çocuğum olmuyor dye insan değil miyim ben :(

cnm Allahtan umudunu kesme hicbirzaman benimde cocugum 3.tup bebekte oldu neler atlattim neler duyduk burda anlatmakla bitmez.
sana da bisey soyleyen olursa,
bos bos durmuyorum ya, ne mumkunse yapiyorum arastiriyorumda daha ne yapayim birde siz ustume gelmeyin lutfen demek bence biraz onlari susturur.
benim esimin babannesi de cocuk olmadan buraya gelmeyin derdi.
cahillik iste tamam istiyorlar ama bizden daha cok degil ya,
bol bol dua et canim sorunun ne olursa olsun Allahtan umudunu kesme o yeterki ol desin hersey olur.
ben bu yonden cok pismanim hata ettim Allah affetsin beni,sorunum vardi olmaz benim cocugum derdim hep.
bii cocugum olsun ondan sonra oleyim derdim dogumda sonra nerdeyse oluyordum kismi felc gecirdim cok zor gunler yasadim.Allah kimseye vermesin.
simdi dusunuyorum cocuk olmasaydi dunyan in sonumuydu sanki.
cnm sen elinden geleni yap gerisini Allaha birak olursa hayirlisi olmazsada vardir bi hayir diye dusun.
hayatinin merkezinden cikar ki her duydugu laflar icin uzulmezsin

bu konuşmalar hep olur..
okul biter; ne zaman evleniyorsun olur...
nişan olur; düğün ne zaman olur..
düğün olur; çocuk ne zaman olur..
çocuk olur; ikinci yok mu olur....
bu liste her zaman uzar gider.
insanlar için üzülecek ve onlar için yaşayacak olsaydık kaç milyon parçaya bölünmemiz gerekirdi.
hayat bir kerelik hiç takma.
sen tedavine devam et, yaşın çok küçük daha. neden olmasın. Allah her şeyi bilendir..

Ne büyük günah işliyorlar ,ne kadar acımasızlar ...
Deki onlara
Bu yaşadığım benim sınavım ama bu zamanlarda bana nasıl davrandığınızda sizin sınavınız

Allahtan da mı korkmuyorlar ?

Sana sıkma canını diyeceğim ama tahmin ediyorum ki çok zor ...

Lütfen bu saçma sapan insanlar için en güzel yaşlarını böyle geçirme ...Kendini de ezdirme ..ver cevabını ..Saygısızlık yapmadan ,terbiye sınırları içinde ver cevabını onlara ..
çık gez dolaş ne demek eve kapanmak ..

Allah büyük üzülmeyin. Olur inşallah, olmasada vardır Rabbimin bir bildiği.
Bu konuda sizi üzenlere Rabbim vicdan versin ne diyim.

Canım benim üzülme.RABBİM büyük elbette yüzün gülecek bu konuda üzülme! Eşin senin yanındaysa,seni incitmiyorsa dışarıdakileri takma kafaya.sabırla,eşinle yek vücut olarak dimdik dur.başkalarının lafı incitmesin seni cahile laf anlatamazsın.RABBİM en kısa zamanda sana hayırlı evlatlar nasip etsin.

beni yanlis anlamanizi istemem asla ama sanirim durumunuzdan dolayi sizde oldukca hassaslasmissiniz acaba denilenleri yada ortaya yapilan sohbetleri yanlis anlayip uzerinize aliyo olabilirmisiniz.Bi sure once sizin gibi bi arkadas daha aynen Boyle bir konu acmisti sizi cok iyi anliyorum bu surec cok zorlu hele yaninizdada hadi daha bisey yokmu bi cocuk yapamadin gibi sozler duydukca insan mutlaka uzulur ama bu suizin bi eksiginiz ,ayibiniz degil allahin takdiri o ol derse elbet olurbi yandan size hakta veriyorum cunku bizde 5 yil cocuk yapmadik her goren ne Zaman ne Zaman en sonunda dedim ki bizim cocgumuz olmuyoBelki sizde biraz daha sert cikisirsaniz sormayi birakirlar.Allahim sizle beraber isteyen herkeze evlat sahibi olmayi nasib etsin insallah.Sevgiyle kalin.

