çocuğum olmuyor dye insan değil miyim ben :(

Şu durumda çocuk için değil evliliğiniz için tedavi olmalısınız. 6 yıl vajinismus demek ne demek. Evliliği ciddi sarsar.evlilikte çocuktan daha onemli şeyler de var.
Ustelik maddiyat gerektirmiyor. Devlet Hastanelerinden faydalanabilirsiniz. Çocuk yerine bunu dert edin ve çözün öncelikle. Bu çok daha büyük bir sorun. Yaşınizda genc henuz. Insanlar 35. De evleniyor çocuk sahibi oluyor.

öncelikle vajinusmusa odaklan bu illeti yaşamış biri olarak söylüyorm ben yendiysem herkes yener

imkansız geliyordu kadın değildim sanki eksiktim ama eşimdn allh razı olsun desteğini esirgemedi herşey kendi elinde ve eşinn elinde eşim bana destek olmasa beni ikna etmese ben eşimi çok istemesem asla yenemezdim inan başarırsın ben vajinusmusta başarı öykülerini okuduğumda ben asla yapamm diyodum ama dişini sıkarsan oluyor inan ama dedğm gibi eşinn çok büyük faktörü var bu durumda birden olmaz zaten yavaş yavaş yol kat edersin 1 ay gibi bir sürde herşy normale dönr

bak ben vajinusmusu yendim aama bebeğim olmuyor pco var tedavi oluyrm ama henz olmadı olup olmayacağıda belli değil allh verirse olur ve çevremde herkesin 2. 3 . çocukları oldu kendimi çok eksik hissediyorm eşimde bende çocukları çok severiz ama bizim yok işte okadar üzülyrmki çevre baskısıda ayrı dert ama ben çevremdkleri takmamayı öğrendm ben sende takmamaya çalış kendin için üzül ama başkalarınn lafı düşüncesi için üzme kendini ben değil ilşkiye girmek banyo yaprken bile korkardım parmağım girck diye ama şimdi normalim jinekoljk muayndn korkuyodm onuda oldum çok basit hiç acımadı kendimi kastğmla kaldım dünde rahim filmi çektirdm anestezili bişey hisstmedm imkansız diye bişey yok yeterki iste bana birgün bunları yazacaksın deseler gülerdim ama sen istesen hiçbişey imkansız değil

senin yaşında sevgilim bile yoktu ....nereye geç kalıyosunki....rahat ol bence

Ben insan değilmiyim ne demek, herkes kendine baksin. Verende Allah, alanda Allah. Irade Onda kim ne yapabilir ki. Dua etmekten başka çaremiz yok malesef.

üzülme canım çok zor biliyorum bende aynı duygular içindeyim çoğu zaman insanların sormaları tedaviye başla demeleri küfür gibi geliyor çok daralıyorum evin sessizliği beni boğuyor.anne olmak istiyorum olmazsam ne yapcam boşanmalı mıyım diyorum eşim kendi yoluna gitsin diyorum kafa darma duman anlayacağın ....geçen annemi kırdım tedaviye başla dediği için çok pişman oldum özür diledim ama bazı şeyler elde değil sinirlerim gergin ... bazen bende düşünüyorum ben insan değil miyim ben varlığımın, evliliğimin, sağlığımın bi değeri yok mu herşey çocuktan mı ibaret çocuk olmazsa kabul görmeyecek miyim diye aklımdan geçiriyorum herkesi boşversem diyorum içimden. bu sefer gözüme eşim takılıyor onun bi bebeği severken ki hali yada evimin sessizliği bugün bebeğime ne hazırlasam telaşı yok evimde onun acısı çöküyor içime ve daha bi sürü şey kimse vurmasa da ben kendi acizliğimi vuruyorum kendi suratıma ben kendimden kurtulamıyorum kısacası ...durum böyle son zamanlarda hava güzel olduğu için yürüyüşe başladım. ve ibadete başladım kendimi iyi hissetmem için nedenlerim oldu sen de yeni nedenler bul kendine tedavine başla çocuk bi yana eşinle mutluluğun için yapmalısın devlet hastanelerinden yardım alabilirsin internetten araştırma yap burdaki arkadaşlar da yönlendirir vajinismusla ilgili topik var bak oralara.TOPLUMU BOŞVER ONLAR SUSMAZ KENDİLERİ SUSSA GÖZLERİ KONUŞUR önemli olan içindeki sesleri bastırman huzurlu olman ben uç bi şekilde mutsuz olmama rağmen bu aralar bastırıyorum içimdeki sesleri dene sende biraz iyi hissedersin ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

