çocuğum olmuyor dye insan değil miyim ben :(

canim alah yardimcin olsun.canim lasflara taka sen sen kendinicin yasiyosun onlar icin diyil.benimde cocum olmuyor.cocuk olmadan yasanmiyomu.buda bir snav isde.rabim istediyi zaman istediyine verir.yeterki sen umudunu kayb etme.

Boş verin sorup duranları tedavi görüyorsanız doğruyu söyleyin benimde 5 sene sonra oldu bi tane düşük oldu 3 senemde hiç ummadığım bir anda tedaviyi bırakmıştım tiroitlerimde nödül vardı tedavi görüyordum o sıra hamile kalmışım hiç düşünmedim hamile kalacağımı birde baktım hamileyim yani kafana takmaman gerekiyor yumurtlama önce beyinde başlıyor tamamen unutman gerekiyor kendini başka şeylere yönlendir. Şimdi çok şükür herşeyin tedavisi var hiç düşünme olmazsa tüp bebek denersiniz

canım sen bosver insanları herkes konusur...kendını yıpratma dunyayı zindan etme kendıne cunku rabbım ne zaman verırse o zaman olur .insanların elınde deıl kı bunlar oyuzden tevekkülü bırakma...

Hayatım sen nasıl çevrede yaşıyosun yaşın 28 ken sana geç demişler. Snin çevrende nasıl insanlar var bilmiyom ama insanlar şimdi zaten bu yaşlarda evleniyo. Bi de babaanne demişsin ya çom hükdüm ona. O babaannenin kaç ıl ömrü varki sana trip atıo!!!!!! Tövbe tövbe allah bikir orasını da insan önckndini bilecek. Sen içini feah tut. Canın şstediği zaman güzel bir bebeğin resmine yat uyutatlım. Allah sana da güzel bebek verecktir umarım

Ya ne takiyorsun ki? Birak konusan konussun. Ayrica belki senden kaynaklanmiyordur esinden kaynaklaniyordur? Hayat senin hayatin, ayrica babaannesi sevse nolur sevmese nolur? Esinin davranislari önemli olmali senin icin, gerisi fasa fiso. Cocuk icinde ayrica gec falan degil. Simdikiler 30'undan asaga yapmiyorlar.. Umursama derim Cnm

konu sahibim,

Vajinismus en buyuk problemin. Baskasi da sormus ama, 6 yildir esinle cinsellik yasamadiginiz icin sorun olmuyor mu ?

bir sekilde tedavi olman lazim.

tedavi için bi iki doktora gittim devlet hastaneside fakat bi faydası olmadı . kendi kendime çözmeye çalışıyorum sorunumu. korkularım kasılmalarım düzelmiyor hiç

Ah canım ya inan bana zerre üzülmene değmez o insancıklar için. Asıl insan olmayan onlar. Terbiyesiz ahlaksızlar. Çocuğun olsa bu sefer ikinciyi sormaya başlarlar, ya da doğumunla alakalı atıp tutarlar, bu cahillerin lafları bitmez. Enerjini çeken, seni sinir eden bu pislik insanlardan uzaklaş. Onlarla görüşmek zorunda değilsin. Çok sinir oldum ya. Benim bi arkadaşımın ablası tam 14 yıl sonra hamile kaldı biliyor musun? O kadar tedavi gördü yıllarca herşeyi denediler ama olmuyordu, geçenlerde konuştuk ablam hamile dedi. Hiç beklemediği anda. O kadar sevindim ki. İnşallah sen de ummadığın bir anda alırsın bu güzel haberi. Yürekten dua ediyorum senin için (dualarımın kabul olduğuna çok şahit oldum ) Canım benim hiç üzme kendini böyle karaktersiz insancıklar için. Sanki çocuğu olan onu kendi iradesiyle mi yapıyor Rabbim veriyor da oluyor. Bazen vermesi bazen de vermemesi hayırlıdır hakkımızda. Sen hep hayırlısını iste Allah'tan. Dualarımız seninle...

Canım bu yorumunu yeni gördüm. Şuna inan vajinismus bebeğe engel değil. Bi yakınım 3 yıllık evli ve vajili ve şu an hamile. İnanamazsın mucize gibi di mi? Ama Rabbim isterse herşey olur. Onun için zor değil ki bu, O ol der ve hemen olur. Buna inanırsan sen de yapabilirsin. Ne yapman gerektiğini anladın sanırım. İlişkiye giremesen de çocuk için uğraşın diyorum ısrarla. Allah'ım Sen ne büyüksün.

