• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumu göz göre göre kaybediyorum

Allah boyle babaların bınbır turlu belasını versın . Bu davalar boşanmaktan çok daha zor ve acı banada velayet değiştirme davası açıldığında mahvolmuştum o dönem ne su içebildim ne yemek yiyebildim elim ayağım titreye titreye işim için çalışırdım . Çalışmayı hiçbir şekilde bırakmayın sizin psikolojik sağlığınız için iş ve güçlü ayakta kalmanız için maddiyat şart . Onların amacı çocuklar değil kadının canını yakmak acı çektirmek çalışan öğretmen kadın bankamatiği gidecek elinden derdi odur onun . Allah bildiği gibi yapsın

Avukatsız ilerlemeyin. Velayeti kendini adliye kapisina zincirlese bile alamaz ama kisisel iliskinin kaldirilmasi icin tek basiniza bisey yapamazsınız. Cocugun babayla iliskisini kesmek cok büyük bir karar. Cd verdim, yazi yazdim demekle olmaz o iş.
Ayrica babanin nafaka odeyemedigi durumda dededen alindigi kararlar var. Su an avukat parasindan tasarruf etmekle cok yanlis yapiyosunuz.
Bu CD den vs bişey çıkmaz mı diyorsunuz

Bu CD den vs bişey çıkmaz mı diyorsunuz
Şimdi şöyle ben size Tweet atın diyen üyeyim ama bekleyin biraz. Avukatiniz bile yokmus. Ucim'e basvirun belki onların avukati yardimci olur. Karşınızda çok zor bir adam var. Önce avukat. Sonra sesiniz duyulmazsa sosyal medya. Kimse topuklu ayakkabıyla çölde yürüyemez. Bu şeytanın karşısına da kanun bilen biri lazım.

Siz koruma kararına rağmen babaları görsün diye parkta buluşturmaya kalkışan kişi misiniz? Böyle birine günlerce laf anlatmaya çalışmıştık yapma tekrar yakana yapışır kurtulamazsın diye. Kurtulunmuyor işte, koruma kararı varken zaten çocukları görme hakkı yoktu, görüşmelerine izin verip adama koz verdiniz o da kullandı, helal olsun, alın size dert şimdi

Ayıcık içine yerleştirilenler var , bir kadın çocuğuna kreşte işkence edildiğini bu yolla ortaya çıkarmıştı, nette araştırın ayıcık içine gizlenen kameralar var , kamera görüntüsünü mahkeme kâle almak zorunda, savcı görür görmez devreye girecektir mecburen , ha diyelim ki ilgilenmediler direk sosyal medyadan yayın, sosyal medyanın gücü inanılmaz derecede büyük, sakın pes etmeyin , öncelik olarak avukat bulun ki yanlış bişey yapmayasınız...
Hakim değişikliği talep edebilirsin diye biliyorum ama bu gerekçelerle kabul olur mu onu bilmiyorum

Hanımlar parasına kıyıp avukat tutmaktan aciz bir kadına dil döküyorsunuz. Kadın için parası çocuğundan daha önemli. Sosyal medya şu bu yapmayın lütfen bu kadın şu an mağdur değil cimri. Bu kadına verilen ücretsiz yardım başkasının hakkından çalınmış olur. Gerçek mağdur değil bu kadın.
Çocuğunu düşünse kıyar parasına.

Avukat senin çocuğuna niye üzülsün yav. Kamera görüntüsünden cinayet anı izleyip yemek yemeye devam ediyoruz. Polis olay yeri incelemesine gidiyor birkaç saat sonra sevgilisiyle buluşuyor.
Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verip çay sigara molasına çıkılıyor. Doktora hemşireye gece boyunca bir sürü vaka geliyor oturup yas mı tutsunlar.
Bahaneye bakın avukat çocuğuna üzülmemiş

Şimdi şöyle ben size Tweet atın diyen üyeyim ama bekleyin biraz. Avukatiniz bile yokmus. Ucim'e basvirun belki onların avukati yardimci olur. Karşınızda çok zor bir adam var. Önce avukat. Sonra sesiniz duyulmazsa sosyal medya. Kimse topuklu ayakkabıyla çölde yürüyemez. Bu şeytanın karşısına da kanun bilen biri lazım.
Ucimin avukatı yardımcı olmaz çünkü mağdur değil

Hanımlar parasına kıyıp avukat tutmaktan aciz bir kadına dil döküyorsunuz. Kadın için parası çocuğundan daha önemli. Sosyal medya şu bu yapmayın lütfen bu kadın şu an mağdur değil cimri. Bu kadına verilen ücretsiz yardım başkasının hakkından çalınmış olur. Gerçek mağdur değil bu kadın.
Çocuğunu düşünse kıyar parasına.

Avukat senin çocuğuna niye üzülsün yav. Kamera görüntüsünden cinayet anı izleyip yemek yemeye devam ediyoruz. Polis olay yeri incelemesine gidiyor birkaç saat sonra sevgilisiyle buluşuyor.
Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verip çay sigara molasına çıkılıyor. Doktora hemşireye gece boyunca bir sürü vaka geliyor oturup yas mı tutsunlar.
Bahaneye bakın avukat çocuğuna üzülmemiş
Ya yararlı bir yorum yapın ya da susun lütfen .olayı vicdanen algılamak yerine paraaa dersen göze batar .benim tüm param çocuklara ki siz kadar da kazanmıyoruz .mecburen şu an düşünmek zorundayım .kira , çocuklar vs.bolluktayım da düşünüyor değilim .kimsenin şartlarını vs bilemezsiniz

Seans seans gıdı mezoterapisi yaptıran kadın bu arada bu :) siz de buna ücretsiz hukuki yardım sağlamaya çalışıyorsunuz
Şu negatif ,detay bilmeden yaptığınız rahatsız edici yorumlarınızı bir daha benim gönderime yapmamanızı rica ediyorum lütfen diyorum size artık rahatsız oldum sizden ,yaklaşımınzdan

Cidden çok üzüldüm
Allah yardımcınız olsun tez zamanda başınızdan def etsin onu

Back
X