Çocuğum olmuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben Ağustos’ta evliliğinizin 4yılına giricez evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık nasip olmadı öğünden bugüne pskolojikmen çöktüm sanırım rüyalarımda hep bebek görüyorum iyi değilim kafamdan atamıyorum bu düşünceyi aklımda hep anne olamıycağım hissi var nasıl atlatıcağım bu durumu yardımcı olurmusunuz?
Rabbime güven canım valla çok yakın bi arkadasımında ayni problemi vardi hic ummadigi anda rabbim birbebrk verdi insaallh sanada verir yuce rabbim

Dediklerinin tedavisi var canım neden üzülüyorsun eşimin ark. Hiç sperm mi yokmuş sekiz yıl olmamış tedavi olmaya başlamış ameliyat felan olmuş . İlaç kullanmış artık olmuyor nasip demiş eşi hamile olduğunu öğrenmiş . Tedavi derken bir kaç ayda değil iki yıl kullanmış ilaçları . Ve benimde eşim varikosel ameliyatı oldu bende pcos um . Bizimde olmuyordu eşimin Dr bir yıl sonra sorun sende olamaz eşini su Dr götür demiş . Doktor doktor gezdik. Özele gittik hep . Kimse pcos olduğumu soylemedi. Yönlendirdiği Dr söyledi.oda ilaç yerine aşılama da ısrarcı olunca bende kendim gidip sağlık ocağına klomen yazdırdım . Nasip işte olmaz olmaz derken hamile olduğumu öğrendik. Yani dediklerinin tedavisi mümkün. Eşinin proplemi cozulunce senin ki daha kolay .

Rabbime güven canım valla çok yakın bi arkadasımında ayni problemi vardi hic ummadigi anda rabbim birbebrk verdi insaallh sanada verir yuce rabbim
İnşallah canım Allah razı olsun 🙏

Dediklerinin tedavisi var canım neden üzülüyorsun eşimin ark. Hiç sperm mi yokmuş sekiz yıl olmamış tedavi olmaya başlamış ameliyat felan olmuş . İlaç kullanmış artık olmuyor nasip demiş eşi hamile olduğunu öğrenmiş . Tedavi derken bir kaç ayda değil iki yıl kullanmış ilaçları . Ve benimde eşim varikosel ameliyatı oldu bende pcos um . Bizimde olmuyordu eşimin Dr bir yıl sonra sorun sende olamaz eşini su Dr götür demiş . Doktor doktor gezdik. Özele gittik hep . Kimse pcos olduğumu soylemedi. Yönlendirdiği Dr söyledi.oda ilaç yerine aşılama da ısrarcı olunca bende kendim gidip sağlık ocağına klomen yazdırdım . Nasip işte olmaz olmaz derken hamile olduğumu öğrendik. Yani dediklerinin tedavisi mümkün. Eşinin proplemi cozulunce senin ki daha kolay .
Canım ben de sıkıntı yok eşimdeydi ama bu ay test verdi tekrar çok şaşırdık kullandığımız kürlerden mucizevi bi şekilde artmış i

Yenisini attım aşşağa rabbim şu 3aylarda bi mucize verdi şuan herşey normal sadece rabbim ol diyecek 3 milyon dan 150 milyona yükseldik

Eklentiler

• 4FBB0AC2-41A3-4720-BD17-958314D105B7.webp
    4FBB0AC2-41A3-4720-BD17-958314D105B7.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 68
  • 04D7067A-EBE4-4E2D-B4C3-729E4DDB7D34.webp
    04D7067A-EBE4-4E2D-B4C3-729E4DDB7D34.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba hiç yokmuş derken ne yok spermmi ? Ne ameliyatı olmuş acaba bizdede sorun aynı

Merhaba hiç yokmuş derken ne yok spermmi ? Ne ameliyatı olmuş acaba bizdede sorun aynı
Çok detaylı bir bilgim yok sadece bir tane bile sperm bulamislar. Ne ameliyatı oldu onuda pek bilmiyorum

Niye bu kadar karamsarsınız?yazdıklarımı okudunuz mu,ben de bu toplumda yaşıyorum?Benim gibi düşünen insanlar da var bu hayatta..Siz nasıl düşünürseniz hayatınıza toplumun o kesimindeki insanları çekersiniz..bırakın toplumu, siz çok değerlisiniz.lütfen bunu aynaya bakıp her gün söyler misiniz? Bunu ciddi olarak yaparsanız size kuluçka makinası muamelesi yapan insanların uzaklaştığını göreceksiniz.
yo ben karamsar degilim o karamsarlik ilk baslardaydi zaten hicbir zaman kendimin farkinda olmayan bir insan olmadim.biz tabiki degerliyiz her kosulda ne yasarsak yasayalim.ama etrafta bu insanlar hep var sadecr kulak tikamak lazim demek istedim

İnşallah canım Allah razı olsun 🙏
Farklı doktorlara gidin, farklı görüşler alın bence. Sadece hamilelikle ilgili değil, önemli her hastalıkta başka doktorlardan da görüş almak lazım. Kiminin olmaz dediğine başkası çözüm buluyor.

Arkadaşlar ben Ağustos’ta evliliğinizin 4yılına giricez evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık nasip olmadı öğünden bugüne pskolojikmen çöktüm sanırım rüyalarımda hep bebek görüyorum iyi değilim kafamdan atamıyorum bu düşünceyi aklımda hep anne olamıycağım hissi var nasıl atlatıcağım bu durumu yardımcı olurmusunuz?
Doktora gittinizmi hormonal olarak bir durum vardı

Maddi sıkıntımız var birazda eşim kür kullandırıyorum tüp bebek öncesi değerleri biraz daha iyi olsun die en son zaten kredi çekicez yaptrcaz bi şekilde
Üniversite ve araştırma hastanelerinde de yapılıyor bu tarz işlemler kafanızda sadece özele endekslemeyin.

Back
X