- 16 Haziran 2018
- 1.159
- 4.515
- 83
Adamın tekrardan evlenmek isteme sebebi çocuğunun üstüne yatırdığı para muhtemelen. Velayet anne de olduğu için vasi olamıyordur belki de. Adam parayı aklamaya çalışmış, gerçekten miras kalmış olsaydı vermezdi o parayı. Konu sahibinin aklıda sevgisinden veya çocuğunun hatrından karışmamış para yüzünden karışmış.İğrenç gerçekten
Adam çocuğuna para vermiyor ki, yediği rüşveti saklamak için evladını kullanıyor. İğrenç bir adam. Rüşvetçi, hırsız, üstelik aldatmış. İyi insan buysa kötü insan nasıl olur düşünmek istemiyorum
Çocuğuna yine yapsın yardımını vs de barışmak ne alakaResmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.
Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.
Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim. Bunu pek çoğunuz eleştirecek onuda biliyorum.
Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor. Öyleki bunun dışında hiç tanımadığı bir adam kendisine yüklü miktarda miras bırakmış. Anlattığına göre eski ev sahibiymiş adam. Gözlerimle gördüm. bu parayı çocuğumun hesabına kuruşu kuruşuna yatırmış ve hesap cüzdanınıda bana verdi. Noterdede şerh koydurmuş sadece çocuğum kullanabilir diye (478.000 TL)
Bana ve çocuğuma Yaptıkları nedeniyle kızgınım bilemedimki siz olsanız ne yapardınız?
Yeter ama aranızda bazıları ne kadar ön yargılı. Burası derdi olanların sıkıntılarını paylaştığı sorunlarına çare aradığı içini döktüğü bir yer.Bırak tekrar evlenmeyi, nerden geldiği belli olmayan o parayı çocuğumun kursağından asla geçirmem. Bunu kabul etmem. Nasıl kabul ettiniz bunu.
ajakajdşaja biz niye çatlayalım ki..Yeter ama aranızda bazıları ne kadar ön yargılı. Burası derdi olanların sıkıntılarını paylaştığı sorunlarına çare aradığı içini döktüğü bir yer.
Ne garip düşenceleriniz var yok rüşvet yok kara para. Evleneceğim çatlayın
Hayır mutluluğu veya mutsuzluğu kitlelerce takip ediliyor sankiajakajdşaja biz niye çatlayalım ki..
Aynen öyle. Çatlayın diyo ya gülmekten çatladım ama. Boynuzlarla gezen biz degiliz oyüzden sen düşün konu sahibHayır mutluluğu veya mutsuzluğu kitlelerce takip ediliyor sanki
2 dakika sonra unutacağız niye çatlayalım.
Rica ederim icimden geldigi gibi yazdim :)Teşekkürler canım çok güzel cümleler kurmuşsun
Sanırım aldatıp terkeden ve sevgilisi çağırınca tekrar terkedeceğini açık açık söyleyecek kadar merhametli, iyi kalpli bir koca bulamadığımız için. Ha bir de bizim ev sahipleri ölünce bize yarım milyonluk kara para pardon miras bırakmadığı için çatlayacağızajakajdşaja biz niye çatlayalım ki.
Hayirli olsun ...kendi düsen aglamaz amaEvleneceğim çatlayın
Catliycaksin iste, catliycaksin didimajakajdşaja biz niye çatlayalım ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?