ah canim ben de 6 olacak haziranda ve 33 yasindayim ve tedavim devsm ediyor sebepsiz infertil. oncelikle seni cok iyi anliyorum derken lafta degil grcek bu derdi ceken bilir. ama lutfen su cevrendeki insan kilikli ......varliklarin laflarina aldiris etme mumkunse herkesle selami sabahi kes. ters cevaplar ver sakin ama sakin kendini suclama. allah yaratir ancak onlar kendileri yapti saniyolar ne olur bes para etmez bosbogaz geri kafali cahil insanlar yuzunden aglama eve kapatma krndini inadina neseli hayat dolu ol. ben artik soz vrrdim kendime aglamiyorum eve kapanmak yerine kocami takip koluma geziyorum.
allahin isine onlarmi karisicak onlara firsat vermessen uzulmessin. o komsun la kes selami sabahi ayrica babaanne den sanane ya orymcek kafali sey sevmesin seni birak ayagini kes gitme arkadasim sevmedigin ortamlara girme. ben okadar yildimki yanlizliga alistim cok rahatim duvarlar yeter inan en azindan abuk.subuk konusmazlar.bu bizim imtihanimiz yaratmak allaha mahsustur ol deyince olur ancak ezdirme kendini. hadsiz insanlara haddini bildir susma senin hayatin senin derdin sana yetiyor izin verme agzina geleni say vallahi ben artik sayiyorum. konu komsu konusama soranlara sanane ya dertmi oldu sen dogur benim yerime de. daha 28 yasindasin canim olucak umudunu kaybetme tedavini birakma. aglayip kahretme sagligin yerinde esin yaninnda allahim siniyor lutfen CIGERSIZ insanlar icin yapma bunu kendine. bu derte mucadele eden dert ortagin olarak silkelen kendine gel gencliginin sagliginin tadini cikar. ben sunu anladim alnima yazilmissa olur.ve artik tslim oldum allaha kaderimde varsa mutlaka olur duami ediyorum tedavimi oluyorum gerisi rabbimin hikmeti.
bu dert bana sagir kor olmayi ogretti cevremde konusan asalaklari kopek yerine bile koymuyorum sende koyma dik dur gul eglen havlar havlar susarlar. bu hayat senin sen neseli olki dusmanlarin sinirden kusursun. yikilma arkadasim birgun bebegini kucakladiginda hepsi bitecek onun icin guclu ve azimli ol allah bizi goruyor.tedavinden asla ve asla vazgecme.unutma bizler anneligi disimiz tirnagimizla tadicaz insallah. tabi farkimiz bazilari kendi marifeti saniyor ya cocuk dogurmayi biz allahin eseri mucizemiz dicez.
bebegin icin ayakta kal kimse icin degil sadece onu dusun ve mucadeleye devam et mutlaka olacak mutlaka.......

canım kıyamam yaa üzülme hep Allah'a yüce Rabbimize dua et hiç şüphesiz o duaları kabul edendir canım...

Allah yardımcın olsun

ben de 8 yıllık evlıyım baslarda korunduk 3 ay kadar fılan ...yılardır korunmuyoruz olmuyor.kendı yakın arkadaslarım bıle ara sıra alga gecıyor.hıc umursamıyorum...herhnagı bır tedavıye baslayamadık bıle esım doktora gıtmedı hıc..ben hormon testı de yaptırdım vs vs yok gıtmıyo doktora yasıda benden buyuk ...ben bole 28 yasındayım kurudum kaldımtedavı olmadıgı ıcın olur mu cocugumuz olmazmı bılmıyorum...ıncır kurlerı sogan kurlerı ne bulduysam ıctım...artık vazgectım..ya nasıp rabbım verecek olsa bır evlat zaten nasıp eder.senın ve benım durumumda bınlerce ınsan var..herseyın hayırlısı hersey de bır nasıp bır kısmet var

banada bekarım diye yapıyolar aynı şeyleri yaşım 30 ne hakaretler aklın durur nere gitsem moralimi bozup kaçırıyolar beni milletin içinde

