni vermek gerek..

birde benımle cocugum yok diye ugrasanlar hani nazarım değiyormusya!!
farkettimki benim hayatım onlarınkine göre 4*4lük bir de evladım olsa fevkaladenin fevkinde olacagım diye korkuyorlar sanırım..oyuzden cocuk sahıbı olmamı istemıyorlar ve kendi çocukları içinde sureklı nazarımın degdıgını filan söyleyip duruyorlar..

Ya bu insanlara en doğrusu görüşmeyi kesmek!

Ben de daha evleneli 1 yılım dolmadı daha 23 yaşımdayım üniversitem bitmedi alttan derslerim var bir yandan çalışıyorum ve işimde başarılıyım. Dolayısıyla çocuk istemiyorum. Eşim de daha yeni düzen oturttu o da istemiyor. Ve ek olarak benim eşim benden 9 yaş da büyük. Ammaaa kayınvalidem ve onun dırdırcı çevresi uzun süre çocuk yapmayınca rahim kururmuşmuş da ya olmazsaymış bundan korkuyormuş. Dedim ben daha genceciğim doktora da gitmiştim doktor bana istediğin an hamile kalırsın korun dedi ayrıca 50 yaşında kadınlar bile artık hamile kalabiliyor tıp çok gelişti ne rahim kurumasından söz ediyorsunuz dedim tersledim. Dedim benim annem iki çocuk doğurdu ikisinde de hapı bıraktığı an hamile kalmış (annem hep anlatır) Bir iki kere daha aynı uyarıyı yaptım ammaaa

Eğer bir daha bana bu konuyla gelip tepemi arttırırlarsa diyeceğim ki ben daha genceciğim senin oğlun 30'unu geçti aldı başını gidiyor onun spermleri ölmezse benim çocuğum olur heralde yaşlı olan o diyeceğim! Daha uzun süre çocuk istemiyorum bunu mu çekeceğim ya!

Yani şuna bak benim rahmimin kuruma ihtimalini düşünüyor kendi oğlunda sorun olabilme ihtimalini düşünmüyor! Daha olmadık denenmedik şey için beni kısır ilan ediyor. Ay sinirlendim yine...

Ve çocuk sahibi olmayı planladığımda kesinlikle ona söylemeyi bile düşünmüyorum. Her gün arar kesin hamile kaldın mı kalmadın mı diye! Giremem bu strese...

Cahil cühela takımı işte... Çocuğu allah verir allah alır. Bunların hepsi o insanlara imtihan. Bu sözleri söyleyerek nasıl hakkınıza giriyorlar! Ahh bu kadın milleti işleri güçleri fesatlık! Bekarsan ne zaman evlenicen evlendin çocuk ne zaman çocuk sahibi oldun ikinci ne zaman her şeye baskı baskı baskı!

Ayrıca bir yakınımdan bir olayı anlatayım 3 yıllık evli çocuğu olmayan bir yakınım vardı kaynanası dırdırcı çocuk çocuk diyen biriydi. Doktor en sonunda psikolojik olduğunu anlamış çocuk denemeye ve düşünmeye ara verin sizi baskı altına alan kişilerle bu tarz konuşmaları kesin tatile gidin gezin diye rahatlatıcı öneriler vermiş veee 3 ay sonra hamile kaldı

Hayatınıza bu tarz geri kafalı insanları sokmayın benim gibi eğer bu geri kafalı kaynananızsa ve mecburen hayatınızdaysa ağzının payını verin içinizde tutmayın... hayatınızı kimse zindana çeviremez. Çocuğu siz yapmıyorsunuz allah veriyor! Takdir sadece onun...

