Cocugumun önünde kavgaya tutustu benimle..

Gece bol bol.konuştum yavrumla.Babasinin ona kizmadigini baska birine kizdigini ama yanlis yaptigini korkmamasini benim onu hep koruyacagimi söyledim.Gece 1 e kadar boyama yaptık sohbet ettik.Uyurken de cenin pozisyonunda yatip ona sarilmami istedi yavrum ya.Sabah eşim hicbirsey olmamis gibi konusmaya çalıştı kiyafeti iyi olmusmu diye soruyor tabiki konuşmadım oyle kolay degil dun aksami unutmak dedim sizin ailede genetik yapip yapip yüze bakmak dedim agir vakasin bi tedavi olman lazim senin dedim oh olsun.Bu boyle kalmicak dedim bu zamana kadar yaranamadim üstüne sen hicbirseyi duzeltemedin ama bundan sonra goreceksiniz dedim.Sessiz kaldi.

Duygusal davranıyosun bu zıtlaşmadan en çok yara alacak olan gene oğlun, adam bir susar iki susar üçüncü de konuşur ki konuşunca ettiği laflar ortada, çocuğunun gözünde itibarsızlaşırsın

Duygusal davranıyosun bu zıtlaşmadan en çok yara alacak olan gene oğlun, adam bir susar iki susar üçüncü de konuşur ki konuşunca ettiği laflar ortada, çocuğunun gözünde itibarsızlaşırsın
Ah cnm karsimdaki kv hayatimk bitirdi evliligim en guzel zamanlari hep kavga gürültü ile gecti ama esim onunla dibdibe oturmaya mecbur birakti beni.Esime de cok kinleniyorum bosanmayi düşünmem çünkü pes etmicem bu evi sattiricam kv ye en buyuk ceza bizim burdan gitmemiz ölüyor korkudan.Biktim.usandim gorusmek dahi istemiyorum artik ama yüzsüz yine geliyor afedersin it gibi davraniyorum yüzüne bakmıyorum yine ariyor geliyor bunaltiyor.Ben calisan biriyim aksam cocugu alip geliyorum eve.Aradan cok gecmiyor esim.geliyor hemen ardindan 5 dk ya o kapıyı caliyor.Tam yemek saati geliyo kesinlikle tadına bile bakmiyor ama tepemize çöküyor ne huzur kalıyor ne istah.Defalarca kavgasini yaptim esime diyorum soyle bari yemek saati gelmesin yemiyor tepemizde dikiliyor ya da cocugu tepesinde.

kocası yokmu bu kadının yav ???

Bu kaynanaların hepsi ayrı bir tür zaten. Çocuklar bağlar iyi oldu mu vız gelir tırıs gider kaynana

kaynana manyak ama asıl sorun eşinizde.
onu işleyin önce, bu kadarına izin vermemeli. hem çocuğun yanında konuştukları da hiç normal değil.

boşan.

Arada kayınvalidenin evine bırak kaç eşinede çocuğu annene koydum gel bu akşam dışarda yemek yiyelim de.
Çocuğu kapıdan ver içeri girme babaanneni üzme tamam mı falan diye tembih et (bunu öylesine yapıcaksın ama) çok takmadan seni tutturdu bende getirdim çüs by de kaç :)))

çocuk buna da alışsın demiş ya eşin, söyle birkaç gün anasında kalsın. sebebini sorarsa "çocuk sensizliğe alışsın" de. belki tutuşur.

Valla bu insanlara en güzel cevap böyle yapmak.

Çocuğunuzu ondan kaçıracağınıza, bence direkt ona götürün. Hani akşam size geliyor ya, okuldan alın çocuğunuzu eve gitmeyin direkt babannesine götürün, seni sayıkladı senin evinde yemek yemek istedi al bakalım diye. Çocuğunuz da bir süre sonra zaten babannesinden soğur. Genelde 7-8 yaşından sonra çocuklar hissediyor kötü anneanne babanneyi merak etmeyin. Çocuğunuzu gerçekten sakınmayın üzerine gidin. Haftasonu mesela alın çocuğu verin babannesine eşinizle çıkın dolaşın. Hem eşiniz de gerçekleri görür belki bu şekilde lulumom

arkadaşların fikirleri güzel. üç beş gün üstüste oğlunu kv bırak. eşinle keyifle yemeğini ye.
ama kv çocuğu da alır gelir durmadı diye.
o zaman dışarıda yemeniz lazım.

Hanim cok dolu cnm evde durmaz bize gelmeleri disinda hep geziyor ya da misafiri var cocugumu ona guvenip ben birakmam zaten evinde sigara iciliyor heryer incik cincik pislik içinde.Baktigi donemde de kendi evimde baktırdım

Hanim cok dolu cnm evde durmaz bize gelmeleri disinda hep geziyor ya da misafiri var cocugumu ona guvenip ben birakmam zaten evinde sigara iciliyor heryer incik cincik pislik içinde.Baktigi donemde de kendi evimde baktırdım
hmm. o zaman haklısın.
inşallah eşin restini görür de uzağa taşınırsınız.

Yillardir bir kisir döngü icindeyim surekli basa sariyor hep ayni sorunlar..yavrum icin güçlü duruyorum yoksa ugrasmazdim

bence yakın oturmanızdan değil eşinden kaynaklı
Evet cunku o annesini dizginleyemedi kadin hak görüyor bazi seyleri kendinde.Düşünün komsuluk iliskilerimde bile aramizi bozmaya çalışıyor.Evliligimi yedi bitirdi zaten e bende insanım nereye kadar yansitmicam eşime..

Evet nazar değdi bana göre . Nazara inanmayanlar içinde olumsuz enerji dalgalarına maruz kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…