ah canım ya aynı dertten bende muzdaribim benimde 4.5 yıldır olmuyor ama rabbimin vardır bir bildiği ya bu insanları bende anlamıyorum yarayan kanaya tuz basmaya bayılıyorlar....üzülme diyeceğim ama üzüleceksin biliyorum ama boşver canım ya önce sağlığımız rabbim neyler neylerse güzel eyler....üzülme birgün bizler de anne olacağız inşallahhhhhhh

asıl derdim vajinismus ne yaptıysam yenemedim bir türlü ama tabi kimselere diyemiyorum napıcam bilmiyorum dr.araştırdım çok para istiyolar ve benim maddi durumum yok kendi kendimize çözmek istiyorum ama aklımadan korkuyu atamıyorum. bari diyorum en azından bebğim olsaydı milletin baskısındna kurtulurdum bu vajinismusuda çözerdik dedim. aşılama düşündüm ama vajinala muayene olamaıyorum rahim filmi çektiremiyorum bu durumdayken aşılama yapılır mı bilen var mı ? nereye başvurucam yardımlarınızı bekliyorum lütfennn (

Peki durumunuzu kimseyle paylaştınız mı? Arkadaş, anne, abla, vs.. Vajinismus çok büyük bir problem ama aşılamayacak şey değil. Ben de yaşadım ama geçti bitti. Devlete git doktora. Devlette vajinismus tedavisi yapılmıyor mu? Doktora gitmeye başlaman şart.

Muhtemelen insanlar çocuğun olmadığını düşünüp doktora gitmediğin için tepki gösteriyorlar sana. Biraz cesaret..

Ayrıca maddi kaynak gerekliyse sana bu baskıyı yapan kv takımına doktora gidecek paran olmadığından bahsedersen belki destek çıkarlar..

Öyle düşünmeyin lütfen Rabbim veriyor verende o alanda biz ne yapabiliriz ki tedavinizi oluyorsunuz gerisi Allahın bileceği iş hayırlı bir zamanı vardır muhakkak ayrıca hiçte geç değil doğum için anne olmak için teyzem 35 den sonra doğum yaptı oluyor yani Babanne bu sebepten sevmiyorsa sevmesin öyle saçma şeymi olur esas ben buz gibi soğurum ondan kime neyin siniri hıncıymış o kendinize yüklenmeyin sakın çok üzerinize gelenlere de şahsen ben size ne siz mi doğuracaksınız siz mi bakacaksınız kimseye sormuyorum hesapta vermiyorum derdim

Son düzenleme:
Basta sorunun cocuk oldugunu gorunce uzulme vs yazacaktim ama vajinismus sorunu cok daha buyuk bir sorun bence.
Evliliginiz su anda ne kadar saglikli ki.esiniz bugun sabreder yarin sabreder ama obur gun ne yapacagini,bikmayacagini biliyor musunuz?cinsellik hersey degildir ama
evliligin kilit tasidir.cocuk oldu diyelim asilama tup vs ile ama hala cinsellik yok.esinde cekti gitti,e nolucak cocukla kalakaldin.
Bunlari dusun.6 sene ya dile kolay.bu saate kadar nasil gitmezsin tedavi olmazsin anlamiyorum.devlet hastanelerinde ucretsiz hersey var.yazik kocana.biz kadinlar icin kimi zaman cinsellik cok aranmiyor ama erkekler icin durum cok farkli.yaradilislari oyle.
Bir an evvel tedavini ol.evliliginin devami icin.

