- Konu Sahibi p_o_l_y_a_n_a
-
beklediği bir işi varsa o iş teklifi gelene kadar geçici olarak çalışabilir,
böyle bekleme lüksünü nerden buluyor,üstelik hamilesiniz,
canım eşini seviosan bekle bende yaşadım aynı şeyleri üstelik kaynana kayınbaba görümce aynı evde beş parasız babasının eline bakıoduk.bıraktım geldim şimdi oturuo hala işsiz güçsüz offf offf hayat hep güllük gülüstanlık değil
yani mücadele veriyormu eşiniz iş arayarak?
bu zamanda işsizlik çok zor olmalı..
YA BIZIM İŞİMİZ HEP TERS GIDIYOR BI KAC AYDIR İŞSIZ ama artık o bekledıgı seyde olmassa mecbur gırecek bı yere aıleler basta tamam yardım edıyolar ama ıkı gun sonra herseye karısma lükslerı olcak ben bunu ıstemıyorum azda olsa bı gelır olsun yeter ayrıca cocuk ıcın acele ettınız demıssınız o allahın verdıgı bısey zamansız geldı ama napabılırım aldırsamıydık yanı allah bu cocugu bıze verdıyse kısmetınıde verıcektır elbet
YA BIZIM İŞİMİZ HEP TERS GIDIYOR BI KAC AYDIR İŞSIZ ama artık o bekledıgı seyde olmassa mecbur gırecek bı yere aıleler basta tamam yardım edıyolar ama ıkı gun sonra herseye karısma lükslerı olcak ben bunu ıstemıyorum azda olsa bı gelır olsun yeter ayrıca cocuk ıcın acele ettınız demıssınız o allahın verdıgı bısey zamansız geldı ama napabılırım aldırsamıydık yanı allah bu cocugu bıze verdıyse kısmetınıde verıcektır elbet
Nasıl yani allah verdi kısmetiyle gelecek. Sen o çocuğun geleceğini bu şekilde mahvetme hakkını kendinde nasıl buluyosun. Eşinin işi yokken olan bi bebeği doğuruyosan sonuçlarına da katlanman lazım. Kusura bakma ama bu konuda ılımlı olamıycam. Eşim de ben de mühendisiz ve düğün borcumuz var, benim de kalıcı bir işim yok diye çocuk yapamadım, 30 yaşındayız ve daha yeni çocuk için gerekli ortam oluştu. Düşünsene o çocuk doğacak ve hala senin evine başkaları erzak getirecek.
iyide kadın hamile kalmış aldırsınmı,,
önlemini alsaydı vs.. bunlara girmiyorum bile artık hamile yapacak bişeyi yok bu durumda,
keşke olmasyadı tabi zor bir süreç olacak anne için, ama olmuş artık
olmuş la ölmüşe çare yok arkadaşım,geçmişe değil geleceğe bakmak lazım..
Yani diyosunki ne olursa olsun aldırmamalı doğurmalı. Ekmek alacak parası yok ama doğurmalı öylemi.
allahın verdiği canı ancak o alır...ekmek yok para yok diye böyle bişeyi yapma hakkı yok bir kulun....allah bilendir görendir...allah bilmiyormu durumu görmüyormu...nasip ettiklerinin durumundan habersiz mi yaradan.... ne kadar basit yaa..para yok ekmek yok aldıralım... allah böyle düşünenlere akıl fikir versin.... dünyalık bi sıkıntı için insan canına kıyacak kadar basite alalnlar bu mevzuları, öldükten sonra allahına ne hesap verecekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?