Son düzenleme:
size net söylenen bir şey yok,imalı da olsa bir laf yok.sadece bakışlardan bunca anlamı çıkarmanız sizden kaynaklanıyor.herkes kendi işinde gücünde herkes tüm gün sizin çocuğunuz olmadığını düşünmüyor.size bu tip hamilelik haberlerinin verilmemesinin sebebi sizin içinizi burkmamaktır emin olun.bence çevrenizdekilerin kıymetini bilin.ben de ilk hamileliğimi 2 yıl sonra yaşadım ne laflar duydum.yan komşum biri hamile kalsa koşa koşa gelir "falanca hamileymiş sende bir şey yok mu" derdi.daha da olmasa benim çevremdekiler beni çok daha fazla kırardı eminim .sizinkiler kibarmış bence.keşke bana da sadece bakış iması yapsalardı (ki bence size öyle geliyor).bu kadar takmayın.sizin de olur inşallah bebeğiniz.

banada sözlü olarakda söyleniyor ben onları saymıyorum bile. yine oldu geçen gün pikniğe gittik aynı teyzemiz yine ordaydı. yanımdaki başka bi gelin var onla oturuyoruz onun bebğini seviyodum durup duruken döndü kıza doğru '' esra sen geçen ağustosta doğum yapmıştın ya benim gelinimde bu yıl ağustosta doğum yapacak tam 1 yıl var aranızda '' dedi banada pis pis bakarak ( bana demek isitiyorki senden sora evlenenler hep doğuruyo sen hala yapamadın bu kadar işte ben çok yakaldım sözlü olarakda doktor öneren çk var istemiyorum diyorum anlamıyolar yaa çok moralim bozuk hepsinden nefret ediyorum artık (

Ya allah aşkına bacım böyle zeka seviyesi düşük hayatında başarabileceği tek şey çocuk pırtlatmak olan allahtan korkmayan insaniyetten namını almamış kimselerin yanında durmayın görüşmeyin. Ahada benim gelinim doğruyor sen doğuramıyorsun diye hava mı atılırmış yaa... Mahalle karısı işte... Hayatında gündemine alacağı tek konu doğurmak bi onu becerebilmiş. Hayata başka bir faydası yok. Kalp kırmamak din kardeşini hoş tutmak yardımlaşmak nedir bilmiyor. Yaşam kalitesinden anlamayan, vicdani ahlaki değerleri olmayan, en önemlisi allah korkusu olmayan insanlar.... Bunlara cevap da veremezsin cevap vermeye kalksan kıskançlık krizine girdi derler. Bu tip insanlarla takılırsanız siz de onlardan olursunuz.

canim bence sen cok hassaslasmissin bu konuda.yazdiklarini ilk okudugumda aklima direk sen uzulmeyesin diye oyle yaptiklari geldi.yoksa neden kiskanasin,Allhin takdiri hersey lutfen boyle takinti haline getirip uzme kendini

insanlar siz uzulmeyesiniz diye gocunmayasiniz diye boyle davraniyor. si fesat misiniz da fesatlik edecegimden nazar edecegimden korkuyorlar gibi bi yarginiz var insanlar icin... normal davransaniz sanirim insanlar da size bu kadar asiri hassas davranmaz. milletin sucu ne? kendi kendinize rol yazmissiniz onu oynatiyorsunuz insanlar icin.. yapmayin.. herseyden once rahat hi psikoloji gerek cocuk icin.

Simdi konusahibi arkadasim, teyze kötü birsey söylememis, sadece kadinlarla sohbetinde kendi gelininde agustosda doguracagini anlatmis, sanada pis pis gülmüsünü acaba sen öyle algilamis olmayasin?
Simdi is kadini olsan mesela, sen ve teyze ve ekibi, o zaman Türkiye`nin cari acigindan, borsadan ve sosyo-ekonomik konulardan bahsederdiniz ama anladigim kadariyla hepsi ev hanimi ve cocuklari var, onun icin konusacaklari üc konu vardir 1. cocuk, 2. yemek, 3. kocalari
Lütfen bu kadar kafana takma, hersey olacagina varir.
Eger Allah`a inaniyorsaniz, sen ve etrafindakiler, bunun bir Allah vergisi oldugunu bilirdiniz, kimse seni yadirgayacagini pek sanmiyorum.

Hayat sadece cocuk degil, bir cocuk seni ömür boyu mutlu edecekde degil.
Vaktin oldugunda söyle bir kac saat fazla degil, bir hastahanenin yogun bakiminda kal, bak bakalim tekrar iyilesmek icin o insanlar nasil cirpiniyor.

