Çocuğum sürekli onu soruyor

Umarim babasinin akli basina gelir ya. En cok cocuklara uzuluyorum ben :KK43:

Biz kizim 10 aylikken ayrildik. Eski esimle evlerimiz cok yakin o yuzden sık sık alıyor. 2 ay once pazar gunleri sabahtan aksama kadar almasini istedim. Normalde hep aksam vakti aliyordu boyle olunca ben dinlenemiyorum
Hep böyle gönlünüze göre devam eder inşallah 🙏🏼🌸

Aynı şehirde aramiyor sormuyor gelmiyor ilgilenmiyor. Sakın aldanmayın. Ben de aşkı memnu izledigimde bihterin intihar sahnesinde ağlıyorum bu duygusal refleks. Anlık bir duygu. Ağlamak başka çaba göstermek başka. Yani Bihter umrumda değil tanımam etmem. Çocuğunuzun duyguları önemli olan
Ne güzel soylediniz... Cidden öyle onca hatasına rağmen de bazen acaba ben mi sucluydum bu duruma getirdim diyorum sonra ben suçlu bile olsam o benim için bizim için çaba göstermedi zaten diyorum . Çocuk içinde öyle kızımın üzüldüğünü dile getirdim yine çocuk içinde çabası yok. Genel anlamda tartışmadigimiz zamanlar daha dogrusu ruh gibi bir eşti zaten duvar gibi yok gibi. Hala aynı... Kızıyla ilgilenirdi ama şuan ortada yok inşallah kızıyla ilgili aklı başına gelir

Evet çok zor . Şuan hem kendi psikolojimi dengede tutmaya çalışıyorum hemde kızımın psikolojisini. Aşırı zorlanıyorum yalan yok o baba baba dedikçe bazen çığlık atıp bağıra bağıra aglayasim geliyor. İnşallah bu süreci daha fazla zorlanmadan atlatiriz🙏🏼
Ben çok üzüldüm gerçekten bakın . Yarın adamı arayın anlatın durumu ve destek almaya başlayın lütfen yazık günah ya

Ben çok üzüldüm gerçekten bakın . Yarın adamı arayın anlatın durumu ve destek almaya başlayın lütfen yazık günah ya
Bu konuda elimden geleni yaptım artık tek kelime etmem arsizliga girecek yani. Çocuğun üzüldüğünü dile getirdim duygu sömürüsü olarak algıladı. Babasıyla ilgili kendi kendine konuşup ağlarken ki halini video çekip ona gösterdim tepkisiz kalmaya devam etti. Genel anlamda aile terapisi, psikolog vs dedim onlarada oralı olmadı . Kafasında evliliği bitirmiş ama sırf kendisi için çocuğa neden bu eziyeti ediyor onu asla anlamayacağım.

Ben sanırım böyle bir durumda tutum değiştirirdim. Çocuk seni özlüyor ağlıyor lafları bu adama işlemiyor çünkü duygusuz.
Realist yaklaşmak lazım.
“Ben tek başıma mı yaptım çocuğu, sende ilgileneceksin. Küçücük çocuğu bana atmakla olmaz ilgisini de , bakımını da paylaşmak zorundasın” aksi halde sana veririm çocuğu komple bana at hayatını yaşa yok öyle derdim sanırım bilerek.
Diğerleri işe yaramamış böyle böyle mecbur hissetsin kendini çocuğu vereceğinizden tabi ki değil

Ben sanırım böyle bir durumda tutum değiştirirdim. Çocuk seni özlüyor ağlıyor lafları bu adama işlemiyor çünkü duygusuz.
Realist yaklaşmak lazım.
“Ben tek başıma mı yaptım çocuğu, sende ilgileneceksin. Küçücük çocuğu bana atmakla olmaz ilgisini de , bakımını da paylaşmak zorundasın” aksi halde sana veririm çocuğu komple bana at hayatını yaşa yok öyle derdim sanırım bilerek.
Diğerleri işe yaramamış böyle böyle mecbur hissetsin kendini çocuğu vereceğinizden tabi ki değil
Son günlerde sorun yaşıyorduk sürekli konuşmadığımız için bir kaç saat kızımla ilgilenmedim babası ilgilensin istediğim icin. Karnı açtı kızımın, bende ne yemek istersen söyle baba yedirsin sana dedim. Tabi yedirmedi . Bende dediğiniz gibi o gün söylendim. Bu çocuğu ben tek yapmadım ben anneysem sende babasın sadece oyun oynamakla olmuyor biraz sorumluluk al bı çorba içirmek çok zor değil dedim .Fakat bunu eşim kullanmaya başladı. Üç defa flaan zor geliyorsa bakmak ben alırım kızımı dedi . Halbuki kızımı bakmak bana zor gelmiyor tabi ki sadece o da minikte olsa bi sorumluluk göstersin diye söyledim . Bunu bana karşı kullanmaya başladı işte sanki ben bakamıyorum demeye getirmisim gibi. Bu taktik onda sökmez yani artık vicdanına kalmış herşey

Son günlerde sorun yaşıyorduk sürekli konuşmadığımız için bir kaç saat kızımla ilgilenmedim babası ilgilensin istediğim icin. Karnı açtı kızımın, bende ne yemek istersen söyle baba yedirsin sana dedim. Tabi yedirmedi . Bende dediğiniz gibi o gün söylendim. Bu çocuğu ben tek yapmadım ben anneysem sende babasın sadece oyun oynamakla olmuyor biraz sorumluluk al bı çorba içirmek çok zor değil dedim .Fakat bunu eşim kullanmaya başladı. Üç defa flaan zor geliyorsa bakmak ben alırım kızımı dedi . Halbuki kızımı bakmak bana zor gelmiyor tabi ki sadece o da minikte olsa bi sorumluluk göstersin diye söyledim . Bunu bana karşı kullanmaya başladı işte sanki ben bakamıyorum demeye getirmisim gibi. Bu taktik onda sökmez yani artık vicdanına kalmış herşey
Bir bebekle tek başına ilgilenmek kolay mı tabi ki zor da gelebilir.. anne kadar baba da ilgilenmeli. Bu adam niye çocuk yaptı hayatta babalık vasfı yok istedi mi çocuğu? Davranışlara bak sanki komşu çocuğu Allahım ya.. yavrum bisey de bilmiyor babayı seviyor öyle kıyamam ya 🥺🥺

Bir bebekle tek başına ilgilenmek kolay mı tabi ki zor da gelebilir.. anne kadar baba da ilgilenmeli. Bu adam niye çocuk yaptı hayatta babalık vasfı yok istedi mi çocuğu? Davranışlara bak sanki komşu çocuğu Allahım ya.. yavrum bisey de bilmiyor babayı seviyor öyle kıyamam ya 🥺🥺
Aslında ben çocuk düşünmüyordum daha zamanı var diyordum eşim çok istiyordu :) Normalde kızına çok düşkündü ama aslında değilmiş onu anladım. Ayrıca son cümlenize kalbimi bırakıyorum . Günde belki on defa bunu söylüyorum kendime. Çocuk baba baba dedikçe ya hu sevse istese gelir diye yükselesim geliyor bazen cidden. Ama çalışıyor annecim gelicek demekten başka birşey diyemiyorum tabi sonrası da bı odaya kaçıp aglamak oluyor benim için :)😕

Realist yaklaşmak lazım.

Zorla guzellik olmaz ki :( cocugu zorla 1-2 saatligine gonderse tum sorumlulugu bugun kendi annesine, yarin yeni eşine atacak adam. Tutupta camasirini yikayacagini, yemegini pisirecegini düşünmüyorum açıkçası

Kesinlikle öyle ... Normalde Hiç bir duygusunu bilemezsiniz bu adamın. Üzüldü mü sevindi mi anlayamazsınız içini vermez hiç. Pişman olmak vs hiç görmedim onda bunları anca içinde yaşar herşeyi. O yüzden kızını görünce ağlamasına şok oldum diyebilirim. Öyle görünce onu kendini toplayıp arar konuşur çocukla diye düşündüm ama maalesef öyle olmadı
O kafa bende de var. Hasta teyzemi de arayıp soramıyordum, üzüntüden konuşamıyordum telefonda ağlamama ramak kalıyor diye. Bazen çok soğukkanlı insanlar beklenmedik duygusallıklar gösterebiliyor. Kızının bunlardan haberi yok tabii yavrucak. Eşini ara, kendini teskin edip kızıyla ilgilenmesini söyle. Maskesini takmak ve gelmek zorunda

Bu konuda elimden geleni yaptım artık tek kelime etmem arsizliga girecek yani. Çocuğun üzüldüğünü dile getirdim duygu sömürüsü olarak algıladı. Babasıyla ilgili kendi kendine konuşup ağlarken ki halini video çekip ona gösterdim tepkisiz kalmaya devam etti. Genel anlamda aile terapisi, psikolog vs dedim onlarada oralı olmadı . Kafasında evliliği bitirmiş ama sırf kendisi için çocuğa neden bu eziyeti ediyor onu asla anlamayacağım.
Çocuğu pedagoga götürsenize bu şekilde çocuk nasıl başa çıkacak bu duyguyla ?

geçecek ,ikiniz de alışacaksınız, biraz daha büyüsün pedagog desteği alırsınız çocupunuza ,siz de gerekirse destek alın..

O kafa bende de var. Hasta teyzemi de arayıp soramıyordum, üzüntüden konuşamıyordum telefonda ağlamama ramak kalıyor diye. Bazen çok soğukkanlı insanlar beklenmedik duygusallıklar gösterebiliyor. Kızının bunlardan haberi yok tabii yavrucak. Eşini ara, kendini teskin edip kızıyla ilgilenmesini söyle. Maskesini takmak ve gelmek zorunda
Evet ağlaması tuhaf oldu benim icin. Ben aramam şimdilik ama o aradığı zaman söylerim

İnşallah🙏🏼 O kadar çok problemimiz var ki hangisini anlatayım bilemedim. En temel problemimiz eşimin evliliği kaldiramamasi ve sürekli bekarlık hayatına özleminden kopamaması... Diğer sorunlarıda daha önce bı konu açıp biraz anlatmıştım bakmak isterseniz...
Şu açıklamanızı görünce iyi ki çocuk yapmamışım dedim çünkü benim eşimde böyleydi boğuluyormuş evlilikte en son ben evlilik insanı değilmişim hata yapmışım deyince hemen dava açtım boşandım. İnşallah bebeğinizle kısa sürede atlatırsınız bu durumu

Şu açıklamanızı görünce iyi ki çocuk yapmamışım dedim çünkü benim eşimde böyleydi boğuluyormuş evlilikte en son ben evlilik insanı değilmişim hata yapmışım deyince hemen dava açtım boşandım. İnşallah bebeğinizle kısa sürede atlatırsınız bu durumu
İnşallah . Aynı kafa işte bunlardan evlenmeden önce kendini tanımıyor mu anlamıyorum

İnşallah . Aynı kafa işte bunlardan evlenmeden önce kendini tanımıyor mu anlamıyorum
Sanırım yapabilirim sanıyorlar ama o hayattan kopamıyorlar. Neredeyse 3 yıllık evliydim ve defalarca aileler araya girdi düzelicem dedi ama düzelmedi. Ben şimdi sadece geçen zamanıma üzülüyorum terapi alıyorum size de tavsiye ederim kendi değerinizi anlamanız için çok faydası oluyor.

Back
X