- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi Irlandakizili
-
mesafe çok fazla değil.işe başlamama sayılı günler kaldı.. hamile kalmadan önce çocuguma kayınvalidem bakıcak diye düşünmüştük..kreş yasına gelinceye kadarda orda kalacaktık.. velhasıl bebek dogdu sartlar değişti.. kayınvalideyle yaşayamayacagımı anladım.. evlerimiz uzak 15 km kadar yol var.. hergün gidip gelmek işkence olacak hem bana hem eşime hem cocuguma.. benim annem işe yasından ötürü bakamıycak.. akraba dıdı teyze herkes sırtını döndü.. para teklif etmemize rağmen.. sonra bakıcı tutmaya karar verdik bütçemiz 700 tlyi ancak karşılıyor ama onu da malesef hiçkimse kabul etmiyor.. üstüne sigorta yol yemek istiyor.. birde güven lazım birgün gelip bakıcam ki cocuk yok.. çalışmamak malesef çözüm degil ailemiz için hem maddi hem manevi.. kaldıki her zaman bayanın çalışmasından yanayım maaşı 100 tl dahi olsa!.. kayınvalideme bize yakın bi yere tasınmasını teklif ettik kabul etmedi..biz ev sahibiyiz bizim tasınmamız zatn mümkün degil.. napcagımı bilemedim...
işe başlamama sayılı günler kaldı.. hamile kalmadan önce çocuguma kayınvalidem bakıcak diye düşünmüştük..kreş yasına gelinceye kadarda orda kalacaktık.. velhasıl bebek dogdu sartlar değişti.. kayınvalideyle yaşayamayacagımı anladım.. evlerimiz uzak 15 km kadar yol var.. hergün gidip gelmek işkence olacak hem bana hem eşime hem cocuguma.. benim annem işe yasından ötürü bakamıycak.. akraba dıdı teyze herkes sırtını döndü.. para teklif etmemize rağmen.. sonra bakıcı tutmaya karar verdik bütçemiz 700 tlyi ancak karşılıyor ama onu da malesef hiçkimse kabul etmiyor.. üstüne sigorta yol yemek istiyor.. birde güven lazım birgün gelip bakıcam ki cocuk yok.. çalışmamak malesef çözüm degil ailemiz için hem maddi hem manevi.. kaldıki her zaman bayanın çalışmasından yanayım maaşı 100 tl dahi olsa!.. kayınvalideme bize yakın bi yere tasınmasını teklif ettik kabul etmedi..biz ev sahibiyiz bizim tasınmamız zatn mümkün degil.. napcagımı bilemedim...
işe başlamama sayılı günler kaldı.. hamile kalmadan önce çocuguma kayınvalidem bakıcak diye düşünmüştük..kreş yasına gelinceye kadarda orda kalacaktık.. velhasıl bebek dogdu sartlar değişti.. kayınvalideyle yaşayamayacagımı anladım.. evlerimiz uzak 15 km kadar yol var.. hergün gidip gelmek işkence olacak hem bana hem eşime hem cocuguma.. benim annem işe yasından ötürü bakamıycak.. akraba dıdı teyze herkes sırtını döndü.. para teklif etmemize rağmen.. sonra bakıcı tutmaya karar verdik bütçemiz 700 tlyi ancak karşılıyor ama onu da malesef hiçkimse kabul etmiyor.. üstüne sigorta yol yemek istiyor.. birde güven lazım birgün gelip bakıcam ki cocuk yok.. çalışmamak malesef çözüm degil ailemiz için hem maddi hem manevi.. kaldıki her zaman bayanın çalışmasından yanayım maaşı 100 tl dahi olsa!.. kayınvalideme bize yakın bi yere tasınmasını teklif ettik kabul etmedi..biz ev sahibiyiz bizim tasınmamız zatn mümkün degil.. napcagımı bilemedim...
