Çocuğum olmuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydin kizlar 2 yildie benimde olmuyor adetime 4-5 gün var siz bisi görüyormusuniz ? Ikilo resimin üstteki düne alttaki bugüne ait ovulasyon 27.28 mayisti

Eklentiler

• 20210607_081310.webp
    20210607_081310.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 56
  • 20210607_080139.webp
    20210607_080139.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 46
  • 20210607_080133.webp
    20210607_080133.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 20210607_080048.webp
    20210607_080048.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 20210607_075213.webp
    20210607_075213.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 55
Günaydin kizlar 2 yildie benimde olmuyor adetime 4-5 gün var siz bisi görüyormusuniz ? Ikilo resimin üstteki düne alttaki bugüne ait ovulasyon 27.28 mayisti
canım var gibi duruyor ama en iyisi kan vermek birde erken gebelik testi yap

tebrik ederim konu sahibi darısı bizim başımıza :)
ben de eğer bilmeyen varsa inofolic diye bir takviye var onu tavsiye etmeye geldim. çevremde çok hamile kalan var böyle. ben de yeni başladım polikistik overim var cildim bu zamana kadar hep yağlı akneliydi ayrıca tüylenme sorunumda oldu 1 ay oldu inofolic içiyorum cildim bebek gibi oldu tüylerim daha geç çıkmaya başladı yani bu demek oluyor ki polikistiğin etkileri azalmaya başladı :) benim için çok sevindirici bir gelişme bu. umarım ben de bebişime en kısa zamanda kavuşurum :anneadayı::anne::KK200:

Suan soktayimmmm bennn 2 yildir ilk defa görüyoeum ve yarin asilama randevum vardii 😭😭😭 ne yapmam lazim suan beynim durdu
yaaa çok sevindim umarım her şey istediğiniz gibi olur hemen bir doktora gidin kesinleşsin herşey kan verin

yaaa çok sevindim umarım her şey istediğiniz gibi olur hemen bir doktora gidin kesinleşsin herşey kan verin
Ayy canimm.ben suan deli gibi dolaniyorum evdeee bunlar yaniltici olabilirmi korkuyorumm aksama kan vericemmm ama 2 gün daha beklesemmi

belirtin varmıydı?
Kuzumm belirtim bi gögüslerimden süphelendim böyle igne batirir gibiydi bide ates basiyodu terliyodum ama asi oldum ya ben asinin etkileridir hala diyodum 3 seferdr bebek glrdüm.rüyamda birinda test yaptim silikti bekliyodum koyulasmasini ,birindede dogum yapmisim gezmeye gidiyodum ama 2 yildir ayni seyler oöuyodu hep kesin diyemiyodum ama icim hep var diyodu bu ay günde midem yaniyo birde ben süt sevmem 3 gündür spguk sütlü kornflex yiyodum

Ayy canimm.ben suan deli gibi dolaniyorum evdeee bunlar yaniltici olabilirmi korkuyorumm aksama kan vericemmm ama 2 gün daha beklesemmi
clearblue güvenilir bir test diyorlar ama bilmiyorum hiç yapmadım ondan ama bariz bir çizgi var orada büyük ihtimal daha çok yeni bir oluşum. 1-2 gün içinde daha da koyulaşması lazım çizginin yarın başka bir testte yap istersen mutttlaka bize haber ver:)

Kuzumm belirtim bi gögüslerimden süphelendim böyle igne batirir gibiydi bide ates basiyodu terliyodum ama asi oldum ya ben asinin etkileridir hala diyodum 3 seferdr bebek glrdüm.rüyamda birinda test yaptim silikti bekliyodum koyulasmasini ,birindede dogum yapmisim gezmeye gidiyodum ama 2 yildir ayni seyler oöuyodu hep kesin diyemiyodum ama icim hep var diyodu bu ay günde midem yaniyo birde ben süt sevmem 3 gündür spguk sütlü kornflex yiyodum
hayılrısı olsun canım gecikince doktora gidersin

clearblue güvenilir bir test diyorlar ama bilmiyorum hiç yapmadım ondan ama bariz bir çizgi var orada büyük ihtimal daha çok yeni bir oluşum. 1-2 gün içinde daha da koyulaşması lazım çizginin yarın başka bir testte yap istersen mutttlaka bize haber ver:)
Bende ilk defa yaptim.canimm.ama bak bunuda yaptimmm allahim yanilmasin nolur ederimmm tabiii birde yarin sabah yapim bakalim ne cikacak

Eklentiler

• 20210607_132642.webp
    20210607_132642.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG-20210607-WA0016.webp
    IMG-20210607-WA0016.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 48
Bende ilk defa yaptim.canimm.ama bak bunuda yaptimmm allahim yanilmasin nolur ederimmm tabiii birde yarin sabah yapim bakalim ne cikacak
bence sen hamilesin ama daha çok yeni iki farklı testtede çizgi çıkmış sonuçta ben daha hiç çizgi göremedim 9 aydır :) bu konu uğurlu geldi sana umarım bende böyle çift çizgi görürüm bu ayın sonunda :anneadayı::anneadayı:

bence sen hamilesin ama daha çok yeni iki farklı testtede çizgi çıkmış sonuçta ben daha hiç çizgi göremedim 9 aydır :) bu konu uğurlu geldi sana umarım bende böyle çift çizgi görürüm bu ayın sonunda :anneadayı::anneadayı:
Insallahhhh canimmmm insallah 2 yildir gözüm kör oluyodu benim cizgi aramaktan simdide olan cizgiye güvenemiyorum benn kesinlikle bu konu bana ugurlu geldiii 🤩oglumdada böyle ögrenmistim adetten önce ,aslinda su adet günümü gecirdigim zaman keisn olacak insallah sizdende iyi haberler gelirrrr

Back
X