- 8 Eylül 2017
- 67
- 34
- 3
- 37
- Konu Sahibi Kuzuuumbnm
-
madem bilgin aklın yetiyor niye çocuğum normal mi diye konu açıyorsunuz hanımefendi[/QUOTE
Çocuğuma yetiştirirken aklim ve bilgim yetiyo dedim!Sirf laf sokmak icin yazmayin allah askina ben o en mükemmel annelerden degilim yalnis kisiye laf söylediniz.Genelde çocuklar öyle olunca bende mecazi anlamda normalmi dedim.cok suķur cocugum normal
Di mi? Cunkuuu sadece herkesle oynamak isteyen cocuk sevgi dolu, mukemmel aile hayatinda yasayan ve super yetistirilmis cocuktur. Hircin olanlarin anne ya da babasi ilgisiz, parayla cocugunu mutlu etmeye calisan, konkenden falan basini alamayan ebeveynlerdirE madem olumlu tepki aldınız normal olduğunu düşünüyorsunuz neden benim oglum mu anormal şeklinde soru yöneltiyorsunuz?
Kabul edin ki siz övgü bekliyordunuz sizin evladıniz normal onlar anormal denmesini beklediniz.
Cunku onlar cocuk :) kaydiragi ayagiyla da kapatir, baska yeriyle deYok gercekten övgü bekledigim icin yazmadim.benim ilk cocugum ve boyle seylerle ilk defa karsilasiyrm.ya o kadar cok seye sahit oldumki .Cocuk.kaydiragi neden durduk yere ayagiyla kapatir.hayir kaymasin diye bunkar bana
2.5 yaşındaki çocuk sizin gibi düşünebilir mi ? Herkes tek tip olamaz ki. Simdi siz o çocuğa bunu sorsanız size vereceği cevap "işte" olacaktır yüksek ihtimalle. Bu kadar takılmayın bana kalırsa her şey yolundaYok gercekten övgü bekledigim icin yazmadim.benim ilk cocugum ve boyle seylerle ilk defa karsilasiyrm.ya o kadar cok seye sahit oldumki .Cocuk.kaydiragi neden durduk yere ayagiyla kapatir.hayir kaymasin diye bunkar bana
Bence bilincaltinizdaKonuyu carptirmayin ben nerde yazdim aileleri kotu ilgilenmiyo diye bu cocuklar boyle
"Canım öyle istiyor" deme ihtimalide yüksek2.5 yaşındaki çocuk sizin gibi düşünebilir mi ? Herkes tek tip olamaz ki. Simdi siz o çocuğa bunu sorsanız size vereceği cevap "işte" olacaktır yüksek ihtimalle. Bu kadar takılmayın bana kalırsa her şey yolunda
Yaa ne güldüm buna ahahha siz çok yaşayın e miCunku onlar cocuk :) kaydiragi ayagiyla da kapatir, baska yeriyle deanlam yuklemeyin, hepsi farkli oluyor. Evde sevgi pitiri gibiyiz ama 1 numarali oglum manyak cikti, e napalim 2 numara uysal gorunuyor allahtan
Kesinlikle"Canım öyle istiyor" deme ihtimalide yüksek
Oyle ama, cocugu iade etme sansim olmadigina gore kabullendimYaa ne güldüm buna ahahha siz çok yaşayın e mi
Yardımcı olunacak bir derdiniz yok ki.O yüzden sordum zaten ama masallah herkes bi laf soyleme derdinde yardimci olmak.yerine.
2 numarayı özenerek yaptıysanızCunku onlar cocuk :) kaydiragi ayagiyla da kapatir, baska yeriyle deanlam yuklemeyin, hepsi farkli oluyor. Evde sevgi pitiri gibiyiz ama 1 numarali oglum manyak cikti, e napalim 2 numara uysal gorunuyor allahtan
Sıkıntı yok konu sahibesi olur oyleOlabilir benim.ikinci cocugumda hircin olabilir yani !! Hayir dedigim gibi ilk cocugum oldugu icin merak ettim
Kimden bahsettiniz ?Hayir ya cvp verme sekilleri farkli sanki boyle bi acik arama pesindeler.
Size öyle gelmiştir.Yeni üyesiniz alışırsınız :)Hayir ya cvp verme sekilleri farkli sanki boyle bi acik arama pesindeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?