bakabilirler. bakım güzel yapıyorlar. Görümcem de gidecekmiş. ama bir garip hissettim. haset lik mi yapıyorum acaba. oğlum da çok istiyor diye kiyamiyorum.Bizde gidip ,anneannemoizde kaliyorduk ,normal ,guveniyorsaniz bakabilirse gonderin
Ah canım sorma o kara günleri. teyzeler kv enişteler 3 hafta kaldı 3.yatıya gelince kv çocuğu yazlığa gönrerirken babaanne.
Çünkü kadının kvsi çocuğun babaannesiyatıya gelince kv çocuğu yazlığa gönrerirken babaanne.
Eşimin de hakkı var sanki. o annesi olarak istiyor tabi.sevmediğiniz birisinin yanına çocuğunuzu mu göndereceksiniz yani?
yani evet. benim kv dem olması çocuğun babannesi olduğu gerçeğini değiştirtmiyor.Çünkü kadının kvsi çocuğun babaannesi
Tam da bu aradığım. Tşk.12 yasindaki cocuk gayet de bir ay kalabilir babanesiyle hem de tatil yapmis olur ne guzel
Sizin iliskiniz baska onlarinki baska , bence kendi kisisel sorunlarinizi ayri tutun , bakabilecegine inaniyorsaniz , oglunuz orada mutlu olacaksa gonderin
Derseniz ki bakamaz , sorumlulugunu alamaz gondermeyin
Bu konuyu sadece cocuk uzerinden degerlendirin
SevindimTam da bu aradığım. Tşk.Milana22 . ben ne kadar anlaşmasam arayı açmak istesem de onun babannesi. ve çok seviyor onu. mahrum etmek istemiyorum. kendimle savaşıyorum. Bu dediğin, görüşün iyi geldi bana yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?