- 6 Ocak 2014
- 1.415
- 733
- 333
- Konu Sahibi pelintoprak
-
6 yıldır evliyim bebeğim olmuyor çok zor bir süreçteyim ve bunu atlatmaya çalaışıyorum ama saolsunlar eş dost akraba komşu hep bebek hep bebek soruyor. bugün bir komşum bana geç kaldın artık yapmasanda olur diyoryaşım 28.
eşimin babaannesi eksiden beni çok sevrdi şimdi hiç sevmiyoru torununa bebek veremedim diye. heryerde beni tersliyor bide yaşlı diye kimse bişey demiyor kadına. çok ağluyorum hep ağlıyorum yaşamak istemiyorum insanların laflarından usandımmm eve kapadım kendimi
6 yıldır evliyim bebeğim olmuyor çok zor bir süreçteyim ve bunu atlatmaya çalaışıyorum ama saolsunlar eş dost akraba komşu hep bebek hep bebek soruyor. bugün bir komşum bana geç kaldın artık yapmasanda olur diyoryaşım 28.
eşimin babaannesi eksiden beni çok sevrdi şimdi hiç sevmiyoru torununa bebek veremedim diye. heryerde beni tersliyor bide yaşlı diye kimse bişey demiyor kadına. çok ağluyorum hep ağlıyorum yaşamak istemiyorum insanların laflarından usandımmm eve kapadım kendimi
asıl derdim vajinismus ne yaptıysam yenemedim bir türlü ama tabi kimselere diyemiyorum napıcam bilmiyorum dr.araştırdım çok para istiyolar ve benim maddi durumum yokkendi kendimize çözmek istiyorum ama aklımadan korkuyu atamıyorum. bari diyorum en azından bebğim olsaydı milletin baskısındna kurtulurdum bu vajinismusuda çözerdik dedim. aşılama düşündüm ama vajinala muayene olamaıyorum rahim filmi çektiremiyorum bu durumdayken aşılama yapılır mı bilen var mı ? nereye başvurucam yardımlarınızı bekliyorum lütfennn (
Canım bu yorumunu yeni gördüm. Şuna inan vajinismus bebeğe engel değil. Bi yakınım 3 yıllık evli ve vajili ve şu an hamile. İnanamazsın mucize gibi di mi? Ama Rabbim isterse herşey olur. Onun için zor değil ki bu, O ol der ve hemen olur. Buna inanırsan sen de yapabilirsin. Ne yapman gerektiğini anladın sanırım. İlişkiye giremesen de çocuk için uğraşın diyorum ısrarla. Allah'ım Sen ne büyüksün.
tedavi için bi iki doktora gittim devlet hastaneside fakat bi faydası olmadı . kendi kendime çözmeye çalışıyorum sorunumu. korkularım kasılmalarım düzelmiyor hiç
Allah razı olsun benim için dua etmeznize çok sevindim hamile duası tez kabul olurmuş rabbim sizinde evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsn inş.
ben çok mutsuzum hep üzülüyorum evlendiğime bile pişmanım ama insnalar öyle kötü ki sözlerini esirgeseler bile gözleri konuşuyoreşime söylüyorum çok üzüldüğümü oda diyorki boşwer onlarda bizim iyliğimiz için doktora gidin şu otu kaynat iç şunu yap bunu yap diyorlar bizi düşündükleri için diyor. kayınvalidem pek girmez bu konulara genelde eltimi falan koyar sordurtur. artık patlama noktasındayım şeytan diyor gitt açık açık söyle ben vajinismusum diye ama o zmna verecği tepkiyi düüşünemiyorum bile. yardımcı olmaya çalışacağını bilsem söyleyim diyorum sizce söyleyeyim mi?
kendi kendine düzelecek olsaydın bunca yıldır düzelirdin canım ....bir çözüm bulman şart..eşini takdir ettim bunca yıldır sabır etmiş..
mutlaka bir psikolağa gitmelisin..doktora gitmelisin.bu konularda hangi doktorun yardımı olur sana bilemiyorum ama bunu yenmen gerekiyor..sonra hayatın çok çok daha güzel olacak..6 yılını çöpe atmışsın resmen..nedennnnn??
devlet hast. psikologa gittim bana parmak egzersizi verdi ya zaten onu yapamıyorum ki anlatamadım kdına. neyse başka psikolog buldum derdimi anlatınca bana ilk sordugu soru '' daha ucuz oldugu için mi devlet hast. tercih ettiniz e tabi diğer sikologlar milyarlar istiyor napıcaksınız tabi bana gelceksiniz '' diye alaycı bir tavır sergiledi güvenimi sarstı rahat olamadım ve sonra gitmedim .
üçüncü doktor ise '' sen vajinismus değilsin kendin abartıyorsun senin eşinle sorunun mu var demeye başladı tedavi vermedi . yani şansıma hep bunlar çıktı böyle dokttormu olur bana güzel davranması ilgilenmes için 5-6 bin para mı vermem gerekiyor . o kadar para verebişlseydim zaten çok doktor var giderdim. istanbulda çapada var dediler araştırdım arıyorum yok diyorlar öyle bir doktor öyle bir bölüm. valla ne yapacağımı şaşrıdım eğer varsa bildiğiniz doktor nasıl gideceğimiz yazarasanız yarın ilk iş giderim
konu sahibinin derdi vajinusmus arkadaşlar çocugu olmaması değil
başlığı böyle atınca herkes öyle yorumlar yapıyor doğal olarak.
şu başlığı değiştirin bari konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?