Bosversene, ilk önce sagligin önemli, sonra esinle mutlu olman, ve ailen....Bak benimde cocugum yok...öyle mutluyumki....
Ama seninle aramdaki fark, ben mutlu olmak icin cocuk yapmadim...sende mutlu olmak icin cocuk istiyorsun...
Ama bilki ilk önce senin bir birey olarak mutlu olman lazim bu hayatta...
Tip aslinda cok gelisti tüp müp faydasi olmadimi?

canım ilk olarak inşallah hasretle bekledğn yavrunu en kısa zmnda kucağna alırsn demek istiorum

konuya gelince de ben şu an hamileym ve isteyerek hamile kalmadım o yüzden hamile oldğmu duydğmda 2 gün üzüntüden ağlamştm..çok sevdğm b arkdşm da benm tam tersim bebek aşığıdır ve sırf anne olmak için evlenecm derdi ve evlendi fakat çocuğu olamaycğnı öğrendi maalesef.ben o kdr çok üzülmştm ki onun adına...çünkü onun ne kdr çok anne olmak istedğni çok iyi bliordum

ben dha hamile değilken bna" hamile kalırsan ilk bna söle tmm mı"demşti.ben de ona "ne hamilelği ya ben dha b kaç sene cocuk yapmam" demştm.nyse işte planlı b gebelk olmadğı için bde büyük konuştm galiba ben hamile kaldm çok zmn geçmeden.ama onu arayamadım.hamileym dyemedm b türlü sanki nispet yapıor fln gbi anlaşlmaktan onu üzmekten korktum...

b başka arkdşmzdn benm hamilelğmi duyduğnda beni aradı tebrk etti ve sitem de etti nye benden saklıosun dye..ben de ona aramadm çnkü ben şaşknlğmı hala atamadm inan ben hamilelğme sevınemedm aksine üzüldm filan dye anlatmaya başladım...o zmn bna " sen 2 senedn önce çocuk da yapmam dıodun ama yaptn o yüzden smdı bna hamılelgme sevinmedm fılan ayakları yapmana gerek yok bu kdr saklamaya calısman hos değil benm nazarm değmez aksine cok sevndm" dedi trip attı ve kapattı tlfnu...

o zmn neye uğradğmı şaşrdm...hem söledklermde yalan yoktu hem de cdden benm nyetim onu üzmemekti ama o da sizin gbi dğer bakışaçısıyla baktı olaya.

demem o ki karşnzdakiler size aleni şeklde sölemek istemiorlarsa bu her zmn kötü anlamda olmyabilir.sizi düşündkleri içindr üzülecğnzi düşündkleri içindr.pozitif bakmaya çalışmazsnz kendnze eziyet etmş olursunuz......

hiç canını sıkma kendini başka şeylere odakla bende 4 yıllık ewliyim ilk dönemlerde herşey çok güzeldi lay lay lom daha sonra bebek istediğimizi fark ettik bende bebeği olan arkadaşlarımıza gidip gelemez oldum psikolojikman ewe gelince sabahlara kadar ağlar olmuştum son zamanlar.bişeyin üzerine ne kadar çok düşersen o kadar tersi oluyo bunu böyle bil.eşimle ikimizde de bi problem yok fakat tam 1 yıl olmadı korunmadan geçen 1 yıl düşünebiliyomusun.tecavüze uğrayıp hamile kalan bir çok kadın var ama bende tık yok.tamam dedim artık kalamıcam yani olmuyo olmicak heralde.ama gerçekten çevredeki insanların iyi niyetle söyledikleri bile o dönem batıyo. sanki çocuk yapmak için mi ewleniyo insan amaç sanki bu ister yaparım ister yapmam sizene diye bağırmak geçiiyodu hep içimden.geçen yıl mart ayında yalan deil abartmıyorum eşimle 2 defa beraber olduk we hamile kaldım ama acaba bu defa hamile kalırmıyım düşüncesiyle olmadı tamamen eşimi ne kadar sewdiğimi düşündüm we şimdi 6 aylık bi paşam var...kesinlikle eşinle çocuk için beraber olma insanın psikolojisi de çok etkiliyo derim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…