Çocuğumu resmen benden alıkoyuyolar napıcam ben

Daha bir hafta oldu tartışalı ve bu kızımın ikinci kalışı orda devamına izin vermeyeceğime emin olabilirsiniz eşimin öfke sorunları var beni anlıyormusunuz
Ofke sorunları varsa ben yerinizde olsam taktık degıstırır eşimle aramı iyi tutarım, ailesini her an kötülemem ama eşimin gozunu oyle bir açarım ki o kv torun yüzüne hasret kalır

Kendini doldurup durma eşine bisey diyemediğine göre dayak yemekten korkuyosun. Net olma hic bi sekilde yalan bul. Bi bahane bul yollama. Hasta de ağlıyor de. Tez zamanda ölür giderler umarim.

Kendini doldurup durma eşine bisey diyemediğine göre dayak yemekten korkuyosun. Net olma hic bi sekilde yalan bul. Bi bahane bul yollama. Hasta de ağlıyor de. Tez zamanda ölür giderler umarim.
Aynen haklısın geçmişi acmayayim evet korkuyorum çünkü bu son olucak bana dokunmasina izin vermicem insanın gururu çok kırılıyor dediğin gibi onlar gibi yalancı olucam

Aynen haklısın geçmişi acmayayim evet korkuyorum çünkü bu son olucak bana dokunmasina izin vermicem insanın gururu çok kırılıyor dediğin gibi onlar gibi yalancı olucam
3 aylik emen cocugu da alıp götüreyim mi diyen adamda zeka geriligi vardir. Ne desen boş yani manipülatif davran. Goturmeye kalktığında seni ozledim gitme de saril maril. Baska seyler bul. Kıt akıllı belli ki, unuttur bi sekilde. Iyice inatlasip zarar gormenin alemi yok cocuklarin çok küçük onlar icin sinsi ilerlemen lazım bunu getir aklına.

Kendi mi diyor hayret? Niye diyor ki bu kadar ana baba meraklisi adam gidelim diye.

Şimdi anladım, cocugunuz daha cok kucukmus polise gidip sıkayet edebılırsınız o yastaki cocuk annesınden uzak kalmamalı kalamaz da, esinizden de bosanmayı dusunun derım, hakaret ediyorlar, sızı savunmak yerıne aılesıne tek laf etmemesı ve cocugunuzu oraya kalıcı olarak goturmesı, affedilir sey degıl

Bi tek anne kendileri beni anne görmüyorlar

Evet tabiki ama beni kotuleyecek iftira atacak yer arıyorlar

Ben sizi bencil buldum kusura bakmayin. Onu diyor, bunu diyor, sahsiniza soylenen cümlelerden öteye gidemiyorsunuz.
1.5 yasindaki cocuk birsey anlamiyor mu saniyorsunuz?
kaynananiz bebegin gonlunu hos tutmak icin sınır cizmeyecek. Cikolata, yaramazlik, hersey serbest olacak. Cocuk bu rahatlik icin babaannede kalmak isteyecek. Boyle boyle uzaklastiracaklar sizden.

Siz de gidin bence birkaç gün kalın orada sevsinler ne kadar inatlaşırsanız o kadar zıt gideceklerdir

Çocuk 1.5 yaşında.3 aylık bebeği de götürmek istemiş eşi.
3 aylik duramaz da, 1,5 yas bence makul. Ha konu sahibi bu kadar sorun yapiyorsa esiyle hicbir yere yalniz yollamasin. Bana normal gelen ona normal gelmek zorunda degil elbette

Ben aram iyi olsaydi birakip kafa dinlerdim. Yani buyuk ebeveynlerde (anneanne-babaanne) kalma fikri bi bana mi normal geliyor?

Bebekler duzen degisikliginden olumsuz etkileniyor maalesef. Kaldi ki annenin bu duruma rızası yok, fikri alınmıyor. Karsi taraf kotu niyetli. 3 aylik olanida istiyorlarmis. Anneyi pasifize etmeye calisiyorlar gibi görünüyor

Neden korkuyorsunuz ki niye iftira atacaklar? ben olsam gider alırdım uyuyamıyorum çocuğumu yanımda istiyorum bana ihtiyacı var derim geri adımda atmam alır gelirim sonuç ne olursa.daha küçücük benim oğlum 6 kızım 3 yaşında mecbur kalmadıkça kimseye bırakmam heleki isteğim dışında, bir çocuk annesinin izni olmadan götürülemez gerekirse kavga edin.size inat ne demek? çocuğu kullanmak çok iğrenç.sizinle sorunları varsa sizinle çözüm bulsunlar

Bebekler duzen degisikliginden olumsuz etkileniyor maalesef. Kaldi ki annenin bu duruma rızası yok, fikri alınmıyor. Karsi taraf kotu niyetli. 3 aylik olanida istiyorlarmis. Anneyi pasifize etmeye calisiyorlar gibi görünüyor
Konunun tamamini okumadim ama bebekler duzen degisikligine adapte olmak zorundalar. Saglikli olan ebeveynlerin bebege gore degil, bebegin ebeveyne gore yasamasi (tehlikeli ya da baska durumlari haric tutuyorum tabi ki) ama anne istemiyorsa ve esinin boyle bi huyu varsa hicbir yere gondermeyecek o zaman esiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…