- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.424
- 448
- 39
- Konu Sahibi pelintoprak
-
[ı]ya öle düşünme karamsarlığa da kapılma lütfen6 yıldır evliyim bebeğim olmuyor çok zor bir süreçteyim ve bunu atlatmaya çalaışıyorum ama saolsunlar eş dost akraba komşu hep bebek hep bebek soruyor. Bugün bir komşum bana geç kaldın artık yapmasanda olur diyoryaşım 28.
Eşimin babaannesi eksiden beni çok sevrdi şimdi hiç sevmiyoru torununa bebek veremedim diye. Heryerde beni tersliyor bide yaşlı diye kimse bişey demiyor kadına. çok ağluyorum hep ağlıyorum yaşamak istemiyorum insanların laflarından usandımmm eve kapadım kendimi
Ben de ilk sağlık sorunu yüzünden falan sandım, meğer sorun başkaymış :26:
konu sahibinin derdi vajinusmus arkadaşlar çocugu olmaması değil
başlığı böyle atınca herkes öyle yorumlar yapıyor doğal olarak.
şu başlığı değiştirin bari konu sahibi.
başlıgı öyle attım çünkü çevremdeki ve ailemdeki herkes durumumu bilmiyor onlar sadece çocuğum olamadıgını sanıp beni üzüyorlar
aynen öyle canım ben de ilk o yönde yorum yapmıştım
o değil milletin hakkına giriyor böyle.
herkes hastalık sanıp üzülüyor..
başlıgı öyle attım çünkü çevremdeki ve ailemdeki herkes durumumu bilmiyor onlar sadece çocuğum olamadıgını sanıp beni üzüyorlar
başlığı düzeltin konu sahibi
herkes hastalıktan cocuk olmadıgını sanıyor oysa alakası yok
millet böyle düşünüp üzülüyor hakka giriyorsunuz.
vajinusmus oldugunuzu belirtin başlıkta. asıl sorun bu, çocuk değil.
hakkınıza girdiysem helal edin hakkınızı. kusuruma bakmayın. etrafımdakilerin çocuk üzerine yaptıkları kırıcı yorumlardan dolayı bu konuyu açam ihtiyacı hissettim. eğer çcouğum olmuyor olsa bile tek sorun böyle üzmelerimi gerekiyor diye yazmak istemiştim
Eğer yardıma ihtiyacın varsa özelden yardım edebilirim
Çekinmeden yazabilirsin .
istanbulda doktor öneriniz varmı ? ayrıca pko luyum alttan muayene olamadığım için tedavi olamıyorum da((
istanbulda doktor öneriniz varmı ? ayrıca pko luyum alttan muayene olamadığım için tedavi olamıyorum da((
Amin canım teşekkür ederim. Hayır bence söylemeyin, sabredin. Dedim ya vajinismus bebek olmasına engel değil. İlla birleşme şart değil çocuk için. Yumurtlama günlerinde çocuk için uğraşın. Eğer varsa nasibinizde muhakkak olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?