- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Aynen öyle, doğru düzgün birşey söylemediler bize.Konu sahibesi, yaptığım yorumlara bazı insanlar beğenmedim demişler ama kızınızın durumu psikiyatriklik değil.Psikiyatriye gittiğinizde zaten kapıdan girme şeklinizden bile anlarlar durumun ne olduğunu. Saçı taranmış, kendini ifade eden insanlara bakmıyorlar bile.
Çocuğunuz toplum normlarına uymayan bir çocuk.Bu çocuk psikolojik sorunlu hemen ilaç vermeliyim demek değil ki.
Doğru kanalize edin yeter.
Farklı olması bence güzel bir şey, yorucu ama güzel.
Çocuklarını fanusta pamuklar içinde büyütmek isteyenler beğenmez tabii
Yaptiginin nesine aferin dediniz ? Bu akran zorbalığını sessiz sakin olan sizin çocugunuza yapilsa hoşunuza gider mi ?
Son cümlenizden anlaşılıyor ki siz sadece kendinizi düşünüyorsunuz, çocuğunuzun bakış açısından bakmayı reddediyorsunuz çünkü tembelllik ediyorsunız. Zaten tek çocuğunuz neden tembellik yapıyorsunız? Psikiyatrilerde çocuğun kendine olan bakıi açısına zarar veriyorsunuz. Sadece enerjiaini doğru yere yönlensirin bunun altından tek başınıza kalkamazsınız diyoruz, sizsadece bana şikayet gelmesin peşindesiniz.Yaptıklarının sonucunu düşünemiyor.
Mesela birşey yaptığı zaman devamlı özür diliyor ama aynı hareketlerine tekrar devam ediyor
Daha önce görüştüğümüz psikolog ve bütün öğretmenleri zeki olduğunu söyleselerde, benim için laf dinleyen şikayet getirmeyen empati kurabilen bir çocuk olması daha önemli
Profesyonel bi destek aldınız mı hiç9 yaşında kızım var. Tek çocuk ve ilkokula başladığından beri öğretmenlerden şikayet duymaktan bıktık. Çok zor bir çocuk. Kaç kez konuştuk anlattık, yeri geldi ceza verdik,kızdık, güzellikle anlattık ama yok olmuyor değişmiyor. Tam düzelir gibi olurken başa sarıyoruz.
Okulunu değiştirdik, özel okula verdik ama burdada aynı.online derste arkadaşının girişini kısıtlamış, onların adına bir çok hesap açmış vs. Diğer veli çok kızmış, şikayet etmeye kalkmış.
Çok yoruldum aynı şeyleri konuşmaktan. Nasıl davranıcağımı şaşırdım. Bana yol gösterin.var mı benim gibi çocuğu olan.
İyi bir anne olmadığımı düşünüyorum
Bence siz akran zorbaliginin ne oldugunu iyi öğrenin.Zeki diye ovenler olmuş ilginç, zorbalık yapan çocuklar hep zeki yani o zaman, bazı çocuklarin karakteridir bu sabırla doğruyu anlatarak çözersiniz umarım
Hanımefendi, öğretmenlerden ayrı veliden ayrı şikayet almak nasıl bir duygu biliyor musunuzSon cümlenizden anlaşılıyor ki siz sadece kendinizi düşünüyorsunuz, çocuğunuzun bakış açısından bakmayı reddediyorsunuz çünkü tembelllik ediyorsunız. Zaten tek çocuğunuz neden tembellik yapıyorsunız? Psikiyatrilerde çocuğun kendine olan bakıi açısına zarar veriyorsunuz. Sadece enerjiaini doğru yere yönlensirin bunun altından tek başınıza kalkamazsınız diyoruz, sizsadece bana şikayet gelmesin peşindesiniz.
Bence siz akran zorbaliginin ne oldugunu iyi öğrenin.
Akran zorbalığı değil.Yaptiginin nesine aferin dediniz ? Bu akran zorbalığını sessiz sakin olan sizin çocugunuza yapilsa hoşunuza gider mi ?
Yazdıklarınıza dikkat edinEvet bu zorbalık.
Sınıftan 3-5 kişiye denk gele yapmamış.
Çocuk hedef almış.
Hayır bilgisayar başında vakit geçirmiyor.telefon ve tabletin zararlı olduğunu bildiğim için kısıtladımBana nedense kız bilgisayar başında çok zaman geçiriyormuş gibi geldi. Iyi anlıyor yani. Yoksa ne kadar zeki olsa da nasıl yapsın ki diyorum...Bir de özel okula gidiyor demiş. Okul online derslerde kendi kurduğu sistemi kullanıyor olabilir.
Yazdıklarınıza dikkat edin
Bu konuda değilde kızımın bazı davranışlarına ingilizce öğretmeni de çok gülüyor. Çok seviyor kızımı onun sayesinde baya bir değişti ama bugünkü hareketi bizi çok üzdü tabiDiğerlerinin girişini kısıtlama olayı benim de hoşuma gittiÖğrencilerimden biri bunu yapsa kızıyormuş gibi yaparım ama içten içe de eğlenirim, zekice bir hareket
Waaaww vallahi ben diğerlerinin girişini kısıtlamış, onlar adına hesap almış desiniz ya bundan çok hoşlandım, belli ki sıradan bir insan değil, o haşta herkesin aklına gelip uygulamaz.
Şuan tek öngöremediği şey yaptığının sonuçlarını tahmin etmek, onu da yıllar içinde halleder zaten.
Narsist biri olabilir ileride ama ona çok problemliymiş gibi davranmanız hata.Belliki çocukta bir ışık var, sadece doğru bir şekilde yönlendirilmesi gerekir. Sakın psikolojik hasta diye çocuğun hayatını heba etmeyin sadece bu zekasını nasıl daha üst şeylere yönşendieilebilir ona bakın.
Diğer devlet okulunda polis çağırılmasına kadar gitti, bu özel okuldada dersler online olduğu için veliler işin içine giriyor
Ben artık şikayet duymaktan bıktım.
Polis çağrılacak kadar ne oldu merak ettimHanımefendi, öğretmenlerden ayrı veliden ayrı şikayet almak nasıl bir duygu biliyor musunuz
Diğer devlet okulunda polis çağırılmasına kadar gitti, bu özel okuldada dersler online olduğu için veliler işin içine giriyor
Ben artık şikayet duymaktan bıktım.
Öğretmen telefon ettiğinde acaba ne oldu diye korkuya kapılıyorum
Hiç bir konuda tembellik ettiğimi düşünmüyorum, sadece nasıl davrnıcağımı bilmiyorum
Bunun için konu açtım
Eglenenler aferim diyenler olmus baska cocuklarin girisini kisitlamak icin hesap olusturmak en azindan o cocuklar icin hic eglenceli degil bu cocukta, digerleri ne yazik degilmi?
Dusunsenize evde biraktiginiz cocugunuz panik icinde derse giremiyor, siz calisiyorsunuz yanina gidemiyorsunuz sizden destek istiyor. Sonuc; baska cocuk ek hesap acmis.
Ne kadar zekice ne kdr eglenceli bir durum
Ve konu basligi sikayetlerden biktim
Allah sinif arkadaslarina sabir versin ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?