Bu dediğin sadece izmir, eskişehir ve antalya için geçerli diye biliyorum ben.devlet 1.500 tl bakico parasi verecek basvuru bugun online yapilacak degerlendirin derim
yok onlar pilot sehirdi istanbul ve ankara icinde acildi belirli bir sayi basvuru yapıliyor dun haberlerde söylediler :)Bu dediğin sadece izmir, eskişehir ve antalya için geçerli diye biliyorum ben.
Konu sahibi o illerden birindeyse hiç kaçırmasın.
Aracimiz yok ustelik cok ters 3 vasitayla gidip geliniyor.bebek olmasa bu hergun ypilablecek birsey onumuz kış..asil bunu bebege eziyet etmis olurum...15 km o kadar da buyutulecek bir mesafe degil, her gun gidilip gelinebilir. Buyuk sehirlerde insanlar ne mesafeler kat ediyor, araciniz varsa eger her gun kayinvalidenize birakabilirsiniz cocugunuzu.
KONU SAHIBI getir çocuğuna ben bakiyim derken ciddiydim ben. Ama cevap yazma gereği bile duymadın banaAracimiz yok ustelik cok ters 3 vasitayla gidip geliniyor.bebek olmasa bu hergun ypilablecek birsey onumuz kış..asil bunu bebege eziyet etmis olurum...
kv bakmakta istekli mi?Aracimiz yok ustelik cok ters 3 vasitayla gidip geliniyor.bebek olmasa bu hergun ypilablecek birsey onumuz kış..asil bunu bebege eziyet etmis olurum...
o halde diğer klişeye geçelim:ben anneyim elalemin derdini yazan üçüncü sahıs değilim !! çocuguma herkesden daha iyi bakacagımın bilincindeyim..çocuguma kendim bakmayı herkesten daha cok isterim..annem 72 yasında.. maddi ve manevi acıdan çalışmak zorundayım.. çalışmasam da olur gibi bir cümle yazmadıgımdan bunu anlamanızı beklerdim.. teyze hala gibi kavramlar benim lügatımda anne yarısı bakmalarını tabiki beklerim ücretsiz!! kaldıkı vermekte oldugum tutar bile bütçemi aşan bir tutar 2000 lira teklif etmemi bekliyorsun??!! ve tabiki çalışan kadın proflini her zaman destekliyorum.. sonucta yasadıgımz ülke ekonomik sıkıntılar ve bir oyuncagın bir mamanın bir bezin fiyatı cep yakıyor..malesef yaşam standartları ve cocugunu yetiştirecegin ülkede para konusuyor!! lütfen usturuplu ve saygı cercevesinde cevap verip fikir yürütelim ..otur çocuguna bak!! lütfen sen otur cocuguna bak !! bu nasıl bir tarz.. bu nasıl bir kindarlık..
bence konu sahibi yan çiziyor.Kv niye yan çizdi?
şu anda görünen tek çare, evi kiraya verip, çocuk kreş yaşına gelene kadar kv ile yaşamak.işe başlamama sayılı günler kaldı.. hamile kalmadan önce çocuguma kayınvalidem bakıcak diye düşünmüştük..kreş yasına gelinceye kadarda orda kalacaktık.. velhasıl bebek dogdu sartlar değişti.. kayınvalideyle yaşayamayacagımı anladım.. evlerimiz uzak 15 km kadar yol var.. hergün gidip gelmek işkence olacak hem bana hem eşime hem cocuguma.. benim annem işe yasından ötürü bakamıycak.. akraba dıdı teyze herkes sırtını döndü.. para teklif etmemize rağmen.. sonra bakıcı tutmaya karar verdik bütçemiz 700 tlyi ancak karşılıyor ama onu da malesef hiçkimse kabul etmiyor.. üstüne sigorta yol yemek istiyor.. birde güven lazım birgün gelip bakıcam ki cocuk yok.. çalışmamak malesef çözüm degil ailemiz için hem maddi hem manevi.. kaldıki her zaman bayanın çalışmasından yanayım maaşı 100 tl dahi olsa!.. kayınvalideme bize yakın bi yere tasınmasını teklif ettik kabul etmedi..biz ev sahibiyiz bizim tasınmamız zatn mümkün degil.. napcagımı bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?