çocuğum olmuyor dye insan değil miyim ben :(

[ı]ya öle düşünme karamsarlığa da kapılma lütfen
rabbim erir bir problem yoksa aşılama falan denedinmi olmadı tüp bebek
teknoloji çok gelişti
sabır kulaklarını tıka olmadı ver cevabını
ne o ya yaşlıysa yaşlı gibi sessiz dursun
kimsenin seni kırmaya hakkı yok
[/ı]

Rabbim vermesse hiçbirşey yapamıyoruz
aksini iddia eden varsa yaratsında görelim

Ben de ilk sağlık sorunu yüzünden falan sandım, meğer sorun başkaymış :26:

aynen öyle canım ben de ilk o yönde yorum yapmıştım
o değil milletin hakkına giriyor böyle.
herkes hastalık sanıp üzülüyor..

konu sahibinin derdi vajinusmus arkadaşlar çocugu olmaması değil
başlığı böyle atınca herkes öyle yorumlar yapıyor doğal olarak.

şu başlığı değiştirin bari konu sahibi.

başlıgı öyle attım çünkü çevremdeki ve ailemdeki herkes durumumu bilmiyor onlar sadece çocuğum olamadıgını sanıp beni üzüyorlar

başlıgı öyle attım çünkü çevremdeki ve ailemdeki herkes durumumu bilmiyor onlar sadece çocuğum olamadıgını sanıp beni üzüyorlar

başlığı düzeltin konu sahibi
herkes hastalıktan cocuk olmadıgını sanıyor oysa alakası yok
millet böyle düşünüp üzülüyor hakka giriyorsunuz.

vajinusmus oldugunuzu belirtin başlıkta. asıl sorun bu, çocuk değil.

aynen öyle canım ben de ilk o yönde yorum yapmıştım
o değil milletin hakkına giriyor böyle.
herkes hastalık sanıp üzülüyor..

hakkınıza girdiysem helal edin hakkınızı. kusuruma bakmayın. etrafımdakilerin çocuk üzerine yaptıkları kırıcı yorumlardan dolayı bu konuyu açam ihtiyacı hissettim. eğer çcouğum olmuyor olsa bile tek sorun böyle üzmelerimi gerekiyor diye yazmak istemiştim

Canım o malum şeyi yapmadıktan sonra, nasıl çocuk sahibi olabilirsin ki?
Tamam vajinusmusken hamile kalan insanlar tanıdım, ama sen çocuk değil de hastalığına çare ara.
Allahın izniyle sorun çözüldüğü zaman o da olur

bak ben de en başından beri hastalık vs den dolayı olmuyor sanıyorum. gerçekten başlık çok yanıltıcı. bir de ilk sayfalarda da bundan bahsetmemiş. sadece 6 yıdlır çocuğunun olmadığından bahsetmiş. bunu da şimdi öğrendik.

benim için sorun değil
ama ilk yorumumda mesela babaannenize kızdım Allahın vermediğine nasıl karşı çıkar diye
doğal olarak haksız şekilde kızmış oldum, sorun bu yani.

hem başlığı uygun yaparsanız burada size yardımcı olacak çok insan bulunur

bende 28 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim ne yani bende çocuk yapmıyımmı şimdi alla alla ne cins insanlar var yaaa

istanbulda doktor öneriniz varmı ? ayrıca pko luyum alttan muayene olamadığım için tedavi olamıyorum da ((

istanbulda doktor öneriniz varmı ? ayrıca pko luyum alttan muayene olamadığım için tedavi olamıyorum da ((

oy oy arkadişim sen neden böyle yapıyorsun ki..
benim bildiğim bir doktor yok ...küçükken mi korkutultun acaba..çünkü bazı aileler erkeklerden uzak durmaları için kız çocuklarını biraz korkutuyorlar cinsellik konusunda..belki temelinde böyle bir sebep var bilemiyorum ama...6 yıll..şaka gibi.doktorunuzun verdiği egzersizleri neden yapamadınız ..yapmanız gerekiyor..onlar sizin için bir ödev aslında..siz doktora yardımcı olmalısınız ki bu sorunu aşabilin..

gerçekten çok üzüldüm.

yapmanız gereken "saldım çayıra, mevlam kayıra" o kadar..bitti gitti..

Son düzenleme:

ayrıca senin önce pko tedavisinden daha önce bu korkuyu yenmen gerekiyor..pko tedavisi olsan ne fayda..sadece aşılama ile çocuk sahibi olmak için mi pko tedavisi olacaksın..ya senin hayatın ne olacak..çocuktan önce senin bu korkuyu yenmen gerek..doğal yolla çocuk sahibi olmak dururken.

canım ınsallah bır bebegın olur. daha cok gencsın gec kaldın dıyen komsun kafayı yemiş yada cok kotu bırı. kımseyı umursama kendı derdın sana yeter o yaşlı kadını da takma sende onu tersle edepsız boyle kalpsız boş gelmıs boş gıden yaslılara uyuz olyorum. kımseye hesap vermek zorunda deılsınız eşinle senın aranda. tedavıler cewap vermezse bır ewlatlık alırsınız onemlı olan büyütmek ki bu şart değil ama cok ıstıyorsanız

Ya güzel kardeşim,sen bırak çocuğu mocuğu senin hatta eşinin daha önemli bir sorunu var.6 yıl ilişkiye girmemek ne demek.Param yok doktora gitmeye ne demek.İnsan borç harç bulur kredi çeker gider.Kaldı ki devlet hastaneleri var.Bu bahane olamaz.Çevrendekiler de doktora götürmek istiyormuş zaten seni.Git onlarla.Yahu sen sırf milletin ağzını kapatmak için hamile kalma derdindesin.Evliliğin tehlikede farkında değilsin.

Icim eridi resmen ölmek ne demek ya.sen o kadar ozelsin ki.sen ve seninle aynı derdi paylasanlar.sabır en cok sana lazım.hem bebek sahibi olmak için ümidi kesmemek hem de böyle bosbogaz ķırici kalpsiz insanlara dayanmak icin .inan yuregimin dernliklerinde hissettim üzüntünü.biliyorum hiçbir söz acını azalmayacak cok aglayacaksın inşallah rabbim bu dünyada da obur dunyada da gozlerini guldurur.dualrim seninle

Canim benim ya hersey Allahtan cnm imtihandayiz hepimiz etrafindaki olumsuz sözlerden etkilenme. Bizim elimizde olan birsey olsa bizimde olurdu. Sabirli olalim ins hayirliysa olur. Güclü olmaya calis kendine güzel ugraslar bul. Benimde cocugum yok ama Allah isterse olur ins. Olmazsa da napalim kaderimiz böyleymis. Insanlar konumayi cok seviyor kendilerini ilgilendirmeyen seylere karisiyorlar ne yazik ki. Seni anliyorum ve sana dualarimi gönderiyorum. Baskalari yüzünden hayatin olumsuz etkilenmesine izin verme cnm. Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler..

böyle bi sorunu varken çocuk için böyle destek vermek ne kadar doğru çocuk olduktan sonra daha zor olmazmı onun için bu sorunu aşması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…