- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.819
- 123
- Konu Sahibi sesszharf07
-
Polise şikayet ederek veya bununla tehdit edecek.Bir daha cesaret edemezler.Ben ailesinden korktugunu düşünmüyorum. Orada kendine daha farkli bir aile kurmuş ve bundan memnunmus gibi görüyorum.
Cocuk tabiiki babaannede kalabilir ama 1.5 yaş cok küçük. Minimum 3 yaşında olmali. Ustelik oglunu taraf tutmaya zorlayan, torunlarının annesini gormezden gelen babaanne ve dede saglikli ruh haline sahip degildir. Nasil müdahale edersiniz bilmiyorum ama varlığınızı hissettirmeniz lazim
Polise şikayet ederek veya bununla tehdit edecek.Bir daha cesaret edemezler.
Kesinlikle herkes biliyo ailesi normal insanlar değiller ya bırakın oğlunuz evlendi artık kızım yanımdayken cıvıl cıvıl evBen ailesinden korktugunu düşünmüyorum. Orada kendine daha farkli bir aile kurmuş ve bundan memnunmus gibi görüyorum.
Cocuk tabiiki babaannede kalabilir ama 1.5 yaş cok küçük. Minimum 3 yaşında olmali. Ustelik oglunu taraf tutmaya zorlayan, torunlarının annesini gormezden gelen babaanne ve dede saglikli ruh haline sahip degildir. Nasil müdahale edersiniz bilmiyorum ama varlığınızı hissettirmeniz lazim
Ben de aynı şeyi düşünüyorum.Eşi ve ailesi laf anlamayan insanlar.Biraz cesur olsa o kadar rahat hareket edemezler.Konu sahibinin o kadar güçlü oldugunu düşünmüyorum. Eger oyle bir enerji sacsaydi cohu emrivaki yapip babaannede yatiramazlardi. Polise gitmesi cok buyuk bir adim olur, zincirlerini kirar ama hic sanmiyorum yapacagini
Kesinlikle herkes biliyo ailesi normal insanlar değiller ya bırakın oğlunuz evlendi artık kızım yanımdayken cıvıl cıvıl ev
Yalnız çocuk 1,5 yaşında. Yapmayın Allah aşkına yaBen sizin normal bir ruh haliniz olduğunu düşünmüyorum. Konudan da belli. Çocuğu niye alikoysunlar? Babannesi ve dedesi. Sizin cocugunuzsa onlarda büyük ebevynleri. Ayrıca çocuklar babanne anane evlerini çok severler geldiklerinde zor gitmek isterler tüm ilgi alaka üzerlerinde olduğu icin. Herkesin sağlığı ve çocuğun selameti açısından daha dingin ve sağlıklı bakış açınız olmasını öneririm
Cesur davransam bile beni bastırıyorlar geçen hafta yüzlerine karşı herşeyi söyledim iş eşimde bitiyo ama ondada iş yok benim elimden gelecek bir şey daha var böyle giderse onu yapıcamBen de aynı şeyi düşünüyorum.Eşi ve ailesi laf anlamayan insanlar.Biraz cesur olsa o kadar rahat hareket edemezler.
Annem de babaannemlerle aynı durumu yaşıyordu ben sizin çocukla aynı yastayken. Babamın Kendi ailesiyle kavga etmeye başlaması sonucu beni de goturmemis. Sizin değil eşinizin sözü geçiyor belli ki o halde eşinizin ailesiyle bozuşması lazım başka çare yokOff anlamıyorlar çocuğu kıskanıyosun bizden diyolar
Oyleyim çünküNeden bu kadar çaresiz gibi davraniyorsunuz?
1.5 yaşındaki çocuğu anneden ayrı bırakıyorsa polisliktir. Hala bu kocayı savunan siz ve kocanız da psikiyatri servisine yatmalıksınız.Polislik değil ama bana inat yapıyorlar bilerek
Kesinlikle ama eşim aşırı düşkün ailesine yani biz ayrı eve bile ben ailemin yanına gidince çıktık yani ailesiyle kavga etmez bizi kayıp etmek pahasına benceAnnem de babaannemlerle aynı durumu yaşıyordu ben sizin çocukla aynı yastayken. Babamın Kendi ailesiyle kavga etmeye başlaması sonucu beni de goturmemis. Sizin değil eşinizin sözü geçiyor belli ki o halde eşinizin ailesiyle bozuşması lazım başka çare yok
Ben de aynı şeyi düşünüyorum.Eşi ve ailesi laf anlamayan insanlar.Biraz cesur olsa o kadar rahat hareket edemezler.
O zaman neden 2. çocuk? Böyle hayatlara çocuk üstüne çocuk eklemek neden? 1. nin ardından hemen hamile kalmışsınız...Oyleyim çünkü
Sizin durum zormuş eşiniz bırakmayacak sabah erken saatte gidip görüşüp gelecek. Akıllarınca çocuğu kendilerine alıştıriyorlar bir aksilik çıkarsa olay velayet almaya kadar gider.Bana ve aileme demedikleri kalmadı onlardan iğreniyorum ne seslerini ne kendilerini görmek istemiyorum çünkü çok haksızlık yapıyolar
Geri çekilme yöntemi ile korunuyorlarmış.3.de gelir bu gidişle.O zaman neden 2. çocuk? Böyle hayatlara çocuk üstüne çocuk eklemek neden? 1. nin ardından hemen hamile kalmışsınız...
Neden size inat yapıyorlar konuyu biraz daha detay vererek anlatsaydiniz KV size inat yapıyor hadi eşiniz neden 1.5 yaşındaki çocuğu kendi evinden başka yerde bırakıyor sürekli hemde. Ayrıca tartışmiyorum ne demek ya bunun için de tartismayip ne için tartışacaksinizPolislik değil ama bana inat yapıyorlar bilerek
ee bunu bile bile bu nasıl evlilik o zaman? "evlilik" ve "eş" kelimelerine bile uymayan bir şey yani farkında mısınız?Kesinlikle ama eşim aşırı düşkün ailesine yani biz ayrı eve bile ben ailemin yanına gidince çıktık yani ailesiyle kavga etmez bizi kayıp etmek pahasına bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?