- 8 Eylül 2017
- 67
- 34
- 3
- 36
- Konu Sahibi Kuzuuumbnm
-
Hircinsa siz goturmeyin biyereNereye gidiyorsun bizde gelelim iki hırçın belki bir şeyi icat ederler :)
Bana baksana yorum yapiyosanda insn gibinyorum yao
Konuyu actigimdan beri.yol sacma yok bilmem ne isyemiyorum.ya yorum yazma okimak zorunda degilsin. Git baska.konuyaişte ancak bukadar sacmalanabilirdi
2.5 yasinda arkadas oyna oynarken dikkat et diyip durdum.o yüzden cocuklara karsi cok sevecen tamam her onune gelenede gitmiyo.zaten yavastan yabanci kavramini ogrenmeye basladi.pardon ama benim cocuguma laf eden insanlar bi siz okuyosunuz demi okuyun bakalim bu yasta sosyal.olmasi gereken zamanlar ve arkadaslik kurmasi.gereken zamanlar.Zaten 2.5 yasinda ben tanidigimiz bi psikologla görüstügümde 3 yasindan sonra yabanci kavramini.daha iyi anliycak dedi.Siz konuyu nereye getirmissiniz ben o yastaki cocuklara nasil.itici diyebilirim.allah korusun cocuklarimiz
Yorum yapanlara bak ya.yok.benim.oglum öyle mıc mıc sevmez yok.coool yaaa 3 yasindaki cocuk coolluktan ne anlamis.Tamam cocuklarin savunma mekanizmasi olmasi.guzel bisey durduk.yere hircinlik bence normal degil .Benim cocugum normal.zaten siz kendi cocuklarinizi övün durun.yok.cool yok bilmem kendi tarzi var sacma sacma yorumlar
2.5 yasinda arkadas oyna oynarken dikkat et diyip durdum.o yüzden cocuklara karsi cok sevecen tamam her onune gelenede gitmiyo.zaten yavastan yabanci kavramini ogrenmeye basladi.pardon ama benim cocuguma laf eden insanlar bi siz okuyosunuz demi okuyun bakalim bu yasta sosyal.olmasi gereken zamanlar ve arkadaslik kurmasi.gereken zamanlar.Zaten 2.5 yasinda ben tanidigimiz bi psikologla görüstügümde 3 yasindan sonra yabanci kavramini.daha iyi anliycak dedi.Siz konuyu nereye getirmissiniz ben o yastaki cocuklara nasil.itici diyebilirim.allah korusun cocuklarimiz
Yorum yapanlara bak ya.yok.benim.oglum öyle mıc mıc sevmez yok.coool yaaa 3 yasindaki cocuk coolluktan ne anlamis.Tamam cocuklarin savunma mekanizmasi olmasi.guzel bisey durduk.yere hircinlik bence normal degil .Benim cocugum normal.zaten siz kendi cocuklarinizi övün durun.yok.cool yok bilmem kendi tarzi var sacma sacma yorumlar
Vanuatu adı sanı duyulmamış geçen televizyonda gördüm, en mutlu insanların ulkesiymis,ellerine verecez kum kovasını denizde yüzüp duracaklar,kum streslerini alsın ülkeye öyle dönelim konu sahibinin çocuğunun psikolojisinin selameti için ben hazırım.Nereye gidiyorsun bizde gelelim iki hırçın belki bir şeyi icat ederler :)
Hircinsa siz goturmeyin biyere
Kesinlikle yavas yavas uzaklasiyorum konudanÇocuklarını bir de bazı şeyleri yaptığı için üstün zekalı diye nitelendirenler var aslında yaşına göre normal ama aileye göre üst düzey dedigin gibi tartışmaya açık olduğu için hiç girmeyelim :) gidelim şekerim
Konuyu actigimdan beri.yol sacma yok bilmem ne isyemiyorum.ya yorum yazma okimak zorunda degilsin. Git baska.konuya[/QUOT
ben size şuan saçma yorumunu yaptım... çünkü hiç bir yazıda sizin çocuğunuza kötü bir kelam görmedim...
Sen oku bide bana emir verir gibi konusma iste hircinligin nedeni belli olduBenim çocuğum 3 yaşında hanimefendi !!bütün kaynaklar normal süreç derken sen hangi bilginle bir yere götürme diyebiliyorsun
Biraz oku sadece oku
Bide yok kitap okuyun yok bilmem ne bi siz biliyosunuz demi.o kitaplarda hersey yaziyo cokmu.dogru ben cocuk.ortamlarina yeni.girdigim icin cok garip geldi.bide anneler var ayyy suanda yok bilmem o.dönemi yok bilmem bu dönemi sendromda yok bilmem ne bi siz cocuk yetistiriyoaunuz.
Bide yok kitap okuyun yok bilmem ne bi siz biliyosunuz demi.o kitaplarda hersey yaziyo cokmu.dogru ben cocuk.ortamlarina yeni.girdigim icin cok garip geldi.bide anneler var ayyy suanda yok bilmem o.dönemi yok bilmem bu dönemi sendromda yok bilmem ne bi siz cocuk yetistiriyoaunuz.
O kitaplari okuyun.eğer o yasta cocuk sosyallik kuramiyosa o.zaman sorun var.
Zaten sizi gotse.emin olun.yanasmaz o negatifligi alirAyrıca cocugun bu kadar yakın ilişki kurmaya çalışmasıda iyi değil ,neler okuyup duyuyoruz yabancılara karşı biraz sinir olmali
Bence bu konuya bir el at
Sen oku bide bana emir verir gibi konusma iste hircinligin nedeni belli oldu
Cunku.her yerde farkli seyler yaziyo bi siz bikiyosunuz demiBu ne yaman çelişki ,sen çocuğun bu yaşlarda sosyal olduğunu nereden biliyorsun mesela :). Eğer kitap ya da net bilgisiyse
Kitaplarda yazan şeyler doğru değil demişsin :)
İşte sabahtan beri soyleyemedigin nokta bu,biz kötü anneleriz biz çocuklarımızın yanında ses yukseltiyoruz onlarda bizde öğreniyorlar,siz mükemmel aailesiniz çocuğunuza extra terbiye veriyorsunuz,konunuzda nereden öğreniyorlar diye sormanizdan anlamistim ama bu yorumunuza emin oldum.Sen oku bide bana emir verir gibi konusma iste hircinligin nedeni belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?