Cocugumun önünde kavgaya tutustu benimle..

Bence de çocuğu uzaklastirmali o ortamdan adı üstünde çocuk..babaanne belli ki biseylerle ilgisini çekmeyi başarmış babaanneyi göremeyince deli oluyor çocuk siz de tersini yapın eşinize hafta sonlarını cocugunuzla gezerek değerlendirmek istediğinizi söyleyin..Çocugunuzu da yalnız kaldığınızda neyi ilgisi çekiyorsa onu beraber yapmak istediğinizi anlatin annecim bak baban annesini uzuyor mu sen niye beni uzuyosun deyin

Babaanne de uyanık tabi çocuğu kendine yakinlaştırıyor..O çocuk aklı yetsin de gorsun bakalım annesini ezdiriyor mu eşinizin size dediği kafana taş düşsün lafını ilerde babasına aman kadar kafana taş düşsün diye söyler belki de :)

Ay özür dilerim ama sizinki de ayrı bi türmüş. Güya çocuğu düşman edecek size. üstelik annesiniz siz, yeri gelir kızarsınız, yeri gelir cezA verirsiniz. Güya o kızmıyo çok seviyo anne kızıyo anne kötü babaanne iyi öyle mi?
Allahından bulsun.

lulumom o kadar benim yasadigim hayati anlatmissiniz bi kac fark var kizim cocugunuZdan kucuk kv alt katta ve benim tasinabilecegim bi evim varken engel olundu bosan bosanma diyemem canim ama sana sunu soylim 15 gundur babamin evindeyim inan bana o apt o kv gorumce kp stresi beni oldurmus yasadiklarim o kadar kotu o kadar kotuyduki inan bana yavas yavas rahatliyorum eger kocan seni mutsuz ediyosa uzaklas sen cocuguna lazimsin onun icin iyi olman lazim

Her gun her gun ne isi var kv evinizde bi sekilde gelmemesini saglayin.evet cocuk buyuklerden birini gordu mu simarirlar.cocugun huzuru bozuluyor heni gorunce diye gelmesin bi zahnet

+1
Madem çocuğa bu kadar sevdalı otursun baksın işte.

kocan adam olsa aile huzurumuz için eve geliş gidişlerine bi çeki düzen ver dese kocanız kvaldeniz toplanırda.

Ne demek annenın gozu degıyor yahu ?
Bırde 4 yasındakı cocuk bıraz fazla seyler soylemıyor mu bunu 1 saat bıle kendısıne bakmayan babaanneden ogrendıgıne emın
mısınız?

Valla kolayı var çocuk seni istedi diye bıakırım kapısına sonra bidaha uğramaz. Yada alsın baksın paşa paşa
Artik bakmasin zaten onu görmeye tahammülüm yok ama esim o kadar israr etti onceden yok kabul etmedi hayati kisitlaniyormus ama simdi utanmadan surekli cocugu görme pesinde.Gecen cocugum bana diyorki sen ne bicim.annesin babanem bana iyi bakiyor ona birak beni..cocugumu bana düşman ediyor zaten sorunlu bir donem suara okul basladi ama bu kadin durumu iyice icinden cikilmaz hale getiriyor.

Ne demek annenın gozu degıyor yahu ?
Bırde 4 yasındakı cocuk bıraz fazla seyler soylemıyor mu bunu 1 saat bıle kendısıne bakmayan babaanneden ogrendıgıne emın
mısınız?
Cnm gozumu degiyor enerjisi mi kotu etkiliyor bilmiyorum ama onu gordukten sonra cok krizlere giriyor.O boyundan büyük laflari ayri tutuyorum o konu cok baska mesela kv surekli ona soru sorar sabah aksam okuldan gelis gidis hep sitede kapi onunda bekliyor yok kendini gosteriyor ve konusuyor cocuk ta bize kinleniyor okula goturuyorsunuz beni diye.Cunku kv hanim surekli ona ben seni cok özledim bizim evimize gel ne pisirm sana sanki ben ac koyuyorum cocugu
Hal hareketler bizi dusman etmeye yonelik ve de bazi konuşmalarına da sahit oldum

Bir çocuk annesine böyle laflar etmez, yanlış anlamayın ama kesinlikle çocuğun yanında bu şekilde laflar edildiğine çocuğun başkasını taklit ettiğine inanıyorum. Bence Yalnız bırakmayın çocuğu kv ile. Aktivite saatleri vs yapsanız, çocukla oyun filan oynasanız, belki faydası olur. Yaşadığınız yer neresi bilmiyorum ama imkan varsa çocuğu alıp park bahçe başbaşa gezseniz bile yeter.

Ben olsam çocuğum bir daha babannesinin yanında ağladığında söylerdim, "babaannen sana bakmak istemediği için okula gidiyorsun" diye. Duysun herkes.
Bunu diyeceğim emin ol sonucu ne olursa olsun cocugu işleyecegim ona karsi tum gece uyku uyumadim sinirimden

Göz meselesini bilmem ama benm çocuğumu kimse sahiplenemez çoktan mesafe koymalıydınız konularınızı bilniyorum ama zararın neresinden dönerseniz kardır çocuk anneden başka bi kadını otorite kabul ederse anneyi saymıyor

kocan adam olsa aile huzurumuz için eve geliş gidişlerine bi çeki düzen ver dese kocanız kvaldeniz toplanırda.
Kadin yüzsüz bu sabah bile esimi ariyor ben duyuyorum icerden çocuğu soruyor eşimde soguk bi sekilde iyi anne okula gitcek tamam mi diyo.
Cocugu takinti haline getirdi bunaldim ya gelemese telefon açıyor

Çocuğu babanneye karşı doldurmaktan daha aklı selim bi çözüm bulunmalı bence, küçücük çocuk doldurmak doldurulmak strateji taktik bilmesin henüz...yapacağın şey bence esinle orta yolu bulmak çocuğun kötü etkilendiğini anlatmak, hatta blöf5 yap de ki madem bu kadar düşkün çocuğa o zaman okula gitmesin annen baksın teklif edelim, böylece eşin annesine karşı bi tavrın olmadığını sadece oğlunu düşündüğünü anlayacak, e kadın zaten bakmak istemiyomuş bak dendiğinde bahane bulacak o zaman eşin ve sen tek ağız diyeceksiniz ki o zaman çocuğun dengesini bozma, hatta epey bi süre onunla yalnız bırakmayacaksınız

sonuna kdar haklısın ama sustugun için yaranamıcaksın hiç bir zman bnu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…