- 21 Kasım 2017
- 29.233
- 127.565
- 598
- Konu Sahibi sesszharf07
-
Size üretilen çözümleri sallamıyorsunuz ki. Sanki çok umrunuzda öneriler.Lütfen sizde yorum yazmayın böyle yazınca herşey düzelmiyor çözüm üretin lütfen yada yazmayın
Ofke sorunları varsa ben yerinizde olsam taktık degıstırır eşimle aramı iyi tutarım, ailesini her an kötülemem ama eşimin gozunu oyle bir açarım ki o kv torun yüzüne hasret kalırDaha bir hafta oldu tartışalı ve bu kızımın ikinci kalışı orda devamına izin vermeyeceğime emin olabilirsiniz eşimin öfke sorunları var beni anlıyormusunuz
HaklısınDaha siz çok konu açarsınız bu kocayla!
Eşime ailesini artık kotulemiyorum ama aramız soğuk olduğu icin bizi barıştırma derdindeOfke sorunları varsa ben yerinizde olsam taktık degıstırır eşimle aramı iyi tutarım, ailesini her an kötülemem ama eşimin gozunu oyle bir açarım ki o kv torun yüzüne hasret kalır
Kendini doldurup durma eşine bisey diyemediğine göre dayak yemekten korkuyosun. Net olma hic bi sekilde yalan bul. Bi bahane bul yollama. Hasta de ağlıyor de. Tez zamanda ölür giderler umarim.Daha bebeğim iki aylıktı ve babam çok rahatsizlanmisti bu manyaklar bebeği bırak git gör gel demişlerdi daha emiyordu o zaman benim kaynana ben bakarım diyordu oğluna bakıp sinsi şeytan of aklıma geldikçe deliriyorum
Baska bi şehre tasinamaz misiniz?Haklısın
Eşime ailesini artık kotulemiyorum ama aramız soğuk olduğu icin bizi barıştırma derdinde
Aynen haklısın geçmişi acmayayim evet korkuyorum çünkü bu son olucak bana dokunmasina izin vermicem insanın gururu çok kırılıyor dediğin gibi onlar gibi yalancı olucamKendini doldurup durma eşine bisey diyemediğine göre dayak yemekten korkuyosun. Net olma hic bi sekilde yalan bul. Bi bahane bul yollama. Hasta de ağlıyor de. Tez zamanda ölür giderler umarim.
Eşim bazen diyor gidelim ama onları bırakıp gidemez bende bilerek gidelim demiyorum yoksa benim üstüme atarlar sen goturdun oglumuzu diye ve eşim başka şehirde daha kotu biri olmayacagindan emin değilim hayırlısı hep dua ediyorumBaska bi şehre tasinamaz misiniz?
3 aylik emen cocugu da alıp götüreyim mi diyen adamda zeka geriligi vardir. Ne desen boş yani manipülatif davran. Goturmeye kalktığında seni ozledim gitme de saril maril. Baska seyler bul. Kıt akıllı belli ki, unuttur bi sekilde. Iyice inatlasip zarar gormenin alemi yok cocuklarin çok küçük onlar icin sinsi ilerlemen lazım bunu getir aklına.Aynen haklısın geçmişi acmayayim evet korkuyorum çünkü bu son olucak bana dokunmasina izin vermicem insanın gururu çok kırılıyor dediğin gibi onlar gibi yalancı olucam
Kendi mi diyor hayret? Niye diyor ki bu kadar ana baba meraklisi adam gidelim diye.Eşim bazen diyor gidelim ama onları bırakıp gidemez bende bilerek gidelim demiyorum yoksa benim üstüme atarlar sen goturdun oglumuzu diye ve eşim başka şehirde daha kotu biri olmayacagindan emin değilim hayırlısı hep dua ediyorum
Sorun bir buçuk yaşındaki çocuğumun geri gelicek bahanesi ve sevmek bahanesiyle babaannesi in yanına götüren ve orda kalıcak diye bana söylenmesi yani ya eşim orda kalıyo ya çocuğum bizi rahat bırakmıyorlar bende gidemiyorum
Şimdi anladım, cocugunuz daha cok kucukmus polise gidip sıkayet edebılırsınız o yastaki cocuk annesınden uzak kalmamalı kalamaz da, esinizden de bosanmayı dusunun derım, hakaret ediyorlar, sızı savunmak yerıne aılesıne tek laf etmemesı ve cocugunuzu oraya kalıcı olarak goturmesı, affedilir sey degılŞimdi ben eşimin ailesi ile kavgalıyım bana bir sürü hakaret ettiler ayrıca buna oğulları izin veriyo sürekli ailesi ile iletişim halinde anne babasından çok cekiniyo çocuğumuzu ısürekli oraya götürüyo
Benim torunlarını kıskandığımı iddia ediyolar kaynanam diyoki ben şunu yapmasam yanımda alikoyarim kızımı diyor mesela bana soran yok kendi kızı gibi konuşuyor mesleği şu olucak surda olucak benim kızım benim gibi olucak vs. Ben artık o laflarına çok karşılık verdim olmadı anlamadı kendisinin sanıyo onu oğlunun ya
Bi tek anne kendileri beni anne görmüyorlar
Evet tabiki ama beni kotuleyecek iftira atacak yer arıyorlar
Çocuk 1.5 yaşında.3 aylık bebeği de götürmek istemiş eşi.Ben aram iyi olsaydi birakip kafa dinlerdim. Yani buyuk ebeveynlerde (anneanne-babaanne) kalma fikri bi bana mi normal geliyor?
Anne olursam benBen aram iyi olsaydi birakip kafa dinlerdim. Yani buyuk ebeveynlerde (anneanne-babaanne) kalma fikri bi bana mi normal geliyor?
3 aylik duramaz da, 1,5 yas bence makul. Ha konu sahibi bu kadar sorun yapiyorsa esiyle hicbir yere yalniz yollamasin. Bana normal gelen ona normal gelmek zorunda degil elbetteÇocuk 1.5 yaşında.3 aylık bebeği de götürmek istemiş eşi.
Ben aram iyi olsaydi birakip kafa dinlerdim. Yani buyuk ebeveynlerde (anneanne-babaanne) kalma fikri bi bana mi normal geliyor?
Konunun tamamini okumadim ama bebekler duzen degisikligine adapte olmak zorundalar. Saglikli olan ebeveynlerin bebege gore degil, bebegin ebeveyne gore yasamasi (tehlikeli ya da baska durumlari haric tutuyorum tabi ki) ama anne istemiyorsa ve esinin boyle bi huyu varsa hicbir yere gondermeyecek o zaman esiyleBebekler duzen degisikliginden olumsuz etkileniyor maalesef. Kaldi ki annenin bu duruma rızası yok, fikri alınmıyor. Karsi taraf kotu niyetli. 3 aylik olanida istiyorlarmis. Anneyi pasifize etmeye calisiyorlar gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?