- 13 Ağustos 2022
- 8.811
- 4.467
- 103
- 31
Çocuklarınızla şehir değiştirin.İzinizi bulamasın.Hem de nasıl şerefsz.annem diyor :ben yanından gideyim bakalım o zaman ne diye saldıracak .o bana takmış kafayı diyor ?gitse mi acaba ?bu rahat bırakmıcak belli
Evet zaten babası ona bir gün sinirlenip “hapiste s..mşler bunu “dedi.belki de doğrudurYiyen o bence.Mahkemeye ne varsa sun hakime gerekirse ağla anlat
Değiştirdik 2 kez değiştirdim 2 sinde de bulduÇocuklarınızla şehir değiştirin.İzinizi bulamasın.
Bu kadar video deliline rağmen ilk derece mahkemesi babaya mı verdi velayetleri şimdi size dosyayı istinaf edin o yüzden harç mı yatırın diyorlar ?Merhaba .ben eski eşiyle düzgün bir şekilde boşanmayı başaramamış ,bu arada çocuklarının ve ailesinin harcanmasına sebep olmuş bir kadınım.eski eş bana velayet davası açtı ve mahkemede 6 tanık dinleterek çocukları alma günü elde etti.adamın asıl derdi benle barışmak.benim maaşımı almak,kredi çektirmek ,beni dövmek vs.bu arada da aileme ,özellikle anneme çok gıcık .çocukları aldığı halde bizi rahatsız etmeye devam ediyor.en son çocuğumun üstüne “gırtlağını sıkayım mı “diye son ses bağırarak yürümüş .bunun videosunu (çocuğuma olayı anlattırarak)mahkemeye sundum.çocuklar yanındayken ,son sesiyle bağırarak teyzemlerle tartıştığının videosunu ve çocuğuma zorla “ananemi sevmiyorum “dediği videoyu mahkemeye sundum .şimdi ise çocuğum hakkında “g.den yemiş ,gevşek ,ben ona ananesinin yemeklerini yeme demedim mi ?5 inden sonra görüşeceğiz.alamıcaksın al sa görelim dediği mesajları da sunsam ?bişey çıkar mı ?ne yapmalıyım ?allah aşkına bir yol
Hem de nasıl şerefsz.annem diyor :ben yanından gideyim bakalım o zaman ne diye saldıracak .o bana takmış kafayı diyor ?gitse mi acaba ?bu rahat bırakmıcak belli
Video delili çocukları 15 günlük alma süresinde oldu.ondan önce ,1 günlük alma hakkında ,bişey yapamıyordu.şimdi bir üst mahkemeye gitmesi için harç yatırdımBu kadar video deliline rağmen ilk derece mahkemesi babaya mı verdi velayetleri şimdi size dosyayı istinaf edin o yüzden harç mı yatırın diyorlar ?
Onlar da iliğine kadar sömürmek istiyorSize süreklilik arz eden bir avukat lazım. Bu yol avukatsız yürünmez.
Hakimle görüşmek isticem pazartesi günü .ben de çok üzgünümŞuan aşırı üzgünüm o yavrulara kıyamam canlarım ya .
Mahkemeye elbette sunun .Bilemiyorum ama ben böyle bi durumda yıkardım ortalığı gerçekten .Yani acımdan dolayıda kaldırırdım ortalığı ayağa .
Ne hakim ne devlet büyüğü hiç kimse bırakmazdım görüşmediğim .
Sesinizi duyurun .
Pazarteei savcıya da gidicem ama mahkeme kararı bişey yapamayız dicekGörüşün ama ust mahkeme uzun surebilir alt mahkeme hizli bi sekilde cozmesi lazim.acaba savcilik vs olmazmi hizli sekilde
Aslında o kamera olayını ben de düşündüm. Ama fark edilmicek gibi var mıdır ?Acilen avukat bulun , ortalığı ayağa kaldırmanız lazım, her şehirde çocuk gözlem merkezi ( ÇİM) vardır, çocuğunuzun her türlü istismara uğradığını söyleyip ortalığı ayağa kaldırın, acilen avukat bulmaz iseniz evet çocuğunuzu kaybedeceksiniz, nasıl bu zamana kadar bir avukat dahi tutmadınız, avukat en azından bu konu ile ilgili mahkemeye gitmenizi sağlardı en erken şekilde, evde oturarak çocuğunuzu koruyamazsınız, çocuklar mahkemede dinlenir ve bir pedagog eşliğinde ifadeleri alınırsa asla babaya vermezler , siz delil toplamaya devam edin, hatta çocuğunuzun oyuncağına kamera yerleştirin ( oyuncak ayı vb.) ben olsam çoktan ortaya çıkarmıştım bile , pasif olmayın, avukat tutun acilen ...
Savcıya çocuğa işkence ediyor elimde deliller var deyin, eğer sizi kâle almazlarsa sosyal medya ve haber kanallarından yardım istemek zorunda kalacağınızı belirtin, genelde sosyal medyadan çekinirler, yani müdahale etmek zorundalar ortada işkence gören çocuklar var , eğer bunlara rağmen kimseden ses çıkmaz ise haber kanallarına verin , o zaman süreç hızlanacaktır, ama en önemlisi avukat ...Pazarteei savcıya da gidicem ama mahkeme kararı bişey yapamayız dicek
Dediğiniz aynen doğru .davayı çocukları bana karşı koz olsun diye ve çocuklara eziyet etmek için açtı .Aklim almiyo ya. Kanim cekildi. Cocuk demek agir bi sorumluluk sen zaten. Orispu cocugunun onde gidenisin senin cocukla ne isin var da 1 gunluk izni 15 e cikariosun dava acip. Sal bebeleri analari gul gibi bakar zaten. Insanin hirstan gozu doner de kendi cocuguna da mi eziyet eder insan. Allah belasini versin o adamin. Kendi gibi bi ite rastlasin da gebertsinler insallah. Sen de avukat tut kardesim. Avukatsiz hic bisey yapamazsin
Ben günü azaltmaya çalışırken ,mahkeme gününü yükseltti,çocuk “istemiyorum babamla görüşmek “dediği halde.bu ne saçma bir düzen.hakim bir de diyor ki “çocuğun sana uzak ,onla ilişkini düzelt ‘tamir et diyor çıldırcamSavcıya çocuğa işkence ediyor elimde deliller var deyin, eğer sizi kâle almazlarsa sosyal medya ve haber kanallarından yardım istemek zorunda kalacağınızı belirtin, genelde sosyal medyadan çekinirler, yani müdahale etmek zorundalar ortada işkence gören çocuklar var , eğer bunlara rağmen kimseden ses çıkmaz ise haber kanallarına verin , o zaman süreç hızlanacaktır, ama en önemlisi avukat ...
Ayıcık içine yerleştirilenler var , bir kadın çocuğuna kreşte işkence edildiğini bu yolla ortaya çıkarmıştı, nette araştırın ayıcık içine gizlenen kameralar var , kamera görüntüsünü mahkeme kâle almak zorunda, savcı görür görmez devreye girecektir mecburen , ha diyelim ki ilgilenmediler direk sosyal medyadan yayın, sosyal medyanın gücü inanılmaz derecede büyük, sakın pes etmeyin , öncelik olarak avukat bulun ki yanlış bişey yapmayasınız...Aslında o kamera olayını ben de düşündüm. Ama fark edilmicek gibi var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?