- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arayı düzeltmek istemiyor sanırım kendileri. beni görmezden geliyorlar. eski deneyimlerinde duzelttikce aynılarını yaşadık. eşim artık ayrı olun dedi. sıkıldı haklı olarak 15 yıldır bir anlaşma yok malesef. iyi böyle yani.1 ay fazla ayrıca önce aranızı düzeltin.
arayı düzeltmek istemiyor sanırım kendileri. beni görmezden geliyorlar. eski deneyimlerinde duzelttikce aynılarını yaşadık. eşim artık ayrı olun dedi. sıkıldı haklı olarak 15 yıldır bir anlaşma yok malesef. iyi böyle yani.
kardeşine beni arattirdi çocuğu gonderirmiymişim. oğlum da istiyor.
GönderirdimKızlar durum şöyle
kv ve iki kızkardeşi ile 15 yıldır uğraşıyorum kendimce. Yıllardır fazla gelip uzun uzun kalıyorlardi bende surat ettim geçen yıl ondan sonra aramiz limoni üçüylede. neyse sene geçti üstünden kv ile iyice soğuduk. hiç yüz göz olmadık ama konuşmadık mecbur kalmadikca. 12 yaşında oğlum var pek bir düşkün torununa. kardeşleri ile yazlığa gittiler hepberaber kardeşine beni arattirdi çocuğu gonderirmiymişim. oğlum da istiyor. 1 ay kalsın diyorlar. aslında iyi olur çocuk için benimle evde sıkılıyor. ama bilemedim böyle ayrı kalmak falan. birde babannesi benle doğru dürüst konuşmuyor falan ya.
sizler olsanız napardiniz acaba![]()
Evet canım. ama aklıma şeytanin getirdiği acaba eşimi aradılar da o mu annesini arayın dedi. töbe ya. fesatligin sonu yok insan beyninde.eşini değil seni arattırmış seni çiğnememiş.. gönderin bence..
Mantıklı degil mi :) sonuçta kadının kv. Si çocugun babannesi yani iki konumdaki sıfatları farklı davranışları da farklıdır eminim :)yatıya gelince kv çocuğu yazlığa gönrerirken babaanne.
Evet canım. ama aklıma şeytanin getirdiği acaba eşimi aradılar da o mu annesini arayın dedi. töbe ya. fesatligin sonu yok insan beyninde.
Bakim sorun olmayacaksa gonderin,cogunuzu ayirmayin o da babanesi,cocuk eglensinbakabilirler. bakım güzel yapıyorlar. Görümcem de gidecekmiş. ama bir garip hissettim. haset lik mi yapıyorum acaba. oğlum da çok istiyor diye kiyamiyorum.
beni çağırmadilar. 2 odalı ev ve cok kalabalık. ben de istemem zatenSizde gidin.1 ay cok uzun bir sure.5 gün belki.