- Konu Sahibi pelintoprak
-
6 yıldır evliyim bebeğim olmuyor çok zor bir süreçteyim ve bunu atlatmaya çalaışıyorum ama saolsunlar eş dost akraba komşu hep bebek hep bebek soruyor. bugün bir komşum bana geç kaldın artık yapmasanda olur diyoryaşım 28.
eşimin babaannesi eksiden beni çok sevrdi şimdi hiç sevmiyoru torununa bebek veremedim diye. heryerde beni tersliyor bide yaşlı diye kimse bişey demiyor kadına. çok ağluyorum hep ağlıyorum yaşamak istemiyorum insanların laflarından usandımmm eve kapadım kendimi
6 yıldır evliyim bebeğim olmuyor çok zor bir süreçteyim ve bunu atlatmaya çalaışıyorum ama saolsunlar eş dost akraba komşu hep bebek hep bebek soruyor. bugün bir komşum bana geç kaldın artık yapmasanda olur diyoryaşım 28.
eşimin babaannesi eksiden beni çok sevrdi şimdi hiç sevmiyoru torununa bebek veremedim diye. heryerde beni tersliyor bide yaşlı diye kimse bişey demiyor kadına. çok ağluyorum hep ağlıyorum yaşamak istemiyorum insanların laflarından usandımmm eve kapadım kendimi
ah canim ben de 6 olacak haziranda ve 33 yasindayim ve tedavim devsm ediyor sebepsiz infertil. oncelikle seni cok iyi anliyorum derken lafta degil grcek bu derdi ceken bilir. ama lutfen su cevrendeki insan kilikli ......varliklarin laflarina aldiris etme mumkunse herkesle selami sabahi kes. ters cevaplar ver sakin ama sakin kendini suclama. allah yaratir ancak onlar kendileri yapti saniyolar ne olur bes para etmez bosbogaz geri kafali cahil insanlar yuzunden aglama eve kapatma krndini inadina neseli hayat dolu ol. ben artik soz vrrdim kendime aglamiyorum eve kapanmak yerine kocami takip koluma geziyorum.
allahin isine onlarmi karisicak onlara firsat vermessen uzulmessin. o komsun la kes selami sabahi ayrica babaanne den sanane ya orymcek kafali sey sevmesin seni birak ayagini kes gitme arkadasim sevmedigin ortamlara girme. ben okadar yildimki yanlizliga alistim cok rahatim duvarlar yeter inan en azindan abuk.subuk konusmazlar.bu bizim imtihanimiz yaratmak allaha mahsustur ol deyince olur ancak ezdirme kendini. hadsiz insanlara haddini bildir susma senin hayatin senin derdin sana yetiyor izin verme agzina geleni say vallahi ben artik sayiyorum. konu komsu konusama soranlara sanane ya dertmi oldu sen dogur benim yerime de. daha 28 yasindasin canim olucak umudunu kaybetme tedavini birakma. aglayip kahretme sagligin yerinde esin yaninnda allahim siniyor lutfen CIGERSIZ insanlar icin yapma bunu kendine. bu derte mucadele eden dert ortagin olarak silkelen kendine gel gencliginin sagliginin tadini cikar. ben sunu anladim alnima yazilmissa olur.ve artik tslim oldum allaha kaderimde varsa mutlaka olur duami ediyorum tedavimi oluyorum gerisi rabbimin hikmeti.
bu dert bana sagir kor olmayi ogretti cevremde konusan asalaklari kopek yerine bile koymuyorum sende koyma dik dur gul eglen havlar havlar susarlar. bu hayat senin sen neseli olki dusmanlarin sinirden kusursun. yikilma arkadasim birgun bebegini kucakladiginda hepsi bitecek onun icin guclu ve azimli ol allah bizi goruyor.tedavinden asla ve asla vazgecme.unutma bizler anneligi disimiz tirnagimizla tadicaz insallah. tabi farkimiz bazilari kendi marifeti saniyor ya cocuk dogurmayi biz allahin eseri mucizemiz dicez.
bebegin icin ayakta kal kimse icin degil sadece onu dusun ve mucadeleye devam et mutlaka olacak mutlaka.......
allah yardımcın olsun canım benimde evleneli 1,5 seneyi geçti
ve evlendiğimden beridir bebek istiyorum ama malesef olmuyor
aynen canım bende öyle düşünüyorumbu devrin sorunu bu 3 kişiden 1 nin cocugu olmuyor .
yedigimiz seyler,radyasyon,ahir zamannnnnnnn
aynen canım bende öyle düşünüyorum
hamile kalmak çok zorlaşıyor git gide
bende tedavi görüyorum 6 aydır bakalım rabbim ne zaman nasip edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?