Çocuğumun çok cana yakin olması...

Bana baksana yorum yapiyosanda insn gibinyorum yao

ben gayet insan gibi yorum yapıyorum
siz acaba nasıl yorum yapıyorsunuz 'sacma saçma yorumlar yapmayın dan kastınız nedir?
herkez size biseyler söylüyor burada yüzlerce farklı düşüncede kadın var . ben Burda bir tek 'SACMA' olarak sizin diye açtığınız konuyu gördüm kusurabakmayin..
ek olarak da kimse sizin aşırı sevecen cici bebisinize hiç bir kötü kelam kullanmadı ...

3 yaş sendromu diye yazılır ama kimi çocuk 2.5 ya kimisi 3.5 ta girer yani az okusaydin bunları bilirdin mesela

Kimse çocuğunu ovmemis ama sen milletin çocuğu için sevecen değil bilmem ne dersen tepki alırsın çok normal

Burda çocuğunu öven tek insan sensin farkındaysan

ama kac sayfa yorum yapilmis hicbirini okumamis gibi hala durduk yere hircinlik bence normal degil yaziyorsunuz
Kac yasindasiniz bilmiyorum ama o kiz cocugu 2,5 yasinda ona gore durduk yere hircinlik yapmasi gayet normal neyini anlamiyorsunuz

Çocuğunuz anormal değil, sevmiyorum diyen çocukda anormal değil.
Yani her ikiside normal çocuklar.
Çocuklar yalan söylemezler. Olay burada. Sizin çocuğunuz oynamak isterken diğer çocuk yetişkin gibi düşünmediğinden (yetişkinler kırmamak için belki tamam oynayalım diye yalan söylerler) o an ne yapmak istiyorsa onu söylüyor, "oynamak istemiyorum, seni sevmiyorum, aç değilim, gelme, gitme vs. vs.)

Benim iki evladım var. Aynı kişiler tarafından büyütüldüler, anne ve babaları aynı, yetiştirildikleri ev aynı amaaaa tamamen farklı karakterler. Tam tamına zıtlar.
Oğlum seçici ve herkesle samimi olmayan bir çocuktu. Kızım ise herkese yapışan aşırı sosyal bir çocuktu.
Oysa ortam aynı, ebeveynler aynıydı. Farklı olan çocukların fıtratıydı.
Sizinki cana yakınken sevmiyorum diyen çocuk sorunlu veya ailesi sorunlu olan çocuk değildir. Haaa yok mudur sorunlu olan tabiki vardır ama genelleme yapacak kadar değil.

Bide yok kitap okuyun yok bilmem ne bi siz biliyosunuz demi.o kitaplarda hersey yaziyo cokmu.dogru ben cocuk.ortamlarina yeni.girdigim icin cok garip geldi.bide anneler var ayyy suanda yok bilmem o.dönemi yok bilmem bu dönemi sendromda yok bilmem ne bi siz cocuk yetistiriyoaunuz.

Nereye gidiyorsun bizde gelelim iki hırçın belki bir şeyi icat ederler :)
Vanuatu adı sanı duyulmamış geçen televizyonda gördüm, en mutlu insanların ulkesiymis,ellerine verecez kum kovasını denizde yüzüp duracaklar,kum streslerini alsın ülkeye öyle dönelim konu sahibinin çocuğunun psikolojisinin selameti için ben hazırım.

Kesinlikle yavas yavas uzaklasiyorum konudan

hee bir biz biliyoruz ondan
bir çocuk yetistirebilen bence sizsiniz ... alkış ....
emin olun burda aksini iddia eden yok ...

O kitaplari okuyun.eğer o yasta cocuk sosyallik kuramiyosa o.zaman sorun var.

Bu ne yaman çelişki ,sen çocuğun bu yaşlarda sosyal olduğunu nereden biliyorsun mesela :). Eğer kitap ya da net bilgisiyse

Kitaplarda yazan şeyler doğru değil demişsin :)

Sen oku bide bana emir verir gibi konusma iste hircinligin nedeni belli oldu
İşte sabahtan beri soyleyemedigin nokta bu,biz kötü anneleriz biz çocuklarımızın yanında ses yukseltiyoruz onlarda bizde öğreniyorlar,siz mükemmel aailesiniz çocuğunuza extra terbiye veriyorsunuz,konunuzda nereden öğreniyorlar diye sormanizdan anlamistim ama bu yorumunuza emin oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…