Çocuğumla ilgili şikayetlerden yoruldum

Aynen öyle, doğru düzgün birşey söylemediler bize.
İnanın 3 tane psikolog değiştirdik hepsi aynı şekilde davrandı.
Nasıl davrnıcağımı bilmiyorum, çok kızmaktw istemiyorum çok rahatta olmak istemiyorum. Konuşunca düzelmiyor
Kendimi çok yorgun hissediyorum

Yaptiginin nesine aferin dediniz ? Bu akran zorbalığını sessiz sakin olan sizin çocugunuza yapilsa hoşunuza gider mi ?

e bilmiyo musunuz artık şımarıklığın adı hiperaktiflik, iticiliğin adı özguven, zorbalığın adı zeka.
çevrede artık hiç şımarık çocuk yok, hepsi huyları guzellenmiş çocuklar.

konu sahibi elinden geleni yapmaya çalışıyosun çok belli, aynen senin gibi duşunuyorum toplum kurallarına uymayan dışlanmış, sosyopat gibi bir çocuk olacağına, empati yeteneği gelişmiş, kendi halinde, iyi bir insan olsun diyosun. çok haklısın.

Son cümlenizden anlaşılıyor ki siz sadece kendinizi düşünüyorsunuz, çocuğunuzun bakış açısından bakmayı reddediyorsunuz çünkü tembelllik ediyorsunız. Zaten tek çocuğunuz neden tembellik yapıyorsunız? Psikiyatrilerde çocuğun kendine olan bakıi açısına zarar veriyorsunuz. Sadece enerjiaini doğru yere yönlensirin bunun altından tek başınıza kalkamazsınız diyoruz, sizsadece bana şikayet gelmesin peşindesiniz.

Profesyonel bi destek aldınız mı hiç

Zeki diye ovenler olmuş ilginç, zorbalık yapan çocuklar hep zeki yani o zaman, bazı çocuklarin karakteridir bu sabırla doğruyu anlatarak çözersiniz umarım
Bence siz akran zorbaliginin ne oldugunu iyi öğrenin.

Hanımefendi, öğretmenlerden ayrı veliden ayrı şikayet almak nasıl bir duygu biliyor musunuz
Diğer devlet okulunda polis çağırılmasına kadar gitti, bu özel okuldada dersler online olduğu için veliler işin içine giriyor
Ben artık şikayet duymaktan bıktım.

Öğretmen telefon ettiğinde acaba ne oldu diye korkuya kapılıyorum
Hiç bir konuda tembellik ettiğimi düşünmüyorum, sadece nasıl davrnıcağımı bilmiyorum
Bunun için konu açtım

Yaptiginin nesine aferin dediniz ? Bu akran zorbalığını sessiz sakin olan sizin çocugunuza yapilsa hoşunuza gider mi ?
Akran zorbalığı değil.
Benim çocuğumun başına gelseydi de çok fazla tepki vermezdim. Sıkça tekrarlansaydı o zaman idareye bildirirdim

Hayır bilgisayar başında vakit geçirmiyor.telefon ve tabletin zararlı olduğunu bildiğim için kısıtladım

Diğerlerinin girişini kısıtlama olayı benim de hoşuma gitti Öğrencilerimden biri bunu yapsa kızıyormuş gibi yaparım ama içten içe de eğlenirim, zekice bir hareket
Bu konuda değilde kızımın bazı davranışlarına ingilizce öğretmeni de çok gülüyor. Çok seviyor kızımı onun sayesinde baya bir değişti ama bugünkü hareketi bizi çok üzdü tabi

Zeki diye öven, komik bulan olmuş.
Arkadaşlar ciddi misiniz ya?
Konu sahibi alınmasın ama çocuk bildiğin akran zorbalığı yapıyor. Ne demek başkasının girişini kısıtlamak? Kendi çocuğunuzun başına geldiğinde gülmeyeceğiniz şeyleri burada komik bulmayın. Kaç insan/çocuk bu tür akran zorbalığına uğradı diye özgüven problemi yaşıyor haberiniz var mı? Çocuğunuz giriş kısıtlamakta da kalmaz eminim buna. Konu sahibi destek almalısın, bu böyle gitmez. 14 yaşında kız büyütüyoruz çok enerjik ve akıllı olmasına rağmen hiç böyle birşey yapmadı.

Bu çocuk zorba değil, sistem açığını bulmuş, didiklemiş, yani fazla meraklı.
Zorbalık sistematik olarak yapılan bir şey karşısındaki insanı hayattan soğutur, 30 kişilik sınıfın şifresini kilitlemiş eee bekler çocuklar açılır yani.
Zorbalık yapan çocuk diğer akranını fakirlikle çirkinlikle, uzuvlarıyla, ait olduğu millet ile zorlar, canına okur onun, elinden harçlığını alır vs.Yani bunu anlayabilmek lazım, bu çocuk yukarıda saydığın şeyleri yaptığını sanmıyorum, o daha büyük başlara baş kaldırıyor, zaten liderlik özelliği budur yani. Yaptığının sonuçlarına katlandıkça olgunlaşır.

Bu bir zeka göstergesi değil. 4 yaşındaki çocuklar okuma yazma bilmeden fildir fildir YouTube'da gezebiliyor. 9 yaşındaki bir çocuğun da arkadaşının girişini kısıtlaması, başka hesap açması zor bir şey değil.

Eglenenler aferim diyenler olmus baska cocuklarin girisini kisitlamak icin hesap olusturmak en azindan o cocuklar icin hic eglenceli degil bu cocukta, digerleri ne yazik degilmi?
Dusunsenize evde biraktiginiz cocugunuz panik icinde derse giremiyor, siz calisiyorsunuz yanina gidemiyorsunuz sizden destek istiyor. Sonuc; baska cocuk ek hesap acmis.
Ne kadar zekice ne kdr eglenceli bir durum
Ve konu basligi sikayetlerden biktim
Allah sinif arkadaslarina sabir versin ne diyim

Polis çağrılacak kadar ne oldu merak ettim

konu sahibi elinden geleni yapmaya çalışıyor, durumun farkında kendisi de yılmış.
eğlenenlere zeki bulanlara diyecek söz bulamıyorum zaten.
benim kızım bunu yapsa çok ciddiyim ben de kendisinin şifrelerini değiştirirdim, sadece kendisine gösterdiğim kendi adıyla hesap açardım içinde benzer içerikler olan, kendi yaptıklarının tadına kendisi baksın bir de iyi oluyo muymuş. guzellikle çözulemiyor demek ki, kendisi arkadaşlarıne ne yapıyorsa ben de aynısını, katmerlisini ona yapardım. kötu biri olmaya doğru ilerlemesine asla izin vermezdim, ki konu sahibi de bu durumdan şikayetçi.
yetişkinlikte sosyopat olmaması için toplum kurallarına uymayı öğrenmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…