Çocuğumun çok cana yakin olması...

Masallah 3 yasindaki cocuktan mi bahsediyosunuz sanki 30 yasindaki bireyden yok şöyle secici olur yok boyle olur.siz kitap okumaya devam edin.her.yazan sey dogrumu olmak zorunda ..bi siz iyi mukemmel annesiniz.
Sizin gibi anneler oldugu surece yok o kitapta bu yaziyo.yok bu kitapda bu yok o.sendromu yok bu sendromu o yuzden 3 yasinda cocuktan bahsediyoruz

Lutfen yazmayin ben tartismak.icin konu acmadim herkesin.dusuncesi farkli yazmayin konuma sacma bulan bayanlar

O yasta cocuk aileden gorduklerinide uygular.bi cocuk ne görurse ne duyarsa onu yapar

Siz bu zihniyetle az once birilerine cahil cuhela imasinda bulunuyordunuz bir de cok kitap okudugunuzu soyluyordunuz. Simdi ben cocuk gelisim kitabi okudugum icin mi suclu oldum bir de

Ben cok kitap okuyorum demedim siz iyice okuyun.Benim.yazdigim görgu kuralini herkes bilir ama uygulamaya gelince uygulamazlar.Bunun icin kitap okumaya gerek yok.Yeni tanistigin veya samimiyetin olmadigi kisilere siz diye hitap edilir.bana yorum yapmazsaniz sevinirim

Ben burdaki insanlari anlmdm ben yazilanlara gerildim ya alakasiz yorumlar yapiliyo sirf laf sokmak icin

Bi yorumlara bakin isterseniz yok benim cocuğum canayakin oldugu icin ileride über iyi bi insan.olucak diye bisey yok yok sanki ben yazdimki diger cocuklar kötü bi benim cocugum iyi yazdi

Çocuk psikolojisi ayrı bir alan haberiniz var mı ? O kadar insan boşuna okumuş,dirsek çürütmüş , boşuna çalışıyor o vakit... Zaten 3 yaşındaki çocuk dediğin nedir ki , ne gerek var duygusunu düşüncesini irdelemeye araştırmaya.
Kitaplarda her yazilan doğru olmayabilir,ama doğru olanlarda kitaplarda bir yerlerde yazıyor bilginize.

Neyse siz yazmayin o zman yazmak zorunda değilsiniz bu kadar gerilcek ne var anlmdm
Siz de sakin olun rica ediyorum, insanlar kötü birşey yazmamıştır, karşılıklı yanlış anlaşılma oldu sanırım, dilerseniz konunuzu yorumlara kapatabiliriz de.

Goruyoruz her konuda her yerde her kafadan bi ses cikiyo kitaplar yaziyolar yok sunu yemeyin bunu icmeyin onlarda emek veriyo hangisine inanicaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…