- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi pelintoprak
-
istanbulda doktor öneriniz varmı ? ayrıca pko luyum alttan muayene olamadığım için tedavi olamıyorum da((
böyle bi sorunu varken çocuk için böyle destek vermek ne kadar doğru çocuk olduktan sonra daha zor olmazmı onun için bu sorunu aşması
Bilmem bence çocuk daha önemli. Herkesin görüşüne saygım var ama bu insan bu sorunu atlatamıyor ve çocuk sahibi olmayı da çok istiyor ben de o yüzden tüm kalbimle bu yönde çalışmasını tavsiye ediyorum. Evlilikte cinsellik tabii ki önemli ama herşey demek değil. Bir de belki doğum yapacağı için daha kolay atlatabilir diye düşündüm. Tamamen iyi niyetimle yaklaşıyorum olaya. Tabii ki önce sorununu çözse sonra bebeği olsa ama olmuyorsa napacak? Hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah.
Tamam da tatlım.Sorunu çözülmeyevek bir sorun değil ki!! Kendi doktora gidip tedavi olmuyor bahane üretiyor.Çocuk daha önemli herşey demek değil diyorsun ama,cinsellik bir evliliğin yapı taşı.Farzedelim çocuğu oldu.(ve çocuğu da sırf etrafındakilere kendini kanıtlamak,ağızlarını kapatmak için istiyor) çocuk bir evlilikte malesef kurtarıcı olmuyor.Cinsellik olmadığı için normal bir evlilik hayatları olamayacağından,sürekli stres ve mutsuzluk olacağından o çocuğa nasıl sağlıklı bir ortam yaratabilir.Kocası böyle bir olaya daha ne kadar katlanabilir.Ya boşanmak isteyecek ya aldatacak.O zaman daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalacak.Bir evlilikte cinsellik yoksa,ruhsal yıkım başlar.6 sene ne demek ya.
Haklısınız evet; ama işte gebelikte sonuçta vajinal muayene, doğum falan derken o dönem atlatabilir diye düşündüm. Ama zaten kendisi de hiç oralı olmadı, ben de burda konu sahiplerinden çok dertleniyorum onlar için.
Yorumlariniz icin herkese cok tesekkur ediyorum inanin tum soylediklerini hep dusundumcok dusundum artik saglikli dusunememeye basladim kiminiz kizdi bana hakli olarak, kiminiz uzuldu cok tsk ediorum. Malatya gelini arkadasim orali olmadigimdan degil ama esimden gizli giriyorum buraya bu konuyu gizli actim o nedenle o evdeyken giremiyorumihmal ettim konumu haklsin.
İstanbukda devlet hastanseinde bir doktor oneren bir arkadasimiz ciksa hemen gidicem ama yine umutlarimi tuketir diye bilmedigim bir doktora gitmek istemiyorum
Yorumlariniz icin herkese cok tesekkur ediyorum inanin tum soylediklerini hep dusundumcok dusundum artik saglikli dusunememeye basladim kiminiz kizdi bana hakli olarak, kiminiz uzuldu cok tsk ediorum. Malatya gelini arkadasim orali olmadigimdan degil ama esimden gizli giriyorum buraya bu konuyu gizli actim o nedenle o evdeyken giremiyorumihmal ettim konumu haklsin.
İstanbukda devlet hastanseinde bir doktor oneren bir arkadasimiz ciksa hemen gidicem ama yine umutlarimi tuketir diye bilmedigim bir doktora gitmek istemiyorum
6 yıldır evliyim bebeğim olmuyor çok zor bir süreçteyim ve bunu atlatmaya çalaışıyorum ama saolsunlar eş dost akraba komşu hep bebek hep bebek soruyor. bugün bir komşum bana geç kaldın artık yapmasanda olur diyoryaşım 28.
eşimin babaannesi eksiden beni çok sevrdi şimdi hiç sevmiyoru torununa bebek veremedim diye. heryerde beni tersliyor bide yaşlı diye kimse bişey demiyor kadına. çok ağluyorum hep ağlıyorum yaşamak istemiyorum insanların laflarından usandımmm eve kapadım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?