Cocugumun önünde kavgaya tutustu benimle..

Cocuk tam olarak neden kendini kaybedip yerden yere atiyor orayi anlamadim kvnizi goruyor kvniz gidiyor cocuk krize giriyor? Sebebi yok mu bunun? Kusana kadar aglamak niye ne istiyor mesela?

eee çözüm ne o zaman

madem çocuk ağlıyor verin götürsün o zaman

baksın bakalım sıkıyorsa

ne dedi ne oldu da çocuk son olayda ağladı onu da yazsanız
Durduk yere basladi agliyor ama neden diye soruyorum ne istedgini de bilmiyor sebepsizce

Ya cnm inan ben oyle biri degilim yani ay bize nazar degiyor diye surekli beynime hukmetmiyorum bu 1 degil 2 degil dogdugundan itibaren cocugumu benden kiskanan hasta ruhlu birinden bahsediyoruz

kadın hasta olabilir de benden çocuğumu kıskanıyor da makul bir düşünce değil

o sizin çocuğunuz bu kadar

bakın mesafe önemlidir hayatta

fiili mesafe değil ruhi mesafe

yani sana düşkün olmasın emzirme demesi bile size dokunmuş kaç yıl geçmiş içinizde hala

umursamayın onu

yani emzirsen de emzirmesen de sana düşkün olacak senin çocuğun

kv eşime bir gün, kendine düşkün yapmışsın bu çocuğu inmiyor kucağından dedi

eşim de ne olacaktı kime düşkün olacaktı tabii bana ve annesine düşkün olacak dedi konu kapandı

kv oğlumu sözde çokkkk sever vs ama oğlum ondan fellik fellik kaçar

zira çocuklar esasen annelerini hoşlandığı ve hoşlanmadığı tavırları bilir

Öyle kadindan da anca boyle cocuk cikardi zaten.
Kendi evladina yazık. Ne bicim aileymis bunlar.

Eskiden mi Beyninizi yiyordu emzirme diye yoksa 4 yaşında hala emziriyor musunuz? Bir de neden gözünün degdigini cikardiniz. Ayrıca bakmamasi çok iyi olmuş çocuk krese gitmese daha büyük sorun olurdu.
Cocugum daha 8 9 aylikti emzirme buna mama ver deyip duruyordu.Bu aslinda guzel bir bebek degil acik tenli diye herkes buna bakiyor diyordu.Ben lohusayken kendini acillere tasitiyordu esime hastayim benle ilgilensin lohusa karisiyla ilgilenmesin diye bunu esim soyledi ben degil..ailemin yanına her gitmem burnumdan gelmistir cunku her gun arayıp cocugun kulagina tut telefonu diye taciz ederdi.Kac defa kavgasini ettim esimle soyle aramasin ben huzur bulamayacakmiyim hic diye.her allahin gunu aranir mi bi de surekki nerdesiniz ne yapiyonuz deyip duruyor.

Telefonu acmayinca esimi arayip sikayet ediyordu.Sonrasında biz birbirimize giriyorduk yani hangi birini anlatayim sinirim tepeme cikiyor yazdikca

Cocuk tam olarak neden kendini kaybedip yerden yere atiyor orayi anlamadim kvnizi goruyor kvniz gidiyor cocuk krize giriyor? Sebebi yok mu bunun? Kusana kadar aglamak niye ne istiyor mesela?
Ya cnm soyle anlatayim kv bizdeyken sikinti yok ama kv hanim surekli buna sorular soruyor buda bicir bicir cevap veriyor kv de sonra gitti aradan biraz zaman gecti sakin bir haldeyken başlıyor sebepsiz aglamaya oyle boyle aglama degil.Yani bu sadece bu aksam yasadigimiz ama diyorum ya bu kadinin enerjisi sikintili ben zaten bu aksam esimin yaptiklarina istinaden konuyu actim ben esime cok kirildim cocuga davranışi bana sozleri

Hayatim bir tanisan emin ol cok fena bunca yillik evliligimde ben basedemedim nasil cirkef nasil kibirli biri anlatamam konu komsu bile yilmis durumda onun millete tavirlarindan.Beraber cay icip dedikodu yaptigi komsularini kıskanır beddua eden biri bu

Bu olayların ana sebebi kv ve eşiniz. Özellikle eşinizin kelimeleri cidden çocuk onunde olmuş olmamis onu geçtim yenilir yutulur cinsten değil. Uzağa taşınmaya ikna etmeye bakın yoksa düzelmez zaten biliyorsunuzdur.

