- 8 Eylül 2017
- 67
- 34
- 3
- 36
- Konu Sahibi Kuzuuumbnm
-
Sacma yorumlar yapmayin yok.üzerindeki tisortu beğenmemistir.yyahu ne alakası var
yetişkin mi ki o? önce vakit geçirip sonra sevip sevmediğine karar verecek mantık olgunluğunda olsun
oynamak istememiştir, yanına gelmesinden hoşlanmamıştır, üzerindeki tshirtü sevmemiştir
2,5 yaşında olduğu için de ben seni sevmiyorum olarak ifade edebilmiştir
Anlam yokmu anlamadiginiz icinmi yaziyosunuz ben sadece merak ettim.Cocuklari büyuk birey gibi görsem yazmazdim zaten bidaha okuyun isterseniz.Zaten yok kendine özgüvenli olsun yok boyle olsun diye diye boyle oluyoBiz alakasız yazıyoruz tamam ama sizin bu cümlelerinizde anlam yok
Sacma yorumlar yapmayin yok.üzerindeki tisortu beğenmemistir.y
Anlam yokmu anlamadiginiz icinmi yaziyosunuz ben sadece merak ettim.Cocuklari büyuk birey gibi görsem yazmazdim zaten bidaha okuyun isterseniz.Zaten yok kendine özgüvenli olsun yok boyle olsun diye diye boyle oluyo
Sacma yorumlar yapmayin yok.üzerindeki tisortu beğenmemistir.y
Anlam yokmu anlamadiginiz icinmi yaziyosunuz ben sadece merak ettim.Cocuklari büyuk birey gibi görsem yazmazdim zaten bidaha okuyun isterseniz.Zaten yok kendine özgüvenli olsun yok boyle olsun diye diye boyle oluyo
Sanirim anlamadiniz. Alinti yaptigim kısım için anlam yok yazdım daha anlaşılır cumleler kurmanızi rica ediyorumSacma yorumlar yapmayin yok.üzerindeki tisortu beğenmemistir.y
Sanirim anlamadiniz. Alinti yaptigim kısım için anlam yok yazdım daha anlaşılır cumleler kurmanızi rica ediyorum
bir tane daha çocuğunuz olsa oda hırçın olsa anca anlarsınız bu durumu gibime geldi
Benim bilgimde aklimda yeter merak etmeyin.bu zamana kadar her gittigim yerde cocugum icin olumlu tepkiler aldim.Hata yaptigim icinmi acaba ?sizde bence bi gorgu kurallarini okuyun sen degil siz!konu sahibi arkadaşım
gerçekten bunu bile bilmeyecek kadar çocuk psikolojisi hakkında bilgin yoksa aç birkaç kitap oku
bence bu gidişatla çok hata yaparsın, önce biraz bilgi sahibi ol
Benim bilgi.sahibi olmadigimi.nerden cikardiniz.siz masallah cok.kitap okumussunuz.
Bana tavsiye vericeğinize sizde bi görgü kurallarıni okusaniz ! Tanimadigin kisilerle konusurken sen değil siz diye konusulur.Benim.hata yapicak biseyim yok.Sadece merak ettigim.icin sordum
E madem olumlu tepki aldınız normal olduğunu düşünüyorsunuz neden benim oglum mu anormal şeklinde soru yöneltiyorsunuz?Ya ben ne yazdim yok
Benim bilgimde aklimda yeter merak etmeyin.bu zamana kadar her gittigim yerde cocugum icin olumlu tepkiler aldim.Hata yaptigim icinmi acaba ?sizde bence bi gorgu kurallarini okuyun sen degil siz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?