• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumu göz göre göre kaybediyorum

Kendisi alkolik .evet velayet davası açıp alamadı.tanıklar hep dışarda gördüklerini anlattılar ve hepsi de arkadaşıydı.ben evdeki durumdan bahsettiiimi söyledim hakime ama bu kararı verdi .avukat tutmada bu konuda tereddüte kalıyorum.ya kararı kaldıramazsa diye ?gerçekten çocuklarımın rızkından kısıp da vericem

Hem çocukları almak istiyorsunuz hemde avukat tutmuyorsunuz. gerçekten çok ilginçsiniz.

Çocukların rıskından avukata vericem de ne demek nasıl bir düşünce yapısı acaba. Bence siz çocukları falan düşünmüyorsunuz bu yaptığınız net cimrilik ten başka bir şey değil.

Hem çocukları almak istiyorsunuz hemde avukat tutmuyorsunuz. gerçekten çok ilginçsiniz.

Çocukların rıskından avukata vericem de ne demek nasıl bir düşünce yapısı acaba. Bence siz çocukları falan düşünmüyorsunuz bu yaptığınız net cimrilik ten başka bir şey değil.
Çocuklar zaten bende .tamamen şahsi ilişki kaldırmak istiyorum .evet şu an devam eden kredilerim,kiram vs var .cimri denecek en son insan bile değilim .ayrı eve çıkmak istiyorum ailemden artık .çocuklarımla isteklerim var

Velayet zaten bende .eski eşin görme günleri arttı sadece.hakime ben söyledim .bu tanıkların beyanları önemsiz çünkü kendisi alkolik ve evdeki durumundan korkuyorum dedim .bu karardan önce içip içip bizi arayıp nasıl kendini kaybettiğinin videosunu da sunmuştum hakime.adliyedeki tanıdığımız “hakim çok kötü oldu .verebileceği en iyi kararı verdi “diyor .
O tanıdığınız sizi çok fena kandırmış. Hakim bir kere hiçbir videoyu baştan sona incelemez. Görüntü çözümlemeye gider gerekli yerler izlenir. Fotoğraf halinde ve yazıya dökülmüş olarak gelir. Hakim dediğin kişinin önüne onlarca olay geliyor işkenceyle öldürülenden bilmem Nesine. Babanın bağırdığı videoya mı kötü olmuş gsgsgsgsg 😀😀😀 zerre etkilenmez biliyor musun. Adliyedeki tanıdığınızın yanında izlemiş videoyu bana bi su verin ben çok kötü oldum mu demiş

Çocuklar zaten bende .tamamen şahsi ilişki kaldırmak istiyorum .evet şu an devam eden kredilerim,kiram vs var .cimri denecek en son insan bile değilim .ayrı eve çıkmak istiyorum ailemden artık .çocuklarımla isteklerim var

Avukat tutan çoğu insanın ekonomik sorunları, çocukları, çocukların istekleri oluyor. Kaldı ki memursunuz bir çok kişi memur bile değil.

Önceden göremiyordu .görme hakkını yeni aldı sayılır.bu ,görme gününün artması hepten yeni bir olay.kimse böyle bir iletişimi istemez emin olun

Gorme gunu almasi bile avukatsizliginiz yuzunden.
Tam olarak ne yapmak istiyosunuz anlasilir degil. Maasiniz var, isiniz var, bedava avukat talebinde bulunuyorsunuz, kredi cekin diyoruz oda yok. Ee napcaz?

