- 24 Ocak 2021
- 12.980
- 29.807
- 548
Maalesef mahkemelerimiz bu durumda , siz dediklerimi yapıp delil toplayın ve avukatınızla hareket edin ...Ben günü azaltmaya çalışırken ,mahkeme gününü yükseltti,çocuk “istemiyorum babamla görüşmek “dediği halde.bu ne saçma bir düzen.hakim bir de diyor ki “çocuğun sana uzak ,onla ilişkini düzelt ‘tamir et diyor çıldırcam
Insallah avukt hnmlar gorur fikir verir size .Pazarteei savcıya da gidicem ama mahkeme kararı bişey yapamayız dicek
Bu kamera olayını yapacağım ,gerçekten çok teşekkür ederim .görüntü de kaydediyor muAyıcık içine yerleştirilenler var , bir kadın çocuğuna kreşte işkence edildiğini bu yolla ortaya çıkarmıştı, nette araştırın ayıcık içine gizlenen kameralar var , kamera görüntüsünü mahkeme kâle almak zorunda, savcı görür görmez devreye girecektir mecburen , ha diyelim ki ilgilenmediler direk sosyal medyadan yayın, sosyal medyanın gücü inanılmaz derecede büyük, sakın pes etmeyin , öncelik olarak avukat bulun ki yanlış bişey yapmayasınız...
Evet görüntü ve ses kaydedenler var , kreşteki olayda bizzat görüntüler elde edilmişti, siz bu görüntüleri savcıya gösterirseniz acilen duruma el koymak zorunda kalacaktır...Bu kamera olayını yapacağım ,gerçekten çok teşekkür ederim .görüntü de kaydediyor mu
Şimdi oyuncak ayılı olanı inceledim.12 saat kadar gidiyormuş şarjı.adamın zaten 2,5 saati yolda geçiyor .sabah 10 da alıyor.akşam a kadar şarjı biter .tam kullanımı da yazmıyor.ben nerden iZlicem görüntüleri nasıl olcak detay yok ama yine bir sipariş edicemEvet görüntü ve ses kaydedenler var , kreşteki olayda bizzat görüntüler elde edilmişti, siz bu görüntüleri savcıya gösterirseniz acilen duruma el koymak zorunda kalacaktır...
bu konuda beni düşündüren tek şey velayeti nasıl babaya verdikleri oldu,bildiğim kadarı ile akli dengeniz yerindeyse ve yüz kızartıcı bir mesleğiniz yoksa yada siz isteyerek vermediyseniz nasıl babada kaldı çocuklar,tanıklar ne anlattıda kaç çocuğunuz varsa hepsini babaya verdiler,çocukların maruz kaldığı şu küfürlü uslup,mahkemeye delil olarak sunulan videolar,annenin kötülenmesi ileride bu çocuklar nasıl birer birey olacak cidden endişe verici,küfürlü mesajlardan sonuç çıkar sonuçta çocukların yanında fiziksel ve sözsel şiddet travma sebebi bence,ama tanıklar sizi neyle itham etti yukarıdada dediğim gibi o da çok önemli.Merhaba .ben eski eşiyle düzgün bir şekilde boşanmayı başaramamış ,bu arada çocuklarının ve ailesinin harcanmasına sebep olmuş bir kadınım.eski eş bana velayet davası açtı ve mahkemede 6 tanık dinleterek çocukları alma günü elde etti.adamın asıl derdi benle barışmak.benim maaşımı almak,kredi çektirmek ,beni dövmek vs.bu arada da aileme ,özellikle anneme çok gıcık .çocukları aldığı halde bizi rahatsız etmeye devam ediyor.en son çocuğumun üstüne “gırtlağını sıkayım mı “diye son ses bağırarak yürümüş .bunun videosunu (çocuğuma olayı anlattırarak)mahkemeye sundum.çocuklar yanındayken ,son sesiyle bağırarak teyzemlerle tartıştığının videosunu ve çocuğuma zorla “ananemi sevmiyorum “dediği videoyu mahkemeye sundum .şimdi ise çocuğum hakkında “g.den yemiş ,gevşek ,ben ona ananesinin yemeklerini yeme demedim mi ?5 inden sonra görüşeceğiz.alamıcaksın al sa görelim dediği mesajları da sunsam ?bişey çıkar mı ?ne yapmalıyım ?allah aşkına bir yol
