- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.348
- 598
- Konu Sahibi Kuzuuumbnm
-
Bakin o uzayli dediginiz cocuklar kendilerine kalkan yapiyorlar yani tacize, siddete , yabancilara karsi DOGUSTAN olsn bir kalkan.
Sizin cocugunuzda bunun olmamasi saglikli mi degil mi bilmiyorum ama yavastan insan secmesi yabancilayip mahremiyet gelistirmesi gereken yaslarda.
Suan size mukemmel gelen oglunuz ilerde sIkinti yasayanilur.
Milletin cocuguna laf edeceginize kendi cocugunuza odaklanin ve cocuk dahi olsa hemen herkesle samimiyet kurmamasi gerektigini gosterin veya anlatin
İlk sayfalarda bizde bunu anlatmaya çalıştık ama konu sahibi anlamamakta ısrarcı.Konu sahibi lutfen cocugunuzun donemleriyle ilgili arastirin , okuyun , bilgi sahibi olun
3 yas donemi cocuklari birbiriyle oynamaz zaten cok nadirdir , ortak oyun kurma yasi icin erken bir yas
Cocuklar cocuk gibi daveansin deyip durmussunuz ama 2.5 yasindaki kizdan yetiskin davranisi bekleyen sizsiniz
Cocuk gayet dogal bir sekilde sevmiyorum demis ne var bunda ?
Cocugunuzda bir anormallik yok ama sizde kesinlikle var , lutfen buldumcuk annelerden olmayin , dunyada sadece sizin cocugunuz yok , konunun alt metni tamamen sizin cocugunuzla ovunme hevesiniz uzerine
Cok okuyamadim yorumlari , biraz goz attimİlk sayfalarda bizde bunu anlatmaya çalıştık ama konu sahibi anlamamakta ısrarcı.
Hayır canayakin olmasi normalmi.bu kadar? Yoksa cocugumda anormal bisey yok.
Cok okuyamadim yorumlari , biraz goz attim
Ben konu sahibini cok masum bulmadim boyle bi konu actigi icin
Cunku dusunce sekli cok yanlis , birde insan kendi cocugunun donemiyle ilgili hic mi bilgi sahibi olmaz , hic mi arastirmaz
Hadi okumayi beceremiyosa doktoruna sorsa doktoru anlatir zaten bu yas donemi cocuklarinin nasil oldugunu
Sanirim diger xocuklara iyy kaka deyip kinu sahibinin cocuguna vay be ne muhtesem diyecektik :) olmadi
Fazla anlam yüklüyorda ondan,bizler yetistiremedik ama o çok üstün bir çocuk yetiştirdi hemde en seveceninden
Iste alt metin boyle diyor ne diyim ben anlamiyorum bu kadinlarin cocuklariyla ovunme meselesini simdi nedenlerini yazarsam polemige girmis olurum o yuzden susup gidiyorum
sizin çocuğunuz da normal
sevmiyorum diyen çocuk da
çocuklar 2,5'lu yaşlarda kırmak, acıtmak kavramlarını anlayamazlar ki
ayrıca, ben çocukların, insanlar için "sevmiyorum, istemiyorum" deme haklarının ellerinden alınmasına da karşıyım
çünkü biz bunu yaparsak çocuk sevmediği insanlara bile (kaba bir tabirle) eyvallah çekmek zorunda olduğunu zanneder ve gün geçtikçe öyle davranır (çok ama çok sakıncalı)
belki bugün, bizlerin de sevmediğimiz insanları idare etmeye çalışmamızın sebebi budur
hiçbir çocuk sizin oğlunuzla oynamak zorunda değil
çocuğunuzla oynamak istemediği için "ben seni sevmiyorum" diyen bir kız için de "masum değil" diyemezsiniz
2.5 yasinda arkadas oyna oynarken dikkat et diyip durdum.o yüzden cocuklara karsi cok sevecen tamam her onune gelenede gitmiyo.zaten yavastan yabanci kavramini ogrenmeye basladi.pardon ama benim cocuguma laf eden insanlar bi siz okuyosunuz demi okuyun bakalim bu yasta sosyal.olmasi gereken zamanlar ve arkadaslik kurmasi.gereken zamanlar.Zaten 2.5 yasinda ben tanidigimiz bi psikologla görüstügümde 3 yasindan sonra yabanci kavramini.daha iyi anliycak dedi.Siz konuyu nereye getirmissiniz ben o yastaki cocuklara nasil.itici diyebilirim.allah korusun cocuklarimiz
Yorum yapanlara bak ya.yok.benim.oglum öyle mıc mıc sevmez yok.coool yaaa 3 yasindaki cocuk coolluktan ne anlamis.Tamam cocuklarin savunma mekanizmasi olmasi.guzel bisey durduk.yere hircinlik bence normal degil .Benim cocugum normal.zaten siz kendi cocuklarinizi övün durun.yok.cool yok bilmem kendi tarzi var sacma sacma yorumlar
Bana baksana yorum yapiyosanda insn gibinyorum yaoişte ancak bukadar sacmalanabilirdi
bnm kizim da senn coxugun gibi surkli coxuklarla oyun oynamak istyr ama coklar yanasmiyirMerhabalar ,
Az önce üye oldum.üye olmadan önce bir derdim forumunu takip ediyodum.Konuma gelirsem 2.5 yasinda çok canayakin,etrafa neşe saçan yaşıtlariyla sürekli arkadaslik kurmak isteyen ve cocuklari gördüğü zaman yerinde duramayan bi oğlum var.Tabi buraya kadar normal diyceksiniz.Oğlum kendi yasitlarina yanastikca abartisiz çocuklarin yarisindan coğu bi surat hircin davranislarda bulunuyolar.o yaşta cocuklar nerden ögreniyolarda bu kadar hircin ve agresif olabilyolar.Bugun şahit oldugum seye inanamadim,oglumu top havuzuna götürdum ve orda ayni yasta bi kiz cocugu vardi ve oğlum her zamanki gibi oynamak istedi.Kız çocuğu ben seni sevmiyorum dedi.O yasta cocuk sevmiyorum nefret ediyorum kelimesini nasil kullabiliyo.Benim bildigim cocuk masum olur gülerýuzlu olur.Cocuklarin cogunda hircinlik ve aileleri müdahele etmiyoSirf bu yüzden biyere gitmek istemiyorum.kusura bakmayin uzun oldu.benim anlamadigim benim cocugummu normal degil
Konudan anladığım,sizin çocuğunuz çok sevimli çok akilli diğer insanlığın evlatları tam bir canavar,benim oğlumda hırçın o zaman ben ülkeyi terk edeyim.
Valla ben cocugum ustun zekali diye bisey yazmadim.noldu zorunuza giden ne ben anlyrm siziÇocuklarını bir de bazı şeyleri yaptığı için üstün zekalı diye nitelendirenler var aslında yaşına göre normal ama aileye göre üst düzey dedigin gibi tartışmaya açık olduğu için hiç girmeyelim :) gidelim şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?