- 8 Eylül 2017
- 67
- 34
- 3
- 36
- Konu Sahibi Kuzuuumbnm
-
Masallah 3 yasindaki cocuktan mi bahsediyosunuz sanki 30 yasindaki bireyden yok şöyle secici olur yok boyle olur.siz kitap okumaya devam edin.her.yazan sey dogrumu olmak zorunda ..bi siz iyi mukemmel annesiniz.
Sizin gibi anneler oldugu surece yok o kitapta bu yaziyo.yok bu kitapda bu yok o.sendromu yok bu sendromu o yuzden 3 yasinda cocuktan bahsediyoruz
O yasta cocuk aileden gorduklerinide uygular.bi cocuk ne görurse ne duyarsa onu yapar
O yasta cocuk aileden gorduklerinide uygular.bi cocuk ne görurse ne duyarsa onu yapar
İnsanlar neden size sirf laf sokmak icin yorum yazsin? Soru sordunuz, cevap verdik, kizmaya basladiniz. Yoksa hic kimsenin size laf sokmak gibi bir derdi olacagini sanmam.Ben burdaki insanlari anlmdm ben yazilanlara gerildim ya alakasiz yorumlar yapiliyo sirf laf sokmak icin
Artik olamiyorum. Ne dediysem polemige cekildi yazdiklarim. Hayretler icerisinde okuyorumHepiniz bir sakin olabilir misiniz hanımlar?
Siz yine de sakinliğinizi korumaya çalışın lütfen, umuyorum polemik sona erecektir.Artik olamiyorum. Ne dediysem polemige cekildi yazdiklarim. Hayretler icerisinde okuyorum
Çocuk psikolojisi ayrı bir alan haberiniz var mı ? O kadar insan boşuna okumuş,dirsek çürütmüş , boşuna çalışıyor o vakit... Zaten 3 yaşındaki çocuk dediğin nedir ki , ne gerek var duygusunu düşüncesini irdelemeye araştırmaya.Masallah 3 yasindaki cocuktan mi bahsediyosunuz sanki 30 yasindaki bireyden yok şöyle secici olur yok boyle olur.siz kitap okumaya devam edin.her.yazan sey dogrumu olmak zorunda ..bi siz iyi mukemmel annesiniz.
Sizin gibi anneler oldugu surece yok o kitapta bu yaziyo.yok bu kitapda bu yok o.sendromu yok bu sendromu o yuzden 3 yasinda cocuktan bahsediyoruz
Siz de sakin olun rica ediyorum, insanlar kötü birşey yazmamıştır, karşılıklı yanlış anlaşılma oldu sanırım, dilerseniz konunuzu yorumlara kapatabiliriz de.Neyse siz yazmayin o zman yazmak zorunda değilsiniz bu kadar gerilcek ne var anlmdm
Neyse siz yazmayin o zman yazmak zorunda değilsiniz bu kadar gerilcek ne var anlmdm
Siz gerildiniz önce. Buraya konu acmanizin sebebi farkli fikirler almak degil mi? Herkes kendi düşüncesini söylüyor sadece üzerinize alinmayinNeyse siz yazmayin o zman yazmak zorunda değilsiniz bu kadar gerilcek ne var anlmdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?