Bulunduğunuz yerde adliyede adli destek ve mağdur hizmetleri bölümünde pedegog, psikolog veya sosyal hizmet okumuş 3 kişiden biri veya bazen her üçü de olur eğer o bölüm sizin adliyede varsa, bu tür konularda onların kararı çok önemli oluyor davalarda, randevu alıp onlar ile görüşürseniz size bilgi verirlerMerhaba .ben eski eşiyle düzgün bir şekilde boşanmayı başaramamış ,bu arada çocuklarının ve ailesinin harcanmasına sebep olmuş bir kadınım.eski eş bana velayet davası açtı ve mahkemede 6 tanık dinleterek çocukları alma günü elde etti.adamın asıl derdi benle barışmak.benim maaşımı almak,kredi çektirmek ,beni dövmek vs.bu arada da aileme ,özellikle anneme çok gıcık .çocukları aldığı halde bizi rahatsız etmeye devam ediyor.en son çocuğumun üstüne “gırtlağını sıkayım mı “diye son ses bağırarak yürümüş .bunun videosunu (çocuğuma olayı anlattırarak)mahkemeye sundum.çocuklar yanındayken ,son sesiyle bağırarak teyzemlerle tartıştığının videosunu ve çocuğuma zorla “ananemi sevmiyorum “dediği videoyu mahkemeye sundum .şimdi ise çocuğum hakkında “g.den yemiş ,gevşek ,ben ona ananesinin yemeklerini yeme demedim mi ?5 inden sonra görüşeceğiz.alamıcaksın al sa görelim dediği mesajları da sunsam ?bişey çıkar mı ?ne yapmalıyım ?allah aşkına bir yol
4boşanma davalarında velayerlerde mutlaka iyi bir avukat lazım. aman avukata param gitmesen dedikçe haklı taraf dibe batıyor. bu şizofren adama cocuk emanet etmek de buyuk kabus olmalı. Allah sabir versin. lütfen kızmayın ama adam baştan kötüdür ilki doğdu hadi diyelim 4 yaşındaki çocuk neden doğdu? yani ikinci hatayı yapıp neden manyak bir adamdan 2.cocuk dünyaya getirdiniz yazık değil mi size de 4 yaşındaki yavruya da? ah çok üzülüyorum böyle kötü ebeveyni olan(baba için diyorum) çocuklara bu çocuklar kaybedilmiş çocuklar oluyor allahim size sabır versin o pislik de gebersin insallah
velayet bende.ayın 1. Ve 3. Cumartesi günleri olan görme gününü ,15 gün yaz tatili ,7 gün sömesrt olmak üzere uzattı hakime hanım sağolsunAvukata vekalet vermeye bile tenezzül etmiyorsun. Sen daha çok velayet kaybedersin.
Velayet bende.tanıklar babalarının çocuklarıyla çok güzel ilgilendiğini ,onlara oyuncak aldığını ,normal bir babadan bir tık üstü ilgili olduğu vs söylediler .ben hakime ,bunların söyledikleri önemsiz ,ben evdeki durumdan bahsediyorım desem de görme hakkı verdi hakimbu konuda beni düşündüren tek şey velayeti nasıl babaya verdikleri oldu,bildiğim kadarı ile akli dengeniz yerindeyse ve yüz kızartıcı bir mesleğiniz yoksa yada siz isteyerek vermediyseniz nasıl babada kaldı çocuklar,tanıklar ne anlattıda kaç çocuğunuz varsa hepsini babaya verdiler,çocukların maruz kaldığı şu küfürlü uslup,mahkemeye delil olarak sunulan videolar,annenin kötülenmesi ileride bu çocuklar nasıl birer birey olacak cidden endişe verici,küfürlü mesajlardan sonuç çıkar sonuçta çocukların yanında fiziksel ve sözsel şiddet travma sebebi bence,ama tanıklar sizi neyle itham etti yukarıdada dediğim gibi o da çok önemli.
ben eski este sandım çünki kolay kolay babaya velayet vermezler,ama videolar işe yarar belkide bir pedagog esliginde çocuklara sorulsa sorun kökten çözülür,videodan daha çok işe yarar bence.Velayet bende.tanıklar babalarının çocuklarıyla çok güzel ilgilendiğini ,onlara oyuncak aldığını ,normal bir babadan bir tık üstü ilgili olduğu vs söylediler .ben hakime ,bunların söyledikleri önemsiz ,ben evdeki durumdan bahsediyorım desem de görme hakkı verdi hakim
Uzman eşliğinde çocuğuma sordu hakim.görüşmek istemiyorum dediği halde zorla görüştürüyor sağolsunben eski este sandım çünki kolay kolay babaya velayet vermezler,ama videolar işe yarar belkide bir pedagog esliginde çocuklara sorulsa sorun kökten çözülür,videodan daha çok işe yarar bence.
Detayları bilmiyorum ama siz yine de bir deneyin bakalım ne çıkacak, avukat işini de ertelemeyin hemen bugün iyi bir avukat aramaya başlayın...Şimdi oyuncak ayılı olanı inceledim.12 saat kadar gidiyormuş şarjı.adamın zaten 2,5 saati yolda geçiyor .sabah 10 da alıyor.akşam a kadar şarjı biter .tam kullanımı da yazmıyor.ben nerden iZlicem görüntüleri nasıl olcak detay yok ama yine bir sipariş edicem
Kim kime demis bunu. Hapse giren kim?Evet zaten babası ona bir gün sinirlenip “hapiste s..mşler bunu “dedi.belki de doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?