Çocuğumu göz göre göre kaybediyorum

Maalesef mahkemelerimiz bu durumda , siz dediklerimi yapıp delil toplayın ve avukatınızla hareket edin ...

Bu kamera olayını yapacağım ,gerçekten çok teşekkür ederim .görüntü de kaydediyor mu

Bu kamera olayını yapacağım ,gerçekten çok teşekkür ederim .görüntü de kaydediyor mu
Evet görüntü ve ses kaydedenler var , kreşteki olayda bizzat görüntüler elde edilmişti, siz bu görüntüleri savcıya gösterirseniz acilen duruma el koymak zorunda kalacaktır...

Evet görüntü ve ses kaydedenler var , kreşteki olayda bizzat görüntüler elde edilmişti, siz bu görüntüleri savcıya gösterirseniz acilen duruma el koymak zorunda kalacaktır...
Şimdi oyuncak ayılı olanı inceledim.12 saat kadar gidiyormuş şarjı.adamın zaten 2,5 saati yolda geçiyor .sabah 10 da alıyor.akşam a kadar şarjı biter .tam kullanımı da yazmıyor.ben nerden iZlicem görüntüleri nasıl olcak detay yok ama yine bir sipariş edicem

boşanma davalarında velayerlerde mutlaka iyi bir avukat lazım. aman avukata param gitmesen dedikçe haklı taraf dibe batıyor. bu şizofren adama cocuk emanet etmek de buyuk kabus olmalı. Allah sabir versin. lütfen kızmayın ama adam baştan kötüdür ilki doğdu hadi diyelim 4 yaşındaki çocuk neden doğdu? yani ikinci hatayı yapıp neden manyak bir adamdan 2.cocuk dünyaya getirdiniz yazık değil mi size de 4 yaşındaki yavruya da? ah çok üzülüyorum böyle kötü ebeveyni olan(baba için diyorum) çocuklara bu çocuklar kaybedilmiş çocuklar oluyor allahim size sabır versin o pislik de gebersin insallah

bu konuda beni düşündüren tek şey velayeti nasıl babaya verdikleri oldu,bildiğim kadarı ile akli dengeniz yerindeyse ve yüz kızartıcı bir mesleğiniz yoksa yada siz isteyerek vermediyseniz nasıl babada kaldı çocuklar,tanıklar ne anlattıda kaç çocuğunuz varsa hepsini babaya verdiler,çocukların maruz kaldığı şu küfürlü uslup,mahkemeye delil olarak sunulan videolar,annenin kötülenmesi ileride bu çocuklar nasıl birer birey olacak cidden endişe verici,küfürlü mesajlardan sonuç çıkar sonuçta çocukların yanında fiziksel ve sözsel şiddet travma sebebi bence,ama tanıklar sizi neyle itham etti yukarıdada dediğim gibi o da çok önemli.

Bulunduğunuz yerde adliyede adli destek ve mağdur hizmetleri bölümünde pedegog, psikolog veya sosyal hizmet okumuş 3 kişiden biri veya bazen her üçü de olur eğer o bölüm sizin adliyede varsa, bu tür konularda onların kararı çok önemli oluyor davalarda, randevu alıp onlar ile görüşürseniz size bilgi verirler

4
Avukata vekalet vermeye bile tenezzül etmiyorsun. Sen daha çok velayet kaybedersin.
velayet bende.ayın 1. Ve 3. Cumartesi günleri olan görme gününü ,15 gün yaz tatili ,7 gün sömesrt olmak üzere uzattı hakime hanım sağolsun

Velayet bende.tanıklar babalarının çocuklarıyla çok güzel ilgilendiğini ,onlara oyuncak aldığını ,normal bir babadan bir tık üstü ilgili olduğu vs söylediler .ben hakime ,bunların söyledikleri önemsiz ,ben evdeki durumdan bahsediyorım desem de görme hakkı verdi hakim

Reactions: Cac
ben eski este sandım çünki kolay kolay babaya velayet vermezler,ama videolar işe yarar belkide bir pedagog esliginde çocuklara sorulsa sorun kökten çözülür,videodan daha çok işe yarar bence.

ben eski este sandım çünki kolay kolay babaya velayet vermezler,ama videolar işe yarar belkide bir pedagog esliginde çocuklara sorulsa sorun kökten çözülür,videodan daha çok işe yarar bence.
Uzman eşliğinde çocuğuma sordu hakim.görüşmek istemiyorum dediği halde zorla görüştürüyor sağolsun

Detayları bilmiyorum ama siz yine de bir deneyin bakalım ne çıkacak, avukat işini de ertelemeyin hemen bugün iyi bir avukat aramaya başlayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…