Merhaba .ben eski eşiyle düzgün bir şekilde boşanmayı başaramamış ,bu arada çocuklarının ve ailesinin harcanmasına sebep olmuş bir kadınım.eski eş bana velayet davası açtı ve mahkemede 6 tanık dinleterek çocukları alma günü elde etti.adamın asıl derdi benle barışmak.benim maaşımı almak,kredi çektirmek ,beni dövmek vs.bu arada da aileme ,özellikle anneme çok gıcık .çocukları aldığı halde bizi rahatsız etmeye devam ediyor.en son çocuğumun üstüne “gırtlağını sıkayım mı “diye son ses bağırarak yürümüş .bunun videosunu (çocuğuma olayı anlattırarak)mahkemeye sundum.çocuklar yanındayken ,son sesiyle bağırarak teyzemlerle tartıştığının videosunu ve çocuğuma zorla “ananemi sevmiyorum “dediği videoyu mahkemeye sundum .şimdi ise çocuğum hakkında “g.den yemiş ,gevşek ,ben ona ananesinin yemeklerini yeme demedim mi ?5 inden sonra görüşeceğiz.alamıcaksın al sa görelim dediği mesajları da sunsam ?bişey çıkar mı ?ne yapmalıyım ?allah aşkına bir yol
Merhaba .ben eski eşiyle düzgün bir şekilde boşanmayı başaramamış ,bu arada çocuklarının ve ailesinin harcanmasına sebep olmuş bir kadınım.eski eş bana velayet davası açtı ve mahkemede 6 tanık dinleterek çocukları alma günü elde etti.adamın asıl derdi benle barışmak.benim maaşımı almak,kredi çektirmek ,beni dövmek vs.bu arada da aileme ,özellikle anneme çok gıcık .çocukları aldığı halde bizi rahatsız etmeye devam ediyor.en son çocuğumun üstüne “gırtlağını sıkayım mı “diye son ses bağırarak yürümüş .bunun videosunu (çocuğuma olayı anlattırarak)mahkemeye sundum.çocuklar yanındayken ,son sesiyle bağırarak teyzemlerle tartıştığının videosunu ve çocuğuma zorla “ananemi sevmiyorum “dediği videoyu mahkemeye sundum .şimdi ise çocuğum hakkında “g.den yemiş ,gevşek ,ben ona ananesinin yemeklerini yeme demedim mi ?5 inden sonra görüşeceğiz.alamıcaksın al sa görelim dediği mesajları da sunsam ?bişey çıkar mı ?ne yapmalıyım ?allah aşkına bir yol
Babamla görüşmek istemiyorum demişti 10 yaşındaki oğlum .başka da bişey diyememiş mahkeme huzurunda heyecan da yaptı .bir üst mahkemeye gidecek harcını yatırırsanız demişti ön bürodakiler .ne yapcam bilmiyorum .sinirden ,üzntüden ölücem artıkBu kadar delile rağmen nasıl çocuklar hâlâ babada , çocukların ifadeleri alınmadı mı!
Bende .4ve 10 yaşında.4 yaşındaki ,teyzemle son ses küfürleri sonucunda hastalanmış ,ateşi çıkmış korkudan .babaları da soğuk suya sokup yıkamış .ben ne yapıcam .dayanamıyorumÇocukların velayeti babada mı? Kaç yaşında çocuklar?
Bu işin peşini bırakmayın lütfen, iyi bir avukat bulun, acilen çocukların detaylı ifadeleri alınmalı...Babamla görüşmek istemiyorum demişti 10 yaşındaki oğlum .başka da bişey diyememiş mahkeme huzurunda heyecan da yaptı .bir üst mahkemeye gidecek harcını yatırırsanız demişti ön bürodakiler .ne yapcam bilmiyorum .sinirden ,üzntüden ölücem artık
Bende .4ve 10 yaşında.4 yaşındaki ,teyzemle son ses küfürleri sonucunda hastalanmış ,ateşi çıkmış korkudan .babaları da soğuk suya sokup yıkamış .ben ne yapıcam .dayanamıyorum
Avukatla da bitmiyor ki .uzun sürüyor .tanık istiyor .benim ailemdekiler bıktıkları için yanaşmıyor .Bu işin peşini bırakmayın lütfen, iyi bir avukat bulun, acilen çocukların detaylı ifadeleri alınmalı...
Avukatım yok.velayet bende.sadece görme günlerinde eziyet ediyor .küçük pek anlamıyor ama 10 yaşındaki göz göre göre kaybediyorumSizin eski konunuza baktım, siz gizlilik kararıyla şehir bile değiştirmişsiniz. Hala nasıl bu adama velayet verilmesi söz konusu olabilir? Avukat ne diyor bu konuda?