ama cidden ben algılayamıyorum

yani ben de kv yi sevmem de bu kadar bana zararı da yok

ama yılda 3-5 ancak görürüm 10 yıllık evlilikte toplam 5 kere telde ya konuşmuşumdur ya konuşmamışımdır

bu kadar dertli iseniz konuşmayın görüşmeyin

çocuğun kulağına telefon koy derse de deli misin derim yani ne var bunda

her şeye he demezseniz dik durursanız bir söyler iki söyler susar

arayınca açmazsınız her gün arasa her gün açmazsınız

eşinise de o aramadan siz arayıp söylersiniz aradı açmadım diye

bun u yapamıyorsanız eşiniz kızdığında da tuvalette idim banyoda idim her gün arıyor zaten der geçiştirisiniz

ne bileyim ben yeri gelir kendi annemi çekemem deyip açmam telefonunu bu kadar zorlaştırmayın hayatı kendinize

Inatla yapiyorum ve inan sanki hic tepki vermemisim.gibi yine ariyor yine arıyor..catkapi geliyor nerdeyse evden kovmuslugum oldu yine geliyor.Gelince yuzune bile bakmam bişey icermisin diye sormam yani yapmicam seyleri yaptırdi bana yok yine uzak tutamiyorum

Evi satip uzaklasalim diyen esimdi sonra vazgeçti ben de vazgeceyim diye olmicak ev taleplerini soyledi.Ben artik cikis yolu bulamiyorum şöyle soyliyim gecen evlilik yoldonumumuzde habersiz catkapi geldi aksam oturdu saatlerce ben tabi cildirdim esimle kapistik yine.Yani ben napiyim kafayi yemeyip soyleyin?

eee çıldırmayın açıkça aaaa sen mi geldin ama bugün bizim evlilik yıldönümümüz malum çocuk var evdeyiz

evde hoş bir gece geçireceğiz sen artık git deyin

zira o yüzsüzse siz daha yüzsüz olun

ya da eşinize annen burada ben odaya geçiyorum X yıl önce yaptıklarından bekliyorum vs deyip onu mahcup edin

susup susup eşle kavga öçözüm değil ki

Konunu okudum. Kvyi seven gelin çok nadir Sizin kv manyak zaten orası net ama ben sizde öğrenilmiş çaresizlik gördüm. Size ayna olmayı öneriyorum. Yani kvnin yaptıklarını siz ona yapın. Ne dedin mesela dedikodu yapıyor. O bir yapıyorsa sen üç yap. Sürekli arıyor. Sende onu ara. Arka arkaya 20 30 kere ara. Uydur bir şeyler. Bir de kv senin benim gibi bir insan. Sen gözünde fazla büyütmüşsün. Eve çat kapı mı geliyor. İlgilenme ama suratta asma. Şarkı söyle mesela dans et oğluna gelince...Ben enerji meselesine inanırım ama her insanın enerjisi vardır. Sen kv ye odaklanma kendi enerjine odaklan. Oğlunun neden ağladığını bende anlamadim ama dediğin gibiyse senin enerjin kvnin enerjisini bloke edebilir. Birde bazı enerji emme taktikleri var mesela sürekli karamsar olmak gibi. Kv ile konuşurken karamsar ol mesela. Bir de her insanın bir aşil topuğu vardır. Kvnin de vardır. Onu iyi gözlemle zayıf noktasını bul ve oraya oyna. ;-)

Kaynanayı ne yapmalı?
Kaynar kazana atmalı.
Yandım GELİN dedikçe,
altına odun atmalı..
Bu kv ler niye böyle ki kanat takılı MELEK te olsalar kaynana dedim mi duracaksın arkadaş. Sinirlerim bozuldu gece gece. Sabret cnm bugünler de geçecek erkekler doğruları görmezler kendi anaları ya. Senin annen yapsa o zaman görürler olmayan şeyleri bile. O geldiğin de çocuğunla onun sevdiği şeyleri yap boyama olur başka oyun hamuru vs dikkatini çek çocuğun o geldiğin de gitmesin. Inş gitmez çocukla kimse yokken oyunlar oyna kendine bağla. Yoksa o kadın bırakmaz çocuğunu sana.

Benim kv de de aynı ama oğlumla iyi vakit geçiriyorum evde yalnızken ve onlar varken o yüzden bana düşkün bunu çekemiyolar. Bugün oğlumla konuşuyo tlf da "annen sana kızıyo mu? Diye soruyor çocuğa. Oğlum da annem kızmaz diyo kv ye. 2.5 yaşındaki çocuğa sorduğu soruya bak şirret kadının..

esiniz 4 yasindaki cocuktan ne istemis. kv bir sey yapmis ki cocuk boyle davraniyor. cocugun kusmasi bir garip bunun altinda mutlaka bir sey var.
Çocuk dikkat çekmek için yapıyor ağlamayı falan. Zorla ağladığı için de kusmuş olabilir istemeden de olsa.

Ne kadar sacmalamissiniz adama annenin gözü değiyor çocuğa demişsiniz e yuh. Biri bana bunu dese imkanımda varsa koyarım kapıya.

Valla kolayı var çocuk seni istedi diye bıakırım kapısına sonra bidaha uğramaz. Yada alsın baksın paşa paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…