Allah razı olsun benim için dua etmeznize çok sevindim hamile duası tez kabul olurmuş rabbim sizinde evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsn inş.
ben çok mutsuzum hep üzülüyorum evlendiğime bile pişmanım ama insnalar öyle kötü ki sözlerini esirgeseler bile gözleri konuşuyor eşime söylüyorum çok üzüldüğümü oda diyorki boşwer onlarda bizim iyliğimiz için doktora gidin şu otu kaynat iç şunu yap bunu yap diyorlar bizi düşündükleri için diyor. kayınvalidem pek girmez bu konulara genelde eltimi falan koyar sordurtur. artık patlama noktasındayım şeytan diyor gitt açık açık söyle ben vajinismusum diye ama o zmna verecği tepkiyi düüşünemiyorum bile. yardımcı olmaya çalışacağını bilsem söyleyim diyorum sizce söyleyeyim mi?

tedavi için bi iki doktora gittim devlet hastaneside fakat bi faydası olmadı . kendi kendime çözmeye çalışıyorum sorunumu. korkularım kasılmalarım düzelmiyor hiç

kendi kendine düzelecek olsaydın bunca yıldır düzelirdin canım ....bir çözüm bulman şart..eşini takdir ettim bunca yıldır sabır etmiş..

mutlaka bir psikolağa gitmelisin..doktora gitmelisin.bu konularda hangi doktorun yardımı olur sana bilemiyorum ama bunu yenmen gerekiyor..sonra hayatın çok çok daha güzel olacak..6 yılını çöpe atmışsın resmen..nedennnnn??

Amin canım teşekkür ederim. Hayır bence söylemeyin, sabredin. Dedim ya vajinismus bebek olmasına engel değil. İlla birleşme şart değil çocuk için. Yumurtlama günlerinde çocuk için uğraşın. Eğer varsa nasibinizde muhakkak olur.

devlet hast. psikologa gittim bana parmak egzersizi verdi ya zaten onu yapamıyorum ki anlatamadım kdına. neyse başka psikolog buldum derdimi anlatınca bana ilk sordugu soru '' daha ucuz oldugu için mi devlet hast. tercih ettiniz e tabi diğer sikologlar milyarlar istiyor napıcaksınız tabi bana gelceksiniz '' diye alaycı bir tavır sergiledi güvenimi sarstı rahat olamadım ve sonra gitmedim .

üçüncü doktor ise '' sen vajinismus değilsin kendin abartıyorsun senin eşinle sorunun mu var demeye başladı tedavi vermedi . yani şansıma hep bunlar çıktı böyle dokttormu olur bana güzel davranması ilgilenmes için 5-6 bin para mı vermem gerekiyor . o kadar para verebişlseydim zaten çok doktor var giderdim. istanbulda çapada var dediler araştırdım arıyorum yok diyorlar öyle bir doktor öyle bir bölüm. valla ne yapacağımı şaşrıdım eğer varsa bildiğiniz doktor nasıl gideceğimiz yazarasanız yarın ilk iş giderim

Aman çocuğun olsa da başka bir şey söylerlerdi boşver hiç takılma milletin saçma laflarına..
Daha yaşın genç. Allahım nasip eder olur inşallah.
Olmazsa da elden bir şey gelmez.
Sen eşinle mutluluğuna bakacaksın. Kimseye bakma.

Sürekli doktor doktor derseniz , sanki bu hastalığı bir tek doktorlar çözer diye beyninize öyle girer.
Ben kendim yenmiştim, hiç de zor bişey değil.
O para avcılarına paramı kaptırmaktansa kendim başardım Allaha çok şükür

Son düzenleme:
konu sahibinin derdi vajinusmus arkadaşlar çocugu olmaması değil
başlığı böyle atınca herkes öyle yorumlar yapıyor doğal olarak.

şu başlığı değiştirin bari konu sahibi.

konu sahibinin derdi vajinusmus arkadaşlar çocugu olmaması değil
başlığı böyle atınca herkes öyle yorumlar yapıyor doğal olarak.

şu başlığı değiştirin bari konu sahibi.

Ben de ilk sağlık sorunu yüzünden falan sandım, meğer sorun başkaymış :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…