Öğretmen olduğum için baro avukat vermez sandUcim diye bir kurum var, onlarla görüşseniz? Belki avukat desteği çıkarlar. Bir bence bulunduğunuz şehirdeki baroya gidip görüşün, bence yardımcı olurlar.
Sizin avukatınız yok mu? O yardımcı olmuyor mu?
vallhi de veriyorlar .Bu adam hapise girip çıkmadı mı? Sabıkası olan adama nasıl çocuk veriyorlar?
Avukatım yok.velayet bende.sadece görme günlerinde eziyet ediyor .küçük pek anlamıyor ama 10 yaşındaki göz göre göre kaybediyorum
Artık gücümün sonlarına geldim .ücretsiz izin mi alsam diyorum ne yapsamHukuki hiçbir bilgim yok avukat, hakim arkadaşlar yanıtlar sorunuzu umarım. Allah kolaylık ve dirayet versin demeye geldim, umarım en kısa sürede siz de çocuklarınız da kurtulur bu kişiden.
Umarım yarın bir görüşücemUCİM (@ucimorgtr) • Instagram photos and videos
275K Followers, 539 Following, 6,742 Posts - See Instagram photos and videos from UCİM (@ucimorgtr)instagram.com
Bence ucim e ulaşın ve bulunduğunuz şehirdeki kadın derneklerine, baroyla görüşün. Siz devlet memurusunuz, sizinle ilgilenip, yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Tamam ,yarın hem mesajları adliyeye vericem hem bu kurumu arıcamUCİM (@ucimorgtr) • Instagram photos and videos
275K Followers, 539 Following, 6,742 Posts - See Instagram photos and videos from UCİM (@ucimorgtr)instagram.com
Bence ucim e ulaşın ve bulunduğunuz şehirdeki kadın derneklerine, baroyla görüşün. Siz devlet memurusunuz, sizinle ilgilenip, yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Şerefsiz köpek okurken sinir oldum.Burada boşanan birsuru kadın var.Cok az sinir olduğum erkeklerden eşiniz.Cocuklarinizi kurtarın biran önce.Allah yardımciniz olsun.Merhaba .ben eski eşiyle düzgün bir şekilde boşanmayı başaramamış ,bu arada çocuklarının ve ailesinin harcanmasına sebep olmuş bir kadınım.eski eş bana velayet davası açtı ve mahkemede 6 tanık dinleterek çocukları alma günü elde etti.adamın asıl derdi benle barışmak.benim maaşımı almak,kredi çektirmek ,beni dövmek vs.bu arada da aileme ,özellikle anneme çok gıcık .çocukları aldığı halde bizi rahatsız etmeye devam ediyor.en son çocuğumun üstüne “gırtlağını sıkayım mı “diye son ses bağırarak yürümüş .bunun videosunu (çocuğuma olayı anlattırarak)mahkemeye sundum.çocuklar yanındayken ,son sesiyle bağırarak teyzemlerle tartıştığının videosunu ve çocuğuma zorla “ananemi sevmiyorum “dediği videoyu mahkemeye sundum .şimdi ise çocuğum hakkında “g.den yemiş ,gevşek ,ben ona ananesinin yemeklerini yeme demedim mi ?5 inden sonra görüşeceğiz.alamıcaksın al sa görelim dediği mesajları da sunsam ?bişey çıkar mı ?ne yapmalıyım ?allah aşkına bir yol
Yiyen o bence.Mahkemeye ne varsa sun hakime gerekirse ağla anlatMerhaba .ben eski eşiyle düzgün bir şekilde boşanmayı başaramamış ,bu arada çocuklarının ve ailesinin harcanmasına sebep olmuş bir kadınım.eski eş bana velayet davası açtı ve mahkemede 6 tanık dinleterek çocukları alma günü elde etti.adamın asıl derdi benle barışmak.benim maaşımı almak,kredi çektirmek ,beni dövmek vs.bu arada da aileme ,özellikle anneme çok gıcık .çocukları aldığı halde bizi rahatsız etmeye devam ediyor.en son çocuğumun üstüne “gırtlağını sıkayım mı “diye son ses bağırarak yürümüş .bunun videosunu (çocuğuma olayı anlattırarak)mahkemeye sundum.çocuklar yanındayken ,son sesiyle bağırarak teyzemlerle tartıştığının videosunu ve çocuğuma zorla “ananemi sevmiyorum “dediği videoyu mahkemeye sundum .şimdi ise çocuğum hakkında “g.den yemiş ,gevşek ,ben ona ananesinin yemeklerini yeme demedim mi ?5 inden sonra görüşeceğiz.alamıcaksın al sa görelim dediği mesajları da sunsam ?bişey çıkar mı ?ne yapmalıyım ?allah aşkına bir yol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?