- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
6 yıldır evliyim bebeğim olmuyor çok zor bir süreçteyim ve bunu atlatmaya çalaışıyorum ama saolsunlar eş dost akraba komşu hep bebek hep bebek soruyor. bugün bir komşum bana geç kaldın artık yapmasanda olur diyoryaşım 28.
eşimin babaannesi eksiden beni çok sevrdi şimdi hiç sevmiyoru torununa bebek veremedim diye. heryerde beni tersliyor bide yaşlı diye kimse bişey demiyor kadına. çok ağluyorum hep ağlıyorum yaşamak istemiyorum insanların laflarından usandımmm eve kapadım kendimi
Canım benm sen hic takma onları.. gerekli tedaviyu oluyorsundur zaten. Sen elinden geleni yapip gerisini rabbime birakcan. Bu isler kismet isi,tevekkül ediceksin. Eger olmazsa da bnm sinavim bu diyerek kabul edip hayatini cocuksuz olarak dwvam ettirceksin. Önemli olan sensin unutma.
Bu tarz hikayeler ne denli etkili bilmem ama umut cok önemli. Komşumuzun bebeği olmadi yillarca. Kadin hep olcak bnm bebegim falan dedi heryerde en son millet adını deliye çıkardı o derece umutlu konuşuyordu. Ve oldu.... umudunu asla kaybetme rabbim nelere kadir... allahim sana daha fazla aratmasin.. by akşam ki duam sana olucak....
Sürekli olarak sana bebek soran vicdansızlara '' sizlerinki gibi bebeklerim olacağına olmasın daha iyi'' deyin. Yaşın daha çok genç merak etme. Daha bebeğin de olur bebeklerinde.6 yıldır evliyim bebeğim olmuyor çok zor bir süreçteyim ve bunu atlatmaya çalaışıyorum ama saolsunlar eş dost akraba komşu hep bebek hep bebek soruyor. bugün bir komşum bana geç kaldın artık yapmasanda olur diyoryaşım 28.
eşimin babaannesi eksiden beni çok sevrdi şimdi hiç sevmiyoru torununa bebek veremedim diye. heryerde beni tersliyor bide yaşlı diye kimse bişey demiyor kadına. çok ağluyorum hep ağlıyorum yaşamak istemiyorum insanların laflarından usandımmm eve kapadım kendimi
6 yıldır evliyim bebeğim olmuyor çok zor bir süreçteyim ve bunu atlatmaya çalaışıyorum ama saolsunlar eş dost akraba komşu hep bebek hep bebek soruyor. bugün bir komşum bana geç kaldın artık yapmasanda olur diyoryaşım 28.
canım benm yaa ne. cahil insanlara ne anlatabilirsinki. zor durumun derdi veren hem dermanını hem sabrını verirtatlım benm de 2 sene olmadı eşim artık dedi senden şüpeleniorum dedi. sen sanırım çocuk istemiosun dedi :) ne dersin şimdi tam o sırada bebeğim çkageldi ... elbet seninde olacak tatlım . ama sorunun ne o önmlikontroller falan herşei yaptrdınz mı naptınız kısır olmadığın sürece herşein çözümü var kısır bileolsan rabbim ol dedikten sonra oda olur sen bi sınavdasın tatlım allah tarafından dayan canım çıkagelecek bak görürsün6 yıldır evliyim bebeğim olmuyor çok zor bir süreçteyim ve bunu atlatmaya çalaışıyorum ama saolsunlar eş dost akraba komşu hep bebek hep bebek soruyor. bugün bir komşum bana geç kaldın artık yapmasanda olur diyoryaşım 28.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?