- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.110
- 33
Kadının parası için beni bıraktı bana öyle geliyorki bu parayıda ondan tırtıkladı kim kime o kadar parayı verirki?
ve siz çocuk için barışmak istiyorsunuz
ne öğretecek baba olarak nasıl jigololuk yapılacağını mı?
. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.
Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.
Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim.
Kadının parası için beni bıraktı bana öyle geliyorki bu parayıda ondan tırtıkladı kim kime o kadar parayı verirki?
Eger oyle ıse bu parayı nasıl yiyeceksiniz ve cocugunuza nasıl yedıreceksınız yaa cocuğunuzun hesabında durması bile mide bulandırıcı benceBu daha mide bulandırıcı değil mi
Bu konuda bir şey yapamazsınız. Cocuk18 e girince parayi degerlendirirDiğer sorum ise şu
Bu parayı bankadan çekip yatırım yapmak istedim çocuğum çok küçük olduğundan. Ama yukarıdada dediğim gibi para üzerinde bloke varmış likit fon alıp öyle yatırmış. Bu konuda ne önerirsiniz
Kadınla paranın ne alakası var
Eski evsahibi vermiş yaziyor orda
Ben mi kaçırdım
478.000 TL > gururum diyorsunuz yani ahahahah. Haklısınız insanlar 10.000 TL için 28 yıllık arkadaşını öldürüyor. 478.000 TL için gurur ne ki? Ayrıca bırakalım şimdi merhametli olmasını. Merhameti şeyinde olduğu için size değil başkalarına. Siz de var sanıyorsunuz. Çocuk birleşmek değil isteği. Kendine bakacak birini arıyor. Şey 478.000 TL nin gururunuzdan önemli geldiğini söylemiş miydim?Resmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.
Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.
Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim. Bunu pek çoğunuz eleştirecek onuda biliyorum.
Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor. Öyleki bunun dışında hiç tanımadığı bir adam kendisine yüklü miktarda miras bırakmış. Anlattığına göre eski ev sahibiymiş adam. Gözlerimle gördüm. bu parayı çocuğumun hesabına kuruşu kuruşuna yatırmış ve hesap cüzdanınıda bana verdi. Noterdede şerh koydurmuş sadece çocuğum kullanabilir diye (478.000 TL)
Bana ve çocuğuma Yaptıkları nedeniyle kızgınım bilemedimki siz olsanız ne yapardınız?
“ 478.000 TL için gurur ne ki” diyen birisinin gururunu daha ne basitliklerin okşayabileceğini düşünmek bile istemiyorum478.000 TL > gururum diyorsunuz yani ahahahah. Haklısınız insanlar 10.000 TL için 28 yıllık arkadaşını öldürüyor. 478.000 TL için gurur ne ki? Ayrıca bırakalım şimdi merhametli olmasını. Merhameti şeyinde olduğu için size değil başkalarına. Siz de var sanıyorsunuz. Çocuk birleşmek değil isteği. Kendine bakacak birini arıyor. Şey 478.000 TL nin gururunuzdan önemli geldiğini söylemiş miydim?
Resmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.
Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim. Bunu pek çoğunuz eleştirecek onuda biliyorum.
Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor. Öyleki bunun dışında hiç tanımadığı bir adam kendisine yüklü miktarda miras bırakmış. Anlattığına göre eski ev sahibiymiş adam. Gözlerimle gördüm. bu parayı çocuğumun hesabına kuruşu kuruşuna yatırmış ve hesap cüzdanınıda bana verdi. Noterdede şerh koydurmuş sadece çocuğum kullanabilir diye (478.000 TL)
Bana ve çocuğuma Yaptıkları nedeniyle kızgınım bilemedimki siz olsanız ne yapardınız?
Bir sey yapamazsin ne yapacaksin para adamin. Cocuguna para birakmis cekip yatirim yapmayi dusunmek nedirDiğer sorum ise şu
Bu parayı bankadan çekip yatırım yapmak istedim çocuğum çok küçük olduğundan. Ama yukarıdada dediğim gibi para üzerinde bloke varmış likit fon alıp öyle yatırmış. Bu konuda ne önerirsiniz
Teşekkürler yanıtınız için. Hesap cüzdanında 60 gün vadeli B Tipi Likit Fon yazıyor.konunun ayrıntılarını bilmiyorum. aldatmayı affedip etmemek çok kişisel bir karar buna ancak siz karar verebilirsiniz. Bundan sonra paranoyak mı olursunuz yeniden sonsuz güvenebilir misiniz? Bilmiyorum.
ama benim esas takıldığım şey parayı TL de tutmuyorsunuz inşallah. Altın dolar euro karışık tutun da çocuk büyüyünce bir işe yarasın.
Teşekkürler yanıtınız için. Hesap cüzdanında 60 gün vadeli B Tipi Likit Fon yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?