ben diyemiyorum bana öyle yapanlara sen evlendinde kocandan çokmu gün gördün kralamı gelin gittin ne bu havan daha dün kocadan dert yanan sen değilmiydin diyemiyorum :26:

ama sen söyle : bebek sorana allah hayırlısıyla versin yoksa bi önemi yok de kendilerini ima et bazıları doğuruyoda neoluyo de çocuğuna ahlak vermekten aciz ama doğurmaya gelince kedi eniği gibi 5er 10ar de çocukları sokak çocuğu gibi anayı babayı saymıyo de söyle bunlarıki konuşanlar biraz dönüp kendilerine baksınlar neayıp şeyler bunların lafını yapıp kalp kırmak kul hakkına giriyolar

Allah yardımcınız olsun
Rabbim tez zamanda size saglıklı bir melek versin inş.
ama önemli olan bu psikolojiyle yaşamak
bence bu durumlarda destek şart
yengelerimden de birinin çocugu olmuyor
sanırım 7 senelik evliler
oda çok yıprandı sürekli aglıyor
ama onun sorunu var
tedavi olmaya çalışıyor

allah yardımcın olsun canım benimde evleneli 1,5 seneyi geçti
ve evlendiğimden beridir bebek istiyorum ama malesef olmuyor

allah yardımcın olsun canım benimde evleneli 1,5 seneyi geçti
ve evlendiğimden beridir bebek istiyorum ama malesef olmuyor

bu devrin sorunu bu 3 kişiden 1 nin cocugu olmuyor .
yedigimiz seyler,radyasyon,ahir zamannnnnnnn

Ne yani Allah'ın vermediği bebeğe kim ne hakla laf edebiliyor?
Ne hadlerine düşmüş ayrıca.
Bir de yaşlı olacak. Söylesene sen doğur madem diye

bu devrin sorunu bu 3 kişiden 1 nin cocugu olmuyor .
yedigimiz seyler,radyasyon,ahir zamannnnnnnn
aynen canım bende öyle düşünüyorum
hamile kalmak çok zorlaşıyor git gide
bende tedavi görüyorum 6 aydır bakalım rabbim ne zaman nasip edecek

bence burada daha büyük sorun ilişkiye girememen. çocuktan once bu sorunu halletmen gerekir. 6 yıl boyunca ben kadın olarak eşin kadar sabırlı olamazdım. tebrik ediyorum onu. Allah kolaylık versin.

bu arada uzak bir kuzenim de 5 yıl uğraştı çocuk için, onun da vajinismus sorunu vardı. sonunda boşandılar. (başka sebeplerden)
kız başka biriyle evlendi, 2. ayda hamile kaldı.
vajinismusu da yendi.
belki eşin doğru kişi değildir. bilemeyiz. bu arada eski eşi de ikinci karısından çabucak cocuk sahibi oldu.

ben eşimi 16 yaşından beri seviyorum ve 23 yaşında evlendim ama sizin de sorununuz olan vajinismus peşimi bırakmadı tedaviyi ret ettim en son eşim bu kadar sevmesine rağmen bişey yapmak zorundasın dedi o günü hiç unutmuyorum çok ağlamıştım....meğerse aile bebek için baskı yapmaya başlamış en son kararımızı verdik ve devlet hastanesine başvurduk bizimle çok ilgilendi hocamız ve sanırım 3 ay sonraydı tedavi işe yaradı ve ben vajinismusu yendim maddiyata takılma bulunduğun ilde ki devlet hastanesinde bu konu da uzman psikolok olup olmadığını sor umarım yenersin ve bebişlenirsin bu arada senin yaşında bir çok bayan kariyer yada başka sebeple daha evlenmemiş oluyor bunu atlama olur mu......

Çok pardon ya ben genelde yorumları okumadan yorum yapıyorum
konu sahibi vajinusmus muymuş :26:
önce onu yen madem arkadaşım. ben de rahatsızlıktan cocugun olmuyor sandım.ilk 3 sayfaya kadar herkes rahatsızlıktan sanmış ben gibi.

konu açarken taksit taksit yazmayın da biz de doğruca yorum yapalım.

Son düzenleme:
"Böylelerine yüzün toprağa döneli çok olmuş. Onu bunu bırak da kendine bak!" demeli.
Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…