• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumu göz göre göre kaybediyorum

Yüzüncü baskı olacak belki ama anlayın diye söylemek lazım bu kadar önemli bi konuda avukat tutmamak cok büyük hata. O taniklar dinlenirken sizin avukatiniz olsa doğru sorulari sorardi onlara siz mahkeme salonunda boş boş duvarlara bakarken emin olun. Ve o cevaplar zapta girerdi muhtemelen soyledikleri yalan da ortaya cikardi ve velayeti alamazdı eski eşiniz olacak adi mahlukat.

Velayet o açtı ,ben de Kişisel ilişki kaldırılasın diye dava açtım .ikisini birleştirmişti
İstismar uyarıcı madde bağımlılığı gibi durumlar olmadığı müddetçe şahsi münasebeti kaldırmaz mahkemeler. Anladığım kadarıyla velayetin değiştirilmesi açmış ama velayetleri alamamış. Yani mutlaka o videolar gözetilmiştir. Görüşülen günün arttırılması meselesini ise mahkemenin gerekçesini görmek lazım. Önceki karardan bu yana çocuklar büyüdü mü, dinlettirdiği tanıklar neleri beyan etti .. bunları bilmek lazım.

Seans seans gıdı mezoterapisi yaptıran kadın bu arada bu :) siz de buna ücretsiz hukuki yardım sağlamaya çalışıyorsunuz
Üyey iyi biliyorum. Kocası için çocuklarını umursamayan biriydi. Oğlunu ailesi büyüttü.
2. Çocuğu bilerek yaptı. Yine de bir sorayım dedim teyzesi ve kuzenine küfür edip saldıran ve hapse giren kocasıniyla nasıl başeremediğini merak ettim

Boyle bir adama bende cocuk vermem herhalde calci ya. Ancak bunu hukuki zemine oturtmak lazim. Girtlagini sıkarım diyosa gidip sikayetci olunur, küfrediyorsa yine, yine, yine, bikmadan usanmadan.
Darp raporu vs ile ispatlanması lazımdı. Avukat bile tutumamış. Kaç yıl geçti hala bir arpa boyu yol almamış. Çözülecek iş yıllardır çözülmemiş

Kusura bakmayin ama yuh. Bunca zaman gecmis bir avukat tutmamissiniz. Sizin amaciniz ne? neyini arastiracaksiniz daha?
Daha önce sadece 1.ve 3. Cumartesi görebiliyordu ve hepsine de gelmiyordu .1 gün aldığı için bişey de yapamıyordu .bu sefer başladı .ben de tabi ki avukat tutacağım

İstismar uyarıcı madde bağımlılığı gibi durumlar olmadığı müddetçe şahsi münasebeti kaldırmaz mahkemeler. Anladığım kadarıyla velayetin değiştirilmesi açmış ama velayetleri alamamış. Yani mutlaka o videolar gözetilmiştir. Görüşülen günün arttırılması meselesini ise mahkemenin gerekçesini görmek lazım. Önceki karardan bu yana çocuklar büyüdü mü, dinlettirdiği tanıklar neleri beyan etti .. bunları bilmek lazım.
Kendisi alkolik .evet velayet davası açıp alamadı.tanıklar hep dışarda gördüklerini anlattılar ve hepsi de arkadaşıydı.ben evdeki durumdan bahsettiiimi söyledim hakime ama bu kararı verdi .avukat tutmada bu konuda tereddüte kalıyorum.ya kararı kaldıramazsa diye ?gerçekten çocuklarımın rızkından kısıp da vericem

Bunlar hep avukat tutmamandan kaynaklanıyor. Mahkemeye bir delil sunmanın da zamanı var. Ama neyse şu an diğer yorum yapan arkadaşların da yorumlarından faydalanarak bir de baktım ki, gıdı mezoterapisi yaptırmış iğneli epilasyon için yer arıyormuşsunuz. Bir de önce ücreti konuşan avukatın vicdan yoksunu olduğunu ima etmişsiniz. Bu olayda da olan çocuklara olmuş anladığım kadarıyla.

Yüzüncü baskı olacak belki ama anlayın diye söylemek lazım bu kadar önemli bi konuda avukat tutmamak cok büyük hata. O taniklar dinlenirken sizin avukatiniz olsa doğru sorulari sorardi onlara siz mahkeme salonunda boş boş duvarlara bakarken emin olun. Ve o cevaplar zapta girerdi muhtemelen soyledikleri yalan da ortaya cikardi ve velayeti alamazdı eski eşiniz olacak adi mahlukat.
Velayet zaten bende .eski eşin görme günleri arttı sadece.hakime ben söyledim .bu tanıkların beyanları önemsiz çünkü kendisi alkolik ve evdeki durumundan korkuyorum dedim .bu karardan önce içip içip bizi arayıp nasıl kendini kaybettiğinin videosunu da sunmuştum hakime.adliyedeki tanıdığımız “hakim çok kötü oldu .verebileceği en iyi kararı verdi “diyor .

Bunlar hep avukat tutmamandan kaynaklanıyor. Mahkemeye bir delil sunmanın da zamanı var. Ama neyse şu an diğer yorum yapan arkadaşların da yorumlarından faydalanarak bir de baktım ki, gıdı mezoterapisi yaptırmış iğneli epilasyon için yer arıyormuşsunuz. Bir de önce ücreti konuşan avukatın vicdan yoksunu olduğunu ima etmişsiniz. Bu olayda da olan çocuklara olmuş anladığım kadarıyla.
Hanfendi o zaman geçmiş zaman.çocuklarım ona gitmiyordu o zaman .iyi ki kendim için bir şey yapmaya çalışmışım.onu da yapmadım zaten .göze battım baya :)

Üyey iyi biliyorum. Kocası için çocuklarını umursamayan biriydi. Oğlunu ailesi büyüttü.
2. Çocuğu bilerek yaptı. Yine de bir sorayım dedim teyzesi ve kuzenine küfür edip saldıran ve hapse giren kocasıniyla nasıl başeremediğini merak ettim
Evet ilişki son zamanlardaki moda deyimle toksik bir ilişki .şu anda da zaten hiç iyi değilim .yaşamak da çok umrumda değil .

Canim benim bu kadar kadın sana ivedilikle avukat tut diyor. Niye? Çünkü bu durum karışmış, adam insafsız tek başına olmaz. Bu hafta içi avukat işini bitirmiş ol.

Hanımlar parasına kıyıp avukat tutmaktan aciz bir kadına dil döküyorsunuz. Kadın için parası çocuğundan daha önemli. Sosyal medya şu bu yapmayın lütfen bu kadın şu an mağdur değil cimri. Bu kadına verilen ücretsiz yardım başkasının hakkından çalınmış olur. Gerçek mağdur değil bu kadın.
Çocuğunu düşünse kıyar parasına.

Avukat senin çocuğuna niye üzülsün yav. Kamera görüntüsünden cinayet anı izleyip yemek yemeye devam ediyoruz. Polis olay yeri incelemesine gidiyor birkaç saat sonra sevgilisiyle buluşuyor.
Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verip çay sigara molasına çıkılıyor. Doktora hemşireye gece boyunca bir sürü vaka geliyor oturup yas mı tutsunlar.
Bahaneye bakın avukat çocuğuna üzülmemiş
Ben sosyal medya demiştim ama avukatı bile olmadığını bilmiyordum. Önce avukat şart.

Back
X