- 8 Eylül 2017
- 67
- 34
- 3
- 37
- Konu Sahibi Kuzuuumbnm
-
Normali yok bu durumun çocuk daha onlar. Bu kadar beklentide olmayın.Evet ögretilmeli hic bi davranista bulunmadan sen burda oynama,seni sevmiyorum gibi cumleler kullnmasi normalmi ya aksine parkta veya top havuzunda butun cocuklarin oynayabilcegi ogretilmeli
Aynısı benim oglu ada oldu.oğlum aşırı sevgi düşkünü resmen sevgi direniyordu.bu onu kiriyordu çünkü bazen gösterdiği sevgiyi göremiyor hatta hakaret ediyorlardı.pis cocuk ben seninle oynamam felan.bu ilerisi içinde beni umuyordu.büyüyünce acaba kendini hırpalayan insanlara böyle yapisacak kendini hirplalatack diye kaygilaniyordum.düşün sitede oturuyoruz kocaman cocuklar 3 yaşındaki çocuğa plan kurmuşlar diyorlar ki hadi serhat i sikistirlalim onu istemiyoruz kendi köyüne gitsin.bebek bebek diye bagiriyorlar.bende uyardım çocukları bu hala abi diye koşuyor bunlar git seninle oynamak istemiyoruz diyorlar.bende bir masal okudum içinde kötü niyetli olan bir kahraman da vardı.sonra oğluma o abi lerin de kotu kalpli .sana kotu davranan insanlardan uzak duracaksin onlarla oynamayacaksin.bana dedi ki ama ben onları seviyorum. bende onlar seni sevmiyor dedim.tabi üzüldü şok oldu ama bir daha onlara yaklaşması.ona iyi davrananlara oynadı.Cok üzgünüm küçücük kalbine böyle olumsuz bir duygunun girmesine ama dünya kötü adapte olmalı yoksa çok yipranirdi.Merhabalar ,
Az önce üye oldum.üye olmadan önce bir derdim forumunu takip ediyodum.Konuma gelirsem 2.5 yasinda çok canayakin,etrafa neşe saçan yaşıtlariyla sürekli arkadaslik kurmak isteyen ve cocuklari gördüğü zaman yerinde duramayan bi oğlum var.Tabi buraya kadar normal diyceksiniz.Oğlum kendi yasitlarina yanastikca abartisiz çocuklarin yarisindan coğu bi surat hircin davranislarda bulunuyolar.o yaşta cocuklar nerden ögreniyolarda bu kadar hircin ve agresif olabilyolar.Bugun şahit oldugum seye inanamadim,oglumu top havuzuna götürdum ve orda ayni yasta bi kiz cocugu vardi ve oğlum her zamanki gibi oynamak istedi.Kız çocuğu ben seni sevmiyorum dedi.O yasta cocuk sevmiyorum nefret ediyorum kelimesini nasil kullabiliyo.Benim bildigim cocuk masum olur gülerýuzlu olur.Cocuklarin cogunda hircinlik ve aileleri müdahele etmiyoSirf bu yüzden biyere gitmek istemiyorum.kusura bakmayin uzun oldu.benim anlamadigim benim cocugummu normal degil
Merhabalar ,
Az önce üye oldum.üye olmadan önce bir derdim forumunu takip ediyodum.Konuma gelirsem 2.5 yasinda çok canayakin,etrafa neşe saçan yaşıtlariyla sürekli arkadaslik kurmak isteyen ve cocuklari gördüğü zaman yerinde duramayan bi oğlum var.Tabi buraya kadar normal diyceksiniz.Oğlum kendi yasitlarina yanastikca abartisiz çocuklarin yarisindan coğu bi surat hircin davranislarda bulunuyolar.o yaşta cocuklar nerden ögreniyolarda bu kadar hircin ve agresif olabilyolar.Bugun şahit oldugum seye inanamadim,oglumu top havuzuna götürdum ve orda ayni yasta bi kiz cocugu vardi ve oğlum her zamanki gibi oynamak istedi.Kız çocuğu ben seni sevmiyorum dedi.O yasta cocuk sevmiyorum nefret ediyorum kelimesini nasil kullabiliyo.Benim bildigim cocuk masum olur gülerýuzlu olur.Cocuklarin cogunda hircinlik ve aileleri müdahele etmiyoSirf bu yüzden biyere gitmek istemiyorum.kusura bakmayin uzun oldu.benim anlamadigim benim cocugummu normal degil
ailelerin yetiştirme tarzına bağlı birşey bu ama ne mutlu size ki boyle cana yakın bir evlat yetiştirmişsinz rabbim uzun ömürler versin tüm ailenize
Evet ya ben cocuklara zaten kötü bisey demedim dememde...ama niye o yasta öyle davraniyolar zaten zamanla herseyi anliycaklar en masum olduklari zaman degilmi ? Benimde oglum cok canayakin davraniyo evet bazi cocuklar uzayli gormus gibi bakiyolar
Merhabalar ,
Canım benim çocuğumda aynı sizinki gibi..Olurmu anormallik gayet normal ve fıtratı bozulmamış..Naif,yumuşak sevecen..Daha ne olsun.benimde oğlum hep yaşıtlarından kafasina vurma mı dersin,itilip kakilmami dersin hepsini yaşadı çok üzüldüm inan bukadar savunmasız olmasına kızdım sende vur ama vvurana demeye başladım.psikolog bı arkadaşım sende vur deme fıtratı bozulmasın ama sende kendini koru de sürekli dedi.sizi anlayabiliyorum.Yalnız ortamlara mutlaka girmeli.Benim anlamadığim benim çocuğumdami anormallik var.Çocuk dedığin sevgi dolu olmazmi?
Genelinde bir hırçınlik bağırma çağırma !
Bazen diyorum benim cocugummu anormal o yuzden actim bu konuyu
Sevmiyorum.diyebilmesi için vakit gecirmesi gerek demi görur görmez dediği için ailede bitiyo hersey benim çocuğumla oynamadi diye demedim.allah askina şu çocuklari bi cocuk gibi kendi hallerinde bıraksalar
+1Konu sahibi lutfen cocugunuzun donemleriyle ilgili arastirin , okuyun , bilgi sahibi olun
3 yas donemi cocuklari birbiriyle oynamaz zaten cok nadirdir , ortak oyun kurma yasi icin erken bir yas
Cocuklar cocuk gibi daveansin deyip durmussunuz ama 2.5 yasindaki kizdan yetiskin davranisi bekleyen sizsiniz
Cocuk gayet dogal bir sekilde sevmiyorum demis ne var bunda ?
Cocugunuzda bir anormallik yok ama sizde kesinlikle var , lutfen buldumcuk annelerden olmayin , dunyada sadece sizin cocugunuz yok , konunun alt metni tamamen sizin cocugunuzla ovunme hevesiniz uzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?