Yahu sen hala ne ayrı evinden ne isteklerinden bahsediyorsun? Bu işi sen öyle gel ya hallederiz diyip birinin bedavaya bakacağını mı sanıyorsun? Bir hukuk kitabı kaç para senin o davayı açtığın yerin doğrusunu, görev alanını yetkisini usulü esası vs vs öğrenmek için 1100 sayfa kitaptan sorumluyduk. Finali bütünden yüksek olan fakültelerde senelerce okumuş; meslek hayatında binbir türlü insanla uğraşmış avukat, ne yapacaktı bir de size yol parası mı verecekti? Tabii ki para isteyecek. Bir jel tırnak 500₺ manikür pedikür olmuş 450-500 avukat parası mı göze battı? Özel ders istesek para sormayacak mısınız öğretmenim diyorsunuz? Sizin o uğraşmaya tahammül edemediğiniz, evladına abuk subuk sapıkça ithamlarda bulunan adamla resmen kılıç kalkan cenk edecek, bir de üstüne avukata da bilenenler oluyor onunla uğraşacak, ama para dediğinde tüyleriniz ürperecek? Ne yapsaydı tavuk döner ayrana bu işi bitiririz mi deseydi?

Size hakim çok kötü oldu diyen adliyedeki tanıdığınız avukatın nerde diye soraydı keşke.

Şu cebindeki akrebi çıkar da şu çocukları kurtar gözünü seveyim.

Bulacağın avukat velayet davaları ile ilgilenen, bu alanda uzmanlaşmış bir avukat olsun.

Adam daha tüyü bitmemiş çocuğuna ters ilişki imasında bulunup “g.. yemiş” diyor, her anlamda çocukları istismar ediyor. Ki bu bile çocuğu baş başa bırakmamak için yeterli bir sebep. Detaya girmeyeceğim hiç hoşuma gitmedi bu duyduğum.
Siz hala avukat para diyor diyosunuz. Öfff gerçekten öf yani.

Durumu yok mu? Senden benden Zengi bu kadın
Seni bilmem de benden kesin zengindir calcim:)

Avukatlar bütçemi aşıyor uygun bir dille ücret ile ilgili görüşebilir miyim, zamana yayarak borçlanabilir miyim falan diye çaresizce sorsa, ne yapabilirim dese neyse. ama üslubu direkt ooo bu avukatlar da paracı mantığı. Çok yanlış. Hele hele ki adam çocuğuna öyle bir laf edecek insan der ki ben çocuğu buna nasıl emanet ederim.
Gerekirse özel ders ver temizliğe git ne yani. Hiç mi yokluk görmedik. Ayrı eve çıkma planı varmış.

Yahu sen hala ne ayrı evinden ne isteklerinden bahsediyorsun? Bu işi sen öyle gel ya hallederiz diyip birinin bedavaya bakacağını mı sanıyorsun? Bir hukuk kitabı kaç para senin o davayı açtığın yerin doğrusunu, görev alanını yetkisini usulü esası vs vs öğrenmek için 1100 sayfa kitaptan sorumluyduk. Finali bütünden yüksek olan fakültelerde senelerce okumuş; meslek hayatında binbir türlü insanla uğraşmış avukat, ne yapacaktı bir de size yol parası mı verecekti? Tabii ki para isteyecek. Bir jel tırnak 500₺ manikür pedikür olmuş 450-500 avukat parası mı göze battı? Özel ders istesek para sormayacak mısınız öğretmenim diyorsunuz? Sizin o uğraşmaya tahammül edemediğiniz, evladına abuk subuk sapıkça ithamlarda bulunan adamla resmen kılıç kalkan cenk edecek, bir de üstüne avukata da bilenenler oluyor onunla uğraşacak, ama para dediğinde tüyleriniz ürperecek? Ne yapsaydı tavuk döner ayrana bu işi bitiririz mi deseydi?

Size hakim çok kötü oldu diyen adliyedeki tanıdığınız avukatın nerde diye soraydı keşke.

Şu cebindeki akrebi çıkar da şu çocukları kurtar gözünü seveyim.

Bulacağın avukat velayet davaları ile ilgilenen, bu alanda uzmanlaşmış bir avukat olsun.