devlette de vajınismus için gidebilirsin.zaten bu illet psikolojık ve buda etraftaki milletten kaynaklanıyo evlenecek kızlara öyle hikayeler anlatıyolar ki bizde aynı durumdaydık hatta bu sorunu hallettiğimizde ben olmadı sandım çünkü hiç acımadı o derece acıya alıştırdım kendimi çünkü ve şuanda hamileyim hiç sıkma canını ve ilk fırsatta doktora git

Hiç üzülmeyin, ilk başta çocugunuzun olmamasını sağlık nedenlerine bağladım ama sorun vajinusmus, sadece psikolojik. Aslında hiç ama hiç korkulacak bir şey ve aşamayacagınız bir sorun değil. internetten araştırın gerek devlet gerekse evde kendi uygulayacagınız egzersizlerle çözübilirsin. Eczanelerden kas gevşetici, kayganlaştırı vs. ürünler deneye bilirsiniz. belki psikolojik olarak rahat edersiniz.

2011 den beri üye olduğunu görüyorum, az çok bilirsin Jinekoloji başlığında vajinismus başlığı var. Detaylı bilgi sahibi değilim ama orada arkadaşlar birbirine destek olup beraber sorunlarını aşmaya çalışıyorlar. Hem de bu şekilde vajinismusu yenen çok üye olduğunu biliyorum. Bir göz atın, deneyimli arkadaşlar var orda, sorunlarınızı daha iyi cevaplayacaklardır.

Canım babaanne eğer hacca gitmediyse sen de cevabını yapıştır.
-Benim bebek Allah'ın yerine getirmemizi istediği elzem bir şey değil günü gelince inşallah olur da sen ne zaman Hacca gidiyorsun de :)
Valla böyle de canım bak bi daha gıkı çıkıyor mu

bu sorunu çözmeden çocuk falan düşünme zaten

evet vajinismus topiğini biliyorum 2 yıldır orayı taküpteyim ama egzersz yapamadım beceremedim evlendiğimde ilk geceyi yaşadım ama çok zor odlu ondan sonra bi daha yaklaştırmadm eşimi. hep zamanla düzelir dedik ama düzelmedi
artık çevreden gelen bebek baskıları bitti şimdi acımalar laf sokmalar doktor tavsiyeleri hatta zorla götürülmeler başladı. evlendiğime bin pişmnım nerdeyse. bide bende pko sorunu var adet düzensizliği var. vajiyi yensem zaten hemen hamile kalamam belki o yüzden aşılama yaptırmayı düşündüm ama nasıl olcak bilmiyorum vajinal muayene bile olamyorum ki (

herkesin sözüne bu kadar önem vermeyin, klişedir ama çok doğru; milletin ağzı torba değil ki büzesin... inan çocuğun olsa hadi bi tane daha yap, kızın olsa hadi bi oğlan yap, büyüseler ee bunlar ne zaman evlenecek vs... deyip durur, konuşacak, canını sıkacak bir sürü şey bulurlar.. takma onları, sen zaten üzgünsün, dahada üzmelerine izin verme...

bi arkadaş demiş ya evlat edinirsin diye, bence çok güzel bir fikir... eğer tedavilerin olumlu yanıt vermiyorsa bunu düşünün eşinizle.
böylece daha fazla geç olmadan sende alırsın bebişini kucağına Allah hakkınızda hayırlısını versin

Yaşın geç falan değil Demet Akalın da 42 yaşında anne oldu ve bir sürü insan var 40 yaşından sonra doğuran sen daha 30 bile değilsin. İnsanlar bazen çok acımasız olabiliyorlar. Fakat eşinle mutluysan evliliğinde sorun yoksa kendini üzme bence. Her zaman herşey olabilir. Belki senin için daha zamanı gelmemiştir. Sana geç oldu diyenlere de bebeğim geleceği zamanı bekliyor de geç.

Yeni gördüm vajinusmus varmış sen de o olduğu sürece zaten çocuk sahibi olamazsın ayrıca eşinle de evliliğiniz etkilenmiyor mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…