- 3 Kasım 2014
- 817
- 1.027
- 138
- 40
- Konu Sahibi Irlandakizili
-
Ben konuya yorum yazmamıştım ama arkadaşlara haksızlık olmaması açısından sizi uyarmak istedim. Sanırım sizin de gözünüzden kaçmış ama konu sahibi gayet de halası teyzesi ücretsiz bakmak zorunda yazmış. Biraz da yukarıda kırmızı ile işaretlediğim cümle yüzünden tepki topladı. Çünkü bu bencil bir bakış açısı. O insanların hayatlarını, planlarını yok saymak.
Senin tabirinle "kendime pay çıkardım"Iyi de üzerine ne aliniyorsunuz. Kadin ayarlayamamis iste ayarlabilse ne ala, o zaman sen bak diyorum. Illa calismam lazim yazinca ne diyim, tamam calis evde bebek kendi idare eder mi diyim. Bakacak kimse yokmus, kendin bak o kadar da kötü degil az biraz kendi cocuguna bakmak. Ha sen ayarlarsin birisini git calis zaten kime ne. Evde cocuguna bak diyince gereksiz alinganliklar falan, küfür mü ediyorum ben. Kendi dogurdugun cocuga bak ne demek neden bu kadar rahatsiz ediyor insanlari. Secenegin yoksa sen bakacaksin tabi kim bakacak.
Calisan anneler durduk yere tepkimeye girmesin kimsenin calisana otur evde cocuguna bak dedigi yok rahat olun.
Senin tabirinle "kendime pay çıkardım"
Benim yazdığım şey çok başka,senin bana verdiğin cevap çok başka.Ben konu sahibiyle ilgili bireşy demiyorum zaten.Senin kullandığın cümleye yazdım ben yazdığımı.
Yoksa sen veya başkası çalışma dedi diye kimseye alınganlık yapacak değilim.
benımde kızım oldugunda boyle bır sorun oldu ama sabah erken kızımı anneme bıraktık akşam aldık gunde 47 km yol yaptım sonrada anneme yakın taşındım ev sahıbı olabılırsınız verın kıraya sız gıdın kv yanına fedakarlık yapmadan olmuyo malesefişe başlamama sayılı günler kaldı.. hamile kalmadan önce çocuguma kayınvalidem bakıcak diye düşünmüştük..kreş yasına gelinceye kadarda orda kalacaktık.. velhasıl bebek dogdu sartlar değişti.. kayınvalideyle yaşayamayacagımı anladım.. evlerimiz uzak 15 km kadar yol var.. hergün gidip gelmek işkence olacak hem bana hem eşime hem cocuguma.. benim annem işe yasından ötürü bakamıycak.. akraba dıdı teyze herkes sırtını döndü.. para teklif etmemize rağmen.. sonra bakıcı tutmaya karar verdik bütçemiz 700 tlyi ancak karşılıyor ama onu da malesef hiçkimse kabul etmiyor.. üstüne sigorta yol yemek istiyor.. birde güven lazım birgün gelip bakıcam ki cocuk yok.. çalışmamak malesef çözüm degil ailemiz için hem maddi hem manevi.. kaldıki her zaman bayanın çalışmasından yanayım maaşı 100 tl dahi olsa!.. kayınvalideme bize yakın bi yere tasınmasını teklif ettik kabul etmedi..biz ev sahibiyiz bizim tasınmamız zatn mümkün degil.. napcagımı bilemedim...
:):):)Konunun basini unuttum valla, neyden bahsettigini bile anlamiyorum su an.
Nasil düsünürseniz düsünün, kendi fikrimi koydum ortaya. Sen rahatsan rahatsindir bundan banane, ne düsünüyorsan düsünmeye devam et. Ne diyim ben simdi. Alinmiyorsan da alinmiyorsun yani tamam
:):):)
Eee neymiş boyundan büyük laflar etmeyecekmişsin.Kimseye yok bebeğinizie yazık ediyorsunuz yok kimse kusura bakmasın kendine pay çıkarsın gibi laflar edip,cevap alınca da ay ben unuttum konu neydi anlamadımlara sığınmayacakmışız.Hadi canım kolay gelsin
karaktere layık seviye müsveddesi bir cevap.HoşçakalYavas gel kovboy, ugrasmak istemedigim icin nezaketen cevap veriyorum da mahallesi kadini kivaminda cevaplarla karsilasacagimi bilsem yazardim. Bu ne kafa yapisidir yahu, git kendi vicdaninla yüzles.
Aynen katılıyorum. Birde rahatlıkla mı ilgili bilmiyorum. Ben halamın, teyzemin bakmasını zaten istemem. Çocuk hepsinden farklı birşey alacak.Valla güneş bizim etrafımızda dönmüyor sizin gibi. O yüzden bizim halaların, teyzelerin falan kendini bize adamasını bekleyemiyoruz kusura bakmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?