Adam daha tüyü bitmemiş çocuğuna ters ilişki imasında bulunup “g.. yemiş” diyor, her anlamda çocukları istismar ediyor. Ki bu bile çocuğu baş başa bırakmamak için yeterli bir sebep. Detaya girmeyeceğim hiç hoşuma gitmedi bu duyduğum.
Siz hala avukat para diyor diyosunuz. Öfff gerçekten öf yani.
Çocuğuna üzülmemiş avukat. Yav polis, savcı, avukat, hakim, doktor, hemşire bu meslek gruplarının hayatı suçla iç içe geçer ve bir süre sonra haklı olarak hiç birimizi etkilemez. Profesyonel iş olarak yapıyoruz her gelene nasıl üzülelim

Seni bilmem de benden kesin zengindir calcim:)

Avukatlar bütçemi aşıyor uygun bir dille ücret ile ilgili görüşebilir miyim, zamana yayarak borçlanabilir miyim falan diye çaresizce sorsa, ne yapabilirim dese neyse. ama üslubu direkt ooo bu avukatlar da paracı mantığı. Çok yanlış. Hele hele ki adam çocuğuna öyle bir laf edecek insan der ki ben çocuğu buna nasıl emanet ederim.
Gerekirse özel ders ver temizliğe git ne yani. Hiç mi yokluk görmedik. Ayrı eve çıkma planı varmış.
2 yıldır bence çözebilirdi. Sorun paradan çok cimrilik. Çocuğunu düşünen insan dediğin gibi yapar bir şekilde kurtarır çocuğu. Gerçi ilk çocuğunu da annesine bırakıp onlar büyüttüğü için bu konuyu ciddiye aldığını düşünmüyorum.
Onu rahatsız eden konu çocuk değil adamın bunu rahatsız etmesi

Çocuğuna üzülmemiş avukat. Yav polis, savcı, avukat, hakim, doktor, hemşire bu meslek gruplarının hayatı suçla iç içe geçer ve bir süre sonra haklı olarak hiç birimizi etkilemez. Profesyonel iş olarak yapıyoruz her gelene nasıl üzülelim
Üzülünse, işin ilk haftasından depresyon tedavisine başlardı bu meslek grupları. Onca otopsi olay yeri görüp çocuğun babası böyle diye kim üzülür ki. Hele ki annesi üzülüp var yok ortaya dökmemiş avukat niye üzülsün.

Bu arada hakim görüntüleri izlerken bana bi su verin mi demiş demenize aşırı güldüm😂 moralim bozuktu çok iyi geldi😂

Babamla görüşmek istemiyorum demişti 10 yaşındaki oğlum .başka da bişey diyememiş mahkeme huzurunda heyecan da yaptı .bir üst mahkemeye gidecek harcını yatırırsanız demişti ön bürodakiler .ne yapcam bilmiyorum .sinirden ,üzntüden ölücem artık
Çocukların ifadelerini pedagog alır, mahkemeye çıkarılmazlar. Nasıl olmuş sizin iş. Ayrıca babayı istemiyorum dediğinde çocuklar direkt anneye verilir

2 yıldır bence çözebilirdi. Sorun paradan çok cimrilik. Çocuğunu düşünen insan dediğin gibi yapar bir şekilde kurtarır çocuğu. Gerçi ilk çocuğunu da annesine bırakıp onlar büyüttüğü için bu konuyu ciddiye aldığını düşünmüyorum.
Onu rahatsız eden konu çocuk değil adamın bunu rahatsız etmesi
Eski konularına bakmadım. Ama konuya yazan üyelerden okudum. Parkta buluşturma olayı gerçek değildir inşallah diyorum. Tamam o zaman adam rahatsız edemesin diye de avukat tutulur. Hiçbir sebep avukata başvurmasını sağlayamadıysa; çocuklara avukat keşke bence de üzülseydi demek üzereyim😂 (çocukların haline yani. Davaya baksın diye değil🤓) ben üzüldüm çünkü. pes vallahi. anne halledilirci baba ayrı bir telden çalıyor vah çocuklara yani.

Back
X