Çocuğumun Babası Tekrar Barışmak İstiyor

Ben kendi adıma adamin çok merhametli olduğuna inandım.
Diğer kadın ilişkiye tekrar başlamak isterse o kadina kalbinin kapılarını tekrardan sonuna kadar açacak, onu reddedip uzemeyecek kadar merhametli ve yüce gönüllü hem de.

Bir kadın bir erkekten daha ne bekleyebilir ki? Merhamet desen var PARA desen garip bir sekilde o da var.
Şimdi sorarım size kk ahalisi. Konu sahibi bu adama dönmesin de ne yapsın hi ne yapsın?
Bu zamanda böyle erkek gibi erkek bulmak kolay mı?

Adamın tekrardan evlenmek isteme sebebi çocuğunun üstüne yatırdığı para muhtemelen. Velayet anne de olduğu için vasi olamıyordur belki de. Adam parayı aklamaya çalışmış, gerçekten miras kalmış olsaydı vermezdi o parayı. Konu sahibinin aklıda sevgisinden veya çocuğunun hatrından karışmamış para yüzünden karışmış.

Çocuğuna yine yapsın yardımını vs de barışmak ne alaka

KARAKTERSİZce aldatan birinin karakteri nasıl merhametli oluyor? kötülük düşünmeyen biri nasıl eşini aldatabiiyor?
yine olsa yine giderim demesinden kötülük düşünmeyen biri olduğunu anladınız herhalde zira kötülük düşünse yaptığını savunmazdı değil mialdatmayı masum bir şey gibi göstermesi de cabası. hesaba gelen para zaten şaibeli. hangi ev sahibi mirasını öyyylece bırakır. kadından tırtıkladıysa zaten daha da fena. ne diyebilirim kiç böyle adamlarda merhametli oldu başımıza

Yorumlarin hepsini okumadim ama sanki para icin tekrar birlesme niyetindesiniz, paranin yuzu sicak geldiyse. Bence oglunuzu bosuna one surmeyin yani, hic samimi gelmediniz bana

Bırak tekrar evlenmeyi, nerden geldiği belli olmayan o parayı çocuğumun kursağından asla geçirmem. Bunu kabul etmem. Nasıl kabul ettiniz bunu.
Yeter ama aranızda bazıları ne kadar ön yargılı. Burası derdi olanların sıkıntılarını paylaştığı sorunlarına çare aradığı içini döktüğü bir yer.
Ne garip düşenceleriniz var yok rüşvet yok kara para. Evleneceğim çatlayın

Waow olay tamamen duygusal yani Helal olsun sana be koca yurekli kadin Nasil da cocugunun gelecegini dusunuyorsun.(!) kalmadi senin gibi cefakar analar be kuzum (!)

ajakajdşaja biz niye çatlayalım ki..

Hayır mutluluğu veya mutsuzluğu kitlelerce takip ediliyor sanki
2 dakika sonra unutacağız niye çatlayalım.
Aynen öyle. Çatlayın diyo ya gülmekten çatladım ama. Boynuzlarla gezen biz degiliz oyüzden sen düşün konu sahib

ajakajdşaja biz niye çatlayalım ki.
Sanırım aldatıp terkeden ve sevgilisi çağırınca tekrar terkedeceğini açık açık söyleyecek kadar merhametli, iyi kalpli bir koca bulamadığımız için. Ha bir de bizim ev sahipleri ölünce bize yarım milyonluk kara para pardon miras bırakmadığı için çatlayacağız

karaktersiz mi ? merhametli mi ? karae verin
ona göre yorum yapayım.
komşunun komşuya para bıraktıgı hikayesi bana biraz uydurma geldi.
adam sizi birazcik düşünseydi veya birlikte olabilecek kadar guvenseydi zaten o paraya şerh koydurmayi düşünmezdi.
çocugumun annesi çocugum icin en iyisini bilir derdi, ben kendimden ornek vereyim ayni seyi bende yapmayi dusundum kizimin uzerine bana ait olan biseyi serh koyarak tapulamayi dusundum, neden biliyormusunuz bana bişey olursa veya o paranin esimin eline gecerse hic olacagini bildigimden guvenmedigimden, cocugunun gelecegi hakkinda akli selim planlar yapabilecegine inanmadigimdan,
olurda bana bisey olursa gider evlenirde yarin obur gun baska bir kadin cocugumu istemezse acikta kalmasin diye dusundugumden vs. vs.
esimi hic dusunmedim mesela bunu dusunurken, es olarak guvenmeyi gectim baba olarak bile guvenmedim, sizin esinizde ayni boyle iste,

Sevgiliyken aldatilanlar bile ayri yasayamayip affediyor bazen oyle bir an geliyor ki ask gururun onune geciyor bazilari tekrsr aldatiliyor bazilarina ders oluyor iliskileri daha gucleniyor. Evlilikte nasil olur hicbir fikrim yokk ama onemli olan hata yaptiktan sonra nasil davrandigi yine olsa yine giderim ne demek anlamadim

Oyle bi parayi elin adamina niye birakayim, giderim cocuk esirgeme kurumuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…