Çocuk Hastalıkları çocuğumun atesı var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Hayalyarim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
149
44
48
arkadaşlar 7 aylık bebeğim var 2 gündür burun akıntısı, oksürük ve ateşi var. atesımız 2 saatte bir çıkıyo .ılık suyla banyo yaptırıyorum surup veriyorum 2 saat kadar ii oluyo sonra tekrar çıkıyo. bu arada acile gittim bbebegımın ii olduğunu soyledı ama
bebeğim çok rahatsız ne yapmam lazım.

arkadaşlar 7 aylık bebeğim var 2 gündür burun akıntısı, oksürük ve ateşi var. atesımız 2 saatte bir çıkıyo .ılık suyla banyo yaptırıyorum surup veriyorum 2 saat kadar ii oluyo sonra tekrar çıkıyo. bu arada acile gittim bbebegımın ii olduğunu soyledı ama
Geçen ay aynı sıkıntıyı yaşadık doktorumuz iyi dedi, eve geldik,aynı gece 38,5 la acile gittik,bir gün sonrada bronşit başlangıcı dendi...İçine sinmediyse başka bir doktora git...Bu arada diş ile beraberse daha da uzuyor .....

gecmiş olsun . peki ne yaptın bizimde 38 dereceye kadar cıktı. pazartesı olsun dıye beklıyom.

Geçen ay aynı sıkıntıyı yaşadık doktorumuz iyi dedi, eve geldik,aynı gece 38,5 la acile gittik,bir gün sonrada bronşit başlangıcı dendi...İçine sinmediyse başka bir doktora git...Bu arada diş ile beraberse daha da uzuyor .....
geçmiş olsun ne yaptın bizimde 38 kadar çıktı

Bebeğiniz diş çıkarıyor olabilir, dişte bu tip sıkıntılar yapıyor, ateşi ilaç ve ılık duşa rağmen 38 derece üzerine çıkarsa hemen acile götürün.
Bu arada evde yapabileceklerinizi yapıyorsunuz zaten, çok giydirmeyin, terlerse hemen üstünü değiştirin, öksürüğünü hafifletmek için odayı nemlendirin.
Bebeğinizin şikayetleri devam ederse yarın başka bir doktora götürüp muayene ettirin.

Back
X