• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumu kv ile göndermek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kayınvalidem çok iyidir, 1 ay yazlığa götürür çocukları, ben çalışıyorum çünkü.
Babaannesi çocuğa bakabilecekse, araları iyiyse , sizde güveniyorsanız gidebilir bence , hem sıkılırsa daha erken alırsınız olmazsa

1 ay fazla ayrıca önce aranızı düzeltin.
arayı düzeltmek istemiyor sanırım kendileri. beni görmezden geliyorlar. eski deneyimlerinde duzelttikce aynılarını yaşadık. eşim artık ayrı olun dedi. sıkıldı haklı olarak 15 yıldır bir anlaşma yok malesef. iyi böyle yani.

arayı düzeltmek istemiyor sanırım kendileri. beni görmezden geliyorlar. eski deneyimlerinde duzelttikce aynılarını yaşadık. eşim artık ayrı olun dedi. sıkıldı haklı olarak 15 yıldır bir anlaşma yok malesef. iyi böyle yani.

Çocuk istiyorsa gitsin tabii. Ama yok anasına kötü davranayım ama torunumu seveyim öyle bir şey de yok. Sadece çocuk o sevgiden mahrum kalmasın diye kendi istiyorsa kısa süreliğine gitsin bence. Ama istemiyorum derse göndermeyin.

Ben asla yollamazdım.
12 yaşında oğlunuz ve bir babaanne ne kadar genç olsa dahi enerjisine yetişemez.
Denizi, havuzu, akşam top oynaması, gezmesi var.
Sürekli göz kulak olabilecek mi?
Acil bir durumda müdahale edebilecek yapıya sahip mi?
Ben değil kayınvalidemle, annemle bile yazlığa yollamam.
Ne olur ne olmaz...

Kızlar durum şöyle
kv ve iki kızkardeşi ile 15 yıldır uğraşıyorum kendimce. Yıllardır fazla gelip uzun uzun kalıyorlardi bende surat ettim geçen yıl ondan sonra aramiz limoni üçüylede. neyse sene geçti üstünden kv ile iyice soğuduk. hiç yüz göz olmadık ama konuşmadık mecbur kalmadikca. 12 yaşında oğlum var pek bir düşkün torununa. kardeşleri ile yazlığa gittiler hepberaber kardeşine beni arattirdi çocuğu gonderirmiymişim. oğlum da istiyor. 1 ay kalsın diyorlar. aslında iyi olur çocuk için benimle evde sıkılıyor. ama bilemedim böyle ayrı kalmak falan. birde babannesi benle doğru dürüst konuşmuyor falan ya.
sizler olsanız napardiniz acaba :110:
Gönderirdim

1 ay gerçekten çok fazla çocuğunuz sizi özler bence o sürede.
Ama arkadaşların dediği gibi 1 hafta veya hadi 15 gün olabilir .

Babaannesi tabii ki gorusebilirler fakat kim olursa olsun kendi annem dahi olsa çocuğumu bensiz 1 ay hiçbir yere yollamam. Bunun iyi geçinip gecinememekle alakası yok. Eğer kvniz ilgili bir şekilde çocuğunuza bakacaksa en fazla 10 günlük bir tatil yeterli bence.

1 ayda ozler insan.
15 gun gonderin tatil sonuna dogru bir daha gider gelir belki.
Anneanne babanne sevgisi cok başkadır cocuklar icin. Aranizdski sorunlari görmezden gelin bence.

Sevmesenizde gozu gibi bakacak insanlardan biri kvdeniz cocugunuzda istiyorsa 15gun felan iyi gelie bence 1 ay fazla gibi

Bence gönderin madem size gelip göremiyorlar onların da görmek sevmek hakları tabi bi ay olmazsa 15 gün olsun ama illaki gönderin. Ne kadar aran soğuk da olsa bu mevzu başka

Cocugunu seviyor ve seni de cocuguna kotuleyip örgütlemedigi surece bence gidebilir. Ama bikac hafta yeterli olur,1 ay cok fazla. Cunku cocuk babanneye cok alisir ve seni haksiz bulabilir ileride

bakabilirler. bakım güzel yapıyorlar. Görümcem de gidecekmiş. ama bir garip hissettim. haset lik mi yapıyorum acaba. oğlum da çok istiyor diye kiyamiyorum.
Bakim sorun olmayacaksa gonderin,cogunuzu ayirmayin o da babanesi,cocuk eglensin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X