Çocuğumu resmen benden alıkoyuyolar napıcam ben

Polise şikayet ederek veya bununla tehdit edecek.Bir daha cesaret edemezler.

Polise şikayet ederek veya bununla tehdit edecek.Bir daha cesaret edemezler.

Konu sahibinin o kadar güçlü oldugunu düşünmüyorum. Eger oyle bir enerji sacsaydi cohu emrivaki yapip babaannede yatiramazlardi. Polise gitmesi cok buyuk bir adim olur, zincirlerini kirar ama hic sanmiyorum yapacagini

Kesinlikle herkes biliyo ailesi normal insanlar değiller ya bırakın oğlunuz evlendi artık kızım yanımdayken cıvıl cıvıl ev

Konu sahibinin o kadar güçlü oldugunu düşünmüyorum. Eger oyle bir enerji sacsaydi cohu emrivaki yapip babaannede yatiramazlardi. Polise gitmesi cok buyuk bir adim olur, zincirlerini kirar ama hic sanmiyorum yapacagini
Ben de aynı şeyi düşünüyorum.Eşi ve ailesi laf anlamayan insanlar.Biraz cesur olsa o kadar rahat hareket edemezler.

Yalnız çocuk 1,5 yaşında. Yapmayın Allah aşkına ya

Ben de aynı şeyi düşünüyorum.Eşi ve ailesi laf anlamayan insanlar.Biraz cesur olsa o kadar rahat hareket edemezler.
Cesur davransam bile beni bastırıyorlar geçen hafta yüzlerine karşı herşeyi söyledim iş eşimde bitiyo ama ondada iş yok benim elimden gelecek bir şey daha var böyle giderse onu yapıcam

Off anlamıyorlar çocuğu kıskanıyosun bizden diyolar
Annem de babaannemlerle aynı durumu yaşıyordu ben sizin çocukla aynı yastayken. Babamın Kendi ailesiyle kavga etmeye başlaması sonucu beni de goturmemis. Sizin değil eşinizin sözü geçiyor belli ki o halde eşinizin ailesiyle bozuşması lazım başka çare yok

Kesinlikle ama eşim aşırı düşkün ailesine yani biz ayrı eve bile ben ailemin yanına gidince çıktık yani ailesiyle kavga etmez bizi kayıp etmek pahasına bence

Nabza göre serbet veriyorlar. Konu sahibi azicik cirkeflige vursa hic bisey yapamazlar.
Isin kötü tarafı bu tip durumlarda cocugun aklini bulandiriyorlar. Anneannemin bana söylediklerini hatirliyorum(babaannemlere karsi dolduruyorlardi). Cocuk ne hissedecegini bilmiyor, seviyor ama sevmemeli miyim diye ikilemde kaliyor.

Bana ve aileme demedikleri kalmadı onlardan iğreniyorum ne seslerini ne kendilerini görmek istemiyorum çünkü çok haksızlık yapıyolar
Sizin durum zormuş eşiniz bırakmayacak sabah erken saatte gidip görüşüp gelecek. Akıllarınca çocuğu kendilerine alıştıriyorlar bir aksilik çıkarsa olay velayet almaya kadar gider.

Konunuzdan bir şey anlaşılmıyor yorumları okuya okuya anladım biraz. Eşinizle konuşun , konuşmakla anlamıyorsa bir deliriverin. Yani büyük bir kavga gerekiyor sanırım. Yoksa bu böyle devam edecek gibi görünüyor.
Pazar günü ordaydı çocuk bugün gene götürdü diyorsunuz, bugün niye yolladınız çocuğu? Gidip alın çocuğunuzu bir büyük kavga da kv evinde edin. Gene olmuyorsa boşanın diyeceğim de bir de 2. Çocuk olmuş.
Daha 1. Ci çocuk minicikken, eşiniz aile olmak nedir bilmeyip anasının babasının kanatlarından ayrılamayan biriyken yani iyi bir evliliğiniz yokken niye 2. Ci çocuk?

Polislik değil ama bana inat yapıyorlar bilerek
Neden size inat yapıyorlar konuyu biraz daha detay vererek anlatsaydiniz KV size inat yapıyor hadi eşiniz neden 1.5 yaşındaki çocuğu kendi evinden başka yerde bırakıyor sürekli hemde. Ayrıca tartışmiyorum ne demek ya bunun için de tartismayip ne için tartışacaksiniz

Kesinlikle ama eşim aşırı düşkün ailesine yani biz ayrı eve bile ben ailemin yanına gidince çıktık yani ailesiyle kavga etmez bizi kayıp etmek pahasına bence
ee bunu bile bile bu nasıl evlilik o zaman? "evlilik" ve "eş" kelimelerine bile uymayan bir şey yani farkında mısınız?
3 aylık bebeğiniz var bir de, siz bundan önce de bunu yaşıyordunuz eminim. hala göz göre göre neden geri çekilmeyle korunmayayım diyebiliyorsunuz. ben sizin güçlü duracağınıza inanamadım açıkçası. eşiniz her konuda daha baskın, çocuğunuzu bırakmasına bile ağzınızı açamayacak kadar. burada yorumlara "konuşucam" diyorsunuz. bu durumu daha ilk yaptığında konuşmanız gerekiyordu zaten. 1 buçuk yaşında çocuk gece anne olmadan çok acil durumlar dışında kimsede kalmamalı. sizi daha çok sindirirler böyle

Peki eşiniz geri eve geliyor mu onu merak ettim ben? Yoksa o da mı kalıyor? O da saçma çünkü geldiğinde oh be evde bi ferahlık oldu mu diyo Ama bu da bi gerçek ki bi an önce bir şeyler yapmazsanız